0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: guestteacher στις Αυγούστου 19, 2013, 02:32:23 pmΠαράθεση από: black21 στις Αυγούστου 19, 2013, 02:26:31 pmΚαλό θα είναι, όσοι είχαν κάνει αίτηση για τις εθελοντικές μετατάξεις του Απριλίου, να ζητήσουν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΓΓΡΑΦΗ απάντηση από το υπουργείο σχετικά με την πιθανότητα ακύρωσης των μετατάξεων αλλά και το λόγο για τον οποίο θα ακυρωθούν. Κάθε δημόσια υπηρεσία είναι υποχρεωμένη να απαντήσει επίσημα σε οποιδήποτε έγγραφο αίτημα πολίτη.Ξέρω ότι θα ανακοινωθούν οι τυπικοί λόγοι αλλά καλό είναι να έχετε μια έγγραφη απάντηση στα χέρια σας, για την περίπτωση που τις ίδιες θέσεις για τις οποίες κάνατε αίτηση τις δώσουν κάπου αλλού στο άμεσο ή στο μακρινό μέλλον. Εσύ καλά τα λες. εγώ τώρα γιατί σκέφτομαι το "Οι έκτακτες ανάγκες που περνά η χώρα - αντίστοιχες με κατάσταση πολέμου - μας αναγκάζουν να πάμε σε πρωτογνωρες καταστάσεις. Καταστάσεις που είναι πέρα από την θέληση των συμφερόντων των συντεχνιών. Καταστάσεις που για να σωθεί η χώρα πρέπει να μας αναγκάσουν να αλλάξουμε νοοτροπίες". "Το χειρότερο είναι αυτό που εννοούν...."δεν φτάνει που σου κάνω την χάρη και δεν σε απολύω θα μου πεις και που θα σε στείλω και πως θα σε στείλω; εξάλλου εγώ σήμερα είμαι και άυριο σκασίλα μου για το χάος που θα αφήσω πίσω. σάμπως εγώ και τα παιδιά μου ασχολούμαστε με το Δημόσιο. Χ.... σας έχουμε..."Σε καταστάσεις πολέμου έχουμε γ-ε-ν-ι-κ-ή επιστράτευση.Όλοι συμμετέχουν στον αγώνα ο καθένας ανάλογα με τις δυνάμεις του.Όχι μόνο οι εκπαιδευτικοί , ούτε μόνο οι Δ.Υ..
Παράθεση από: black21 στις Αυγούστου 19, 2013, 02:26:31 pmΚαλό θα είναι, όσοι είχαν κάνει αίτηση για τις εθελοντικές μετατάξεις του Απριλίου, να ζητήσουν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΓΓΡΑΦΗ απάντηση από το υπουργείο σχετικά με την πιθανότητα ακύρωσης των μετατάξεων αλλά και το λόγο για τον οποίο θα ακυρωθούν. Κάθε δημόσια υπηρεσία είναι υποχρεωμένη να απαντήσει επίσημα σε οποιδήποτε έγγραφο αίτημα πολίτη.Ξέρω ότι θα ανακοινωθούν οι τυπικοί λόγοι αλλά καλό είναι να έχετε μια έγγραφη απάντηση στα χέρια σας, για την περίπτωση που τις ίδιες θέσεις για τις οποίες κάνατε αίτηση τις δώσουν κάπου αλλού στο άμεσο ή στο μακρινό μέλλον. Εσύ καλά τα λες. εγώ τώρα γιατί σκέφτομαι το "Οι έκτακτες ανάγκες που περνά η χώρα - αντίστοιχες με κατάσταση πολέμου - μας αναγκάζουν να πάμε σε πρωτογνωρες καταστάσεις. Καταστάσεις που είναι πέρα από την θέληση των συμφερόντων των συντεχνιών. Καταστάσεις που για να σωθεί η χώρα πρέπει να μας αναγκάσουν να αλλάξουμε νοοτροπίες". "Το χειρότερο είναι αυτό που εννοούν...."δεν φτάνει που σου κάνω την χάρη και δεν σε απολύω θα μου πεις και που θα σε στείλω και πως θα σε στείλω; εξάλλου εγώ σήμερα είμαι και άυριο σκασίλα μου για το χάος που θα αφήσω πίσω. σάμπως εγώ και τα παιδιά μου ασχολούμαστε με το Δημόσιο. Χ.... σας έχουμε..."
