0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μετά από τόσες μέρες νομίζω πως μόλις βρήκα με ποιο τρόπο πρέπει να πράξω! Υπό αυτές τις συνθήκες και με τους όρους του Υπουργείου αρνούμαι να υποβάλλω αίτηση, όχι γιατί ξεκαθάρισα πως αυτό με συμφέρει αλλά γιατί απλά δεν ανέχομαι πια τόση κοροϊδία. Αν θέλουν ας με βγάλουν σε διαθεσιμότητα, ας κάνουν ότι θέλουν. Εγώ αγωνίστηκα για να διοριστώ γιατί αγαπούσα τη δουλειά μου αλλά και γιατί ήθελα να μεγαλώσω το παιδί μου με αξιοπρέπεια. Καλή τύχη σε όλους.
Παράθεση από: gkg στις Αυγούστου 22, 2013, 12:48:12 amΈχω την εντύπωση ότι είναι απλά τα πράγματα. Γίνονται αιτήσεις από όλους ώστε νάναι όλοι στο παιχνίδι (και να μη υπάρχουν ενστάσεις) και καλύπτονται τα νούμερα του ΥΠΕΠΘ. Όλοι ευτυχισμένοι, και αυτοί που θα μπορούν να πάρουν μετάθεση απ τα νησιά και αυτοί που είναι στο νομό και δε θέλουν να παν στην α/θμια. Αν δε φτάσουν τα νούμερα σε κάποιο νομό τότε πιάνουν τους πλαονάζοντες στα ΠΥΣΔΕ από αυτά και όποιοι έχουν τα λιγότερα μόρια πάνε α/θμια υποχρεωτικά. Έτσι δε χριάζεται να δώσουν καμιά διευκρίνηση και 'ολα τα σενάρια που ακούγονται δεν υπάρχουν. Τι λέτε?Σαφώς! αρκεί να τους βγουν τα νούμερα! Το πρόβλημά τους θα αρχίσει αν δεν βγουν τα νούμερα (υπάρχει βεβαίως βεβαίως και εκείνο το "προσεγγίζει τον αριθμό...."
Έχω την εντύπωση ότι είναι απλά τα πράγματα. Γίνονται αιτήσεις από όλους ώστε νάναι όλοι στο παιχνίδι (και να μη υπάρχουν ενστάσεις) και καλύπτονται τα νούμερα του ΥΠΕΠΘ. Όλοι ευτυχισμένοι, και αυτοί που θα μπορούν να πάρουν μετάθεση απ τα νησιά και αυτοί που είναι στο νομό και δε θέλουν να παν στην α/θμια. Αν δε φτάσουν τα νούμερα σε κάποιο νομό τότε πιάνουν τους πλαονάζοντες στα ΠΥΣΔΕ από αυτά και όποιοι έχουν τα λιγότερα μόρια πάνε α/θμια υποχρεωτικά. Έτσι δε χριάζεται να δώσουν καμιά διευκρίνηση και 'ολα τα σενάρια που ακούγονται δεν υπάρχουν. Τι λέτε?
