0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό πάλι που σε υποχρεωνουν να ταξιδεψεις 400+ χιλιόμετρα για να τους πεις: αυτος ειναι ο αριθμος πρωτοκολλου; Σε τι εξυπηρετει; Εγω που ανηκω σε σχετικα μικρο νομο, απο το τηλεφωνο και μονο αναγνωρισαν ποια ειμαι πριν καν τους πω το ονομα μου... Τι κι αν τους προτεινα courier ή εναλλακτικά να την πάει άτομο της οικογένειας με εξουσιοδοτηση επικυρωμενη απο την αστυνομια, αυτοί επέμεναν : αυτοπροσώπως.Όχι ότι γενικά δεν είναι συνεργάσιμοι, το αντίθετο μάλιστα, αλλα τα'χουν κι αυτοι χαμενα με αυτη τη χαωδη κατασταση...Θα μου πεις και ποιος δεν τα'χει; Αφου κι εγω ακομη δεν εχω αποφασισει, πολυ ομιχλωδες το τοπιο...
Παράθεση από: papagena στις Αυγούστου 19, 2013, 01:42:22 pmΤι θα πει "μάλλον"; Θα εκδοθεί ή δε θα εκδοθεί είναι η πληροφορία! Πάντως αν δεν εκδοθεί κάτι δεν διατίθεμαι να κάνω καμία αίτηση! Και ότι θέλει ας γίνει! Θα ξεκινήσω απο Θεσσαλονίκη για Ρόδο να ταυτοποιηθώ και ξανά τα ίδια σε μια εβδομάδα για να παρουσιαστώ! Κι όλα αυτά για να κάνω μια αίτηση που ούτως ή άλλως είναι μια παρωδία! Για να καταφέρω τι τελικά; Αφού μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα είναι η όλη κατάσταση!Το "μάλλον" το έβαλα γιατί όσοι ξέρουν τα εσωτερικά του ΥΠΑΙΘ γνωρίζουν ότι ενώ τη μια μέρα λέμε αυγά την άλλη λέμε πασχάλια...και δεν ήθελα να μεταφέρω την πληροφόρηση που είχα ως βεβαιότητα (αν και η πηγή μου θεωρείται αξιόπιστη)....Σας μετέφερα την πληροφορία που είχα (αν και δεν είχα την υποχρέωση), επομένως η οποία επιθετικότητα (αν και κατανοητή) είναι περιττή...Όπως και να έχει σου εύχομαι το καλύτερο....
Τι θα πει "μάλλον"; Θα εκδοθεί ή δε θα εκδοθεί είναι η πληροφορία! Πάντως αν δεν εκδοθεί κάτι δεν διατίθεμαι να κάνω καμία αίτηση! Και ότι θέλει ας γίνει! Θα ξεκινήσω απο Θεσσαλονίκη για Ρόδο να ταυτοποιηθώ και ξανά τα ίδια σε μια εβδομάδα για να παρουσιαστώ! Κι όλα αυτά για να κάνω μια αίτηση που ούτως ή άλλως είναι μια παρωδία! Για να καταφέρω τι τελικά; Αφού μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα είναι η όλη κατάσταση!
Μαθήματα είναι αυτά!!! Στις επόμενες εκλογές ας ξαναπάνε οι γονείς μας και οι λοιποί συνταξιούχοι να τους ξαναψηφίσουν... αλλά ο Έλληνας γοργά ξεχνά!!! Κι όμως να το δείτε... Θα ξαναπάααανε!!!... Θα ξαναπάνε... Ellada: Από τα λίγα κράτη που έχουν αυτό το "προνόμιο"... ένα κράτος που δεν σε υπολογίζει... και που σε κάνει να αισθάνεσαι μετανάστης μέσα στην ίδια σου την χώρα...
@ whiteΚαταρχήν ευχαριστούμε που μοιράζεσαι μαζί μας ότι σου μετέφεραν. Τι εννοούσαν όμως ότι ακυρώνονται; Μήπως ρώτησες κάτι παραπάνω; Εννοούσαν τις προηγούμες εθελοντικές μετατάξεις στην πρωτοβάθμια;
Αυτό πάλι που σε υποχρεωνουν να ταξιδεψεις 400+ χιλιόμετρα για να τους πεις: αυτος ειναι ο αριθμος πρωτοκολλου; Σε τι εξυπηρετει; Εγω που ανηκω σε σχετικα μικρο νομο, απο το τηλεφωνο και μονο αναγνωρισαν ποια ειμαι πριν καν τους πω το ονομα μου... Τι κι αν τους προτεινα courier ή εναλλακτικά να την πάει άτομο της οικογένειας με εξουσιοδοτηση επικυρωμενη απο την αστυνομια, αυτοί επέμεναν : αυτοπροσώπως.Όχι ότι γενικά δεν είναι συνεργάσιμοι, το αντίθετο μάλιστα, αλλα τα'χουν κι αυτοι χαμενα με αυτη τη χαωδη κατασταση...Θα μου πεις και ποιος δεν τα'χει; Αφου κι εγω ακομη δεν εχω αποφασισει, πολυ ομιχλωδες το τοπιο...Ακριβή, στην δικη μου δευτεροβαθμια δεν το δεχονται...
Καλό θα είναι, όσοι είχαν κάνει αίτηση για τις εθελοντικές μετατάξεις του Απριλίου, να ζητήσουν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΓΓΡΑΦΗ απάντηση από το υπουργείο σχετικά με την πιθανότητα ακύρωσης των μετατάξεων αλλά και το λόγο για τον οποίο θα ακυρωθούν. Κάθε δημόσια υπηρεσία είναι υποχρεωμένη να απαντήσει επίσημα σε οποιδήποτε έγγραφο αίτημα πολίτη.Ξέρω ότι θα ανακοινωθούν οι τυπικοί λόγοι αλλά καλό είναι να έχετε μια έγγραφη απάντηση στα χέρια σας, για την περίπτωση που τις ίδιες θέσεις για τις οποίες κάνατε αίτηση τις δώσουν κάπου αλλού στο άμεσο ή στο μακρινό μέλλον.