Καλό θα είναι, όσοι είχαν κάνει αίτηση για τις εθελοντικές μετατάξεις του Απριλίου, να ζητήσουν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΓΓΡΑΦΗ απάντηση από το υπουργείο σχετικά με την πιθανότητα ακύρωσης των μετατάξεων αλλά και το λόγο για τον οποίο θα ακυρωθούν. Κάθε δημόσια υπηρεσία είναι υποχρεωμένη να απαντήσει επίσημα σε οποιδήποτε έγγραφο αίτημα πολίτη.Ξέρω ότι θα ανακοινωθούν οι τυπικοί λόγοι αλλά καλό είναι να έχετε μια έγγραφη απάντηση στα χέρια σας, για την περίπτωση που τις ίδιες θέσεις για τις οποίες κάνατε αίτηση τις δώσουν κάπου αλλού στο άμεσο ή στο μακρινό μέλλον.
Παράθεση από: kris_81 στις Αυγούστου 19, 2013, 03:01:50 pmΠαράθεση από: troll στις Αυγούστου 19, 2013, 02:26:20 pmδεν είναι εγκύκλιος...Έτσι... Είναι ένα Δελτίο Τύπου, που βαφτίστηκε εγκύκλιος..Για των 960 όντως υπήρχε εγκύκλιος..Εάν θέλανε, μπορούσαν κάλλιστα να τροποποιήσουν εκείνη των 960 και να τη γενικεύσουν και γι αυτές...Προφανώς όμως και δε θέλανε...Λάσκαρηςαναφέρεται πουθενά;είναι σύμβουλος [...]αυτός τρέχει κυρίως το θέμα... πολύ μένος με τους εκπαιδευτικούςσυγκεκριμένα ένας συνάδελφος τον ρώτησε αν θα μπορούν όσοι είναι μακριά να κάνουν ταυτοπροσωπεία όπου θέλουν και είπε "στα αρχίδια μου ας πάνε στην οργανική τους"η προϊσταμένη Π/θμια και Δ/θμιας δεν τον "αναγνωρίζει" ως συνομιλητή και δεν υπεγράφη το σχετικό κείμενογι αυτό δε βγήκε ποτέ εγκύκλιος από συγκεκριμένο τμήμα
Παράθεση από: troll στις Αυγούστου 19, 2013, 02:26:20 pmδεν είναι εγκύκλιος...Έτσι... Είναι ένα Δελτίο Τύπου, που βαφτίστηκε εγκύκλιος..Για των 960 όντως υπήρχε εγκύκλιος..Εάν θέλανε, μπορούσαν κάλλιστα να τροποποιήσουν εκείνη των 960 και να τη γενικεύσουν και γι αυτές...Προφανώς όμως και δε θέλανε...
δεν είναι εγκύκλιος...
Αυτό το είδατε;http://www.esos.gr/article/vouli/ypoyrgeio-paideias-kataggelies-plasmartikon-ektimhseon-yperarithmon
@ kris_81Από το δελτίο τύπου της Τρίτης 13 Αυγούστου210344212021034422712103442124
Παράθεση από: vagelo στις Αυγούστου 19, 2013, 03:00:22 pmΕγώ πάντως αν δε βγει διευκρινιστική, αίτηση δεν κάνω.... Η αλήθεια είναι πως ο σοφός είναι πάντα πιο υπομονετικός... αλλά? Θα την βγάλουν την ρημάδα?... Κάτι μου λέει πως θα την βγάλουν και ελπίζω να δοθεί και παράταση... είναι το μόνον που μπορούν να κάνουν για να πάρουν μία μικρή άφεση αμαρτιών για την μαλ...(θακότητ)α που τους διακρίνει...
Εγώ πάντως αν δε βγει διευκρινιστική, αίτηση δεν κάνω.