0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: bitch στις Αυγούστου 21, 2013, 11:13:14 pmναι, γιατί η αίτηση αυτη που κάνεις ειναι αίτηση μετάταξης πλεονάζοντος προσωπικού. Και εσύ κατά δήλωσή σου έχεις χαρακτηριστεί πλεονάζον προσωπικό. δηλ αν εγώ κάνω κάποια αίτηση κάπου και λέω ότι είμαι εκατομμυριούχος ...αυτό σημαίνει ότι είμαι....τόσο εύκολα είναι τα πράγματα ....τόσο απλά έτσι ώστε επειδή κάνω μια αίτηση να με χαρακτηρίσουν πλεονάζων .....κάτι δεν πάει καλααααααααΑν δεν τους συμφερει..δεν θα εισαι εκατομυριουχος.Αν τους συμφερει ομως φιλε μου..δυστυχως ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ!
ναι, γιατί η αίτηση αυτη που κάνεις ειναι αίτηση μετάταξης πλεονάζοντος προσωπικού. Και εσύ κατά δήλωσή σου έχεις χαρακτηριστεί πλεονάζον προσωπικό. δηλ αν εγώ κάνω κάποια αίτηση κάπου και λέω ότι είμαι εκατομμυριούχος ...αυτό σημαίνει ότι είμαι....τόσο εύκολα είναι τα πράγματα ....τόσο απλά έτσι ώστε επειδή κάνω μια αίτηση να με χαρακτηρίσουν πλεονάζων .....κάτι δεν πάει καλαααααααα
Τα μορια βγαινουν με μια συγκεκριμενη διαδικασια.Τι λεμε τωρα;Η καθε περιοχη εχει και τα συγκεκριμενα μορια.Τιποτα ρευστο δεν υπαρχει σε αυτο.Το ταδε σχολειο εχει τοσα μορια δυσμενων συνθηκων.Συνυπολογιζονται με τα μορια της καθε χρονιας που εχεις.Απλα πραγματα.Δεν αμφισβητω το συστημα μοριων ή την ορθότητα που δινονται σε περιοχες. Λεω,ομως, οτι υπαρχουν εκπαιδευτικοι που εχουν χασει την οργανικη γιατι μειωθηκε ο αριθμος των τμηματων. Παρολα αυτα, σε βεβαιω πως την κρατανε με ...σχεσεις. Αυτα τα ατομα, δεν ξερουμε ποσα μορια εχουν καθως ποτε δεν εκαναν αιτηση για βελτιωση, οριστικη τοποθετηση ή μεταθεση ωστε να δουμε τα μορια τους σε πινακα, οπως βγαινουν οσων αιτουμαστε μεταθεση καθε χρονο απο την διευθυνση μας. Αυτη την στιγμη καποιοι λεμε ''ειμαι στη διαθεση του ΠΥΣΔΕ'' εγω και (υποθετικα)αλλοι 10 στο νομο μου. Στην πραγματικοτητα ειναι παραπανω καθως δεν ειναι ολες οι οργανικες αληθεις και μπορει καποιος να την εχει χασει και να εχει λιγοτερα μορια απο μας.
.... Αυτό που προσπαθούμε να σας πούμε και ο Damien και ο Patreas και εγώ ειναι πως Παράθεση από: Damien στις Αυγούστου 21, 2013, 11:06:01 pmΔεν επρεπε να εμπλακει κανεις σε αυτη τη διαδικασια, η οποια βρωμοκοπαει μακροθεν. Επρεπε να απορριψει συνολικα η εκπαιδευτικη κοινοτητα τις απροκαλυπτες εκβιαστικες πρακτικες των κουκουλοφορων του υπουργειου.
Δεν επρεπε να εμπλακει κανεις σε αυτη τη διαδικασια, η οποια βρωμοκοπαει μακροθεν. Επρεπε να απορριψει συνολικα η εκπαιδευτικη κοινοτητα τις απροκαλυπτες εκβιαστικες πρακτικες των κουκουλοφορων του υπουργειου.
Αφού οι αιτήσεις θα εξεταστούν πανελλαδικά με μόρια, τότε γιατί τις θέσεις στις Δ/νσεις και ΙΕΚ τις προσδιορίζει ανά ειδικότητα? Δεν θα έπρεπε να τις αφήνει χύμα και προσβάσιμες για ΟΛΕΣ τις ειδικότητες?
Παράθεση από: sliver στις Αυγούστου 21, 2013, 11:49:19 pmΑφού οι αιτήσεις θα εξεταστούν πανελλαδικά με μόρια, τότε γιατί τις θέσεις στις Δ/νσεις και ΙΕΚ τις προσδιορίζει ανά ειδικότητα? Δεν θα έπρεπε να τις αφήνει χύμα και προσβάσιμες για ΟΛΕΣ τις ειδικότητες? αυτό είναι πολύ σοβαρό και ιδιαίτερο βάρος δεν του δώσαμε.... Αν το δούμε πάντως σαν τυράκι για τη φάκα μια χαρά το δούλεψαν...
Eσύ συνάδελφε πιστεύεις ότι η όλη διαδικασία των μετατάξεων θα είναι άσχετη δηλαδή με διαθεσιμότητες..??Επειδή όλο αυτό το διάστημα, κοινώς αυτό λέγεται από όλους..
Λες?DICTYO.GRΣύμφωνα με πηγές του ΥΠΑΙΘ, είναι πιθανόν η Πληροφορική να ενταχθεί ως μάθημα Γενικής Παιδείας στη Γ Λυκείου αυξάνοντας έτσι το εβδομαδιαίο ωρολόγιο πρόγραμμα της τάξης από 32 σε 34 ώρες.Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αναμένεται το αργότερο μέχρι αύριο, non-paper του Υπουργείου που θα απαντά σε πολλά από τα ερωτήματα σχετικά με τις υποχρεωτικές μετατάξεις.www.dictyo.gr
Αυτη την στιγμη καποιοι λεμε ''ειμαι στη διαθεση του ΠΥΣΔΕ'' εγω και (υποθετικα)αλλοι 10 στο νομο μου. Στην πραγματικοτητα ειναι παραπανω καθως δεν ειναι ολες οι οργανικες αληθεις και μπορει καποιος να την εχει χασει και να εχει λιγοτερα μορια απο μας. [/size]
Παράθεση από: maria2013 στις Αυγούστου 21, 2013, 11:47:28 pm Αυτη την στιγμη καποιοι λεμε ''ειμαι στη διαθεση του ΠΥΣΔΕ'' εγω και (υποθετικα)αλλοι 10 στο νομο μου. Στην πραγματικοτητα ειναι παραπανω καθως δεν ειναι ολες οι οργανικες αληθεις και μπορει καποιος να την εχει χασει και να εχει λιγοτερα μορια απο μας. [/size]Πώς μπορεί κάποιος να χάσει την οργανική του; Έχει καταργηθεί το σχολείο του; Τι καθόμαστε και λέμε;