0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ζητήσουμε έγγραφη απάντηση, αλλά κάθε υπηρεσία έχει περιθώριο 50 ημερών να απαντήσει. Αργήσαμε πολύ μου φαίνεται...
τα μόρια της χρονιας τα υπολογίσατε με συντελεστη 2 ή 2,5???
Παράθεση από: Massimoap στις Αυγούστου 19, 2013, 02:55:07 pmτα μόρια της χρονιας τα υπολογίσατε με συντελεστη 2 ή 2,5???επί 2,5
δεν είναι εγκύκλιος...
Παράθεση από: black21 στις Αυγούστου 19, 2013, 02:26:31 pmΚαλό θα είναι, όσοι είχαν κάνει αίτηση για τις εθελοντικές μετατάξεις του Απριλίου, να ζητήσουν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΓΓΡΑΦΗ απάντηση από το υπουργείο σχετικά με την πιθανότητα ακύρωσης των μετατάξεων αλλά και το λόγο για τον οποίο θα ακυρωθούν. Κάθε δημόσια υπηρεσία είναι υποχρεωμένη να απαντήσει επίσημα σε οποιδήποτε έγγραφο αίτημα πολίτη.Ξέρω ότι θα ανακοινωθούν οι τυπικοί λόγοι αλλά καλό είναι να έχετε μια έγγραφη απάντηση στα χέρια σας, για την περίπτωση που τις ίδιες θέσεις για τις οποίες κάνατε αίτηση τις δώσουν κάπου αλλού στο άμεσο ή στο μακρινό μέλλον. Εσύ καλά τα λες. εγώ τώρα γιατί σκέφτομαι το "Οι έκτακτες ανάγκες που περνά η χώρα - αντίστοιχες με κατάσταση πολέμου - μας αναγκάζουν να πάμε σε πρωτογνωρες καταστάσεις. Καταστάσεις που είναι πέρα από την θέληση των συμφερόντων των συντεχνιών. Καταστάσεις που για να σωθεί η χώρα πρέπει να μας αναγκάσουν να αλλάξουμε νοοτροπίες". "Το χειρότερο είναι αυτό που εννοούν...."δεν φτάνει που σου κάνω την χάρη και δεν σε απολύω θα μου πεις και που θα σε στείλω και πως θα σε στείλω; εξάλλου εγώ σήμερα είμαι και άυριο σκασίλα μου για το χάος που θα αφήσω πίσω. σάμπως εγώ και τα παιδιά μου ασχολούμαστε με το Δημόσιο. Χ.... σας έχουμε..."
Καλό θα είναι, όσοι είχαν κάνει αίτηση για τις εθελοντικές μετατάξεις του Απριλίου, να ζητήσουν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΓΓΡΑΦΗ απάντηση από το υπουργείο σχετικά με την πιθανότητα ακύρωσης των μετατάξεων αλλά και το λόγο για τον οποίο θα ακυρωθούν. Κάθε δημόσια υπηρεσία είναι υποχρεωμένη να απαντήσει επίσημα σε οποιδήποτε έγγραφο αίτημα πολίτη.Ξέρω ότι θα ανακοινωθούν οι τυπικοί λόγοι αλλά καλό είναι να έχετε μια έγγραφη απάντηση στα χέρια σας, για την περίπτωση που τις ίδιες θέσεις για τις οποίες κάνατε αίτηση τις δώσουν κάπου αλλού στο άμεσο ή στο μακρινό μέλλον.
Εγώ πάντως αν δε βγει διευκρινιστική, αίτηση δεν κάνω.
Παράθεση από: troll στις Αυγούστου 19, 2013, 02:26:20 pmδεν είναι εγκύκλιος...Έτσι... Είναι ένα Δελτίο Τύπου, που βαφτίστηκε εγκύκλιος..Για των 960 όντως υπήρχε εγκύκλιος..Εάν θέλανε, μπορούσαν κάλλιστα να τροποποιήσουν εκείνη των 960 και να τη γενικεύσουν και γι αυτές...Προφανώς όμως και δε θέλανε...
Μετατάξεις εκπαιδευτικών: Ερωτηματικά και παγίδες | AlfaVita - Εκπαιδευτικό Ενημερωτικό ΔίκτυοΑιρετός ΑΠΥΣΔΕΑνατολικής Μακεδονίας Θράκης mail: gdemeragon08@gmail.comΑ. ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ:1) Διαπιστωτική πράξη του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. με αριθ. Πρωτ.: 111966/Δ2 (καθορίζει τον αριθμό πλεονάζοντος εκπαιδευτικού προσωπικού Δ.Ε. και τις κενές θέσεις εκπαιδευτικού προσωπικού Π.Ε ανά περιφερειακή διεύθυνση)2) Άρθρο 82 παρ. 11 του ν. 4172/2013 (δίνει το δικαίωμα στον Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. να εκδίδει τις διαπιστωτικές πράξεις). 3) άρθρο 73, παρ 1,2 του ν.4174/2013 (προβλέπει ότι οι μετατάξεις γίνονται στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης στην οποία υπάγονται ή στην εγγύτερη αυτής, εντός της οικείας Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, σε συνιστώμενες με την πράξη μετάταξης προσωποπαγείς θέσεις διοικητικού προσωπικού σε οργανικές θέσεις της αυτής, ανώτερης ή και κατώτερης κατηγορίας) και μετά ξύπνησα 4) Άρθρα 90 και 91 του ν. 4172/2013 (διαθεσιμότητα, κινητικότητα, μετάταξη έστω και χωρίς αίτηση και με βάση αυτά γίνεται η μοριοδότηση, γίνεται η αντικατάσταση των Υπηρεσιακών Συμβουλίων από τριμελή συμβούλια)
Παράθεση από: guestteacher στις Αυγούστου 19, 2013, 02:57:39 pmΠαράθεση από: Massimoap στις Αυγούστου 19, 2013, 02:55:07 pmτα μόρια της χρονιας τα υπολογίσατε με συντελεστη 2 ή 2,5???επί 2,5Απο που προκυπτει αυτο??