Παράθεση από: ΙΓΝΑΤΙΟΣ στις Αυγούστου 22, 2013, 12:49:49 amΠαράθεση από: gkg στις Αυγούστου 22, 2013, 12:48:12 amΈχω την εντύπωση ότι είναι απλά τα πράγματα. Γίνονται αιτήσεις από όλους ώστε νάναι όλοι στο παιχνίδι (και να μη υπάρχουν ενστάσεις) και καλύπτονται τα νούμερα του ΥΠΕΠΘ. Όλοι ευτυχισμένοι, και αυτοί που θα μπορούν να πάρουν μετάθεση απ τα νησιά και αυτοί που είναι στο νομό και δε θέλουν να παν στην α/θμια. Αν δε φτάσουν τα νούμερα σε κάποιο νομό τότε πιάνουν τους πλαονάζοντες στα ΠΥΣΔΕ από αυτά και όποιοι έχουν τα λιγότερα μόρια πάνε α/θμια υποχρεωτικά. Έτσι δε χριάζεται να δώσουν καμιά διευκρίνηση και 'ολα τα σενάρια που ακούγονται δεν υπάρχουν. Τι λέτε?Σαφώς! αρκεί να τους βγουν τα νούμερα! Το πρόβλημά τους θα αρχίσει αν δεν βγουν τα νούμερα (υπάρχει βεβαίως βεβαίως και εκείνο το "προσεγγίζει τον αριθμό...."Αιτήσεις θα γίνουν, Κάποιοι νομοί ίσως να μείνουν πίσω σε κάποιες ειδικίτητες. Τότε ανά ΠΥΣΔΕ μπορεί να λυθεί το πρόβλημα
Παράθεση από: gkg στις Αυγούστου 22, 2013, 12:54:08 amΠαράθεση από: ΙΓΝΑΤΙΟΣ στις Αυγούστου 22, 2013, 12:49:49 amΠαράθεση από: gkg στις Αυγούστου 22, 2013, 12:48:12 amΈχω την εντύπωση ότι είναι απλά τα πράγματα. Γίνονται αιτήσεις από όλους ώστε νάναι όλοι στο παιχνίδι (και να μη υπάρχουν ενστάσεις) και καλύπτονται τα νούμερα του ΥΠΕΠΘ. Όλοι ευτυχισμένοι, και αυτοί που θα μπορούν να πάρουν μετάθεση απ τα νησιά και αυτοί που είναι στο νομό και δε θέλουν να παν στην α/θμια. Αν δε φτάσουν τα νούμερα σε κάποιο νομό τότε πιάνουν τους πλαονάζοντες στα ΠΥΣΔΕ από αυτά και όποιοι έχουν τα λιγότερα μόρια πάνε α/θμια υποχρεωτικά. Έτσι δε χριάζεται να δώσουν καμιά διευκρίνηση και 'ολα τα σενάρια που ακούγονται δεν υπάρχουν. Τι λέτε?Σαφώς! αρκεί να τους βγουν τα νούμερα! Το πρόβλημά τους θα αρχίσει αν δεν βγουν τα νούμερα (υπάρχει βεβαίως βεβαίως και εκείνο το "προσεγγίζει τον αριθμό...."Αιτήσεις θα γίνουν, Κάποιοι νομοί ίσως να μείνουν πίσω σε κάποιες ειδικίτητες. Τότε ανά ΠΥΣΔΕ μπορεί να λυθεί το πρόβλημαΠιστεύεις συνάδελφε ότι θα είναι πανελλαδικά..?
Αχ Ιγνάτιε τι λέγαμε όλη μέρα?gkgπως θα πιάσουν τους πλεονάζοντες στα ΠΥΣΔΕ με απόχη? όποιοι έχουν τα λιγότερα μόρια μεταξύ ποιών?μη μου πεις των διαθεσιτών μόνο λοιπόν συνάδελφοι εγώ λέω να κοιτάξει να ενημερωθεί/ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα ο καθένας από εμάς μόνος του, το χρωστάει πρωτίστως στον εαυτό του, γιατί αλλιώς δεν έχει νόημα να συζητάμε όλο τα ίδια και τα ίδια,άσε που αν μας διαβάζουν από το υπουργείο, και να είχαν υπόψη τους για διευκρινίσεις δε θα μας τις έδιναν
Η ώρα πέρασε ας χαλαρώσουμε λίγο... Την Τρίτη (αφού έχει περάσει η λαίλαπα και δεν έχουμε φρικάρει) ας ανοίξουμε ένα topic αυτογνωσίας με τίτλο: υποθέσεις που έκανα και ήταν μπαρούφες.....
Είπαμε πλεονάζοντες=διάθεση+υπεράριθμοι. Όλα τα ΠΥΣΔΕ τους ξέρουν και τα περισσότερα τους έβγαλαν και ονομαστικά
Παράθεση από: gkg στις Αυγούστου 22, 2013, 01:01:25 amΕίπαμε πλεονάζοντες=διάθεση+υπεράριθμοι. Όλα τα ΠΥΣΔΕ τους ξέρουν και τα περισσότερα τους έβγαλαν και ονομαστικάκάνε μου μια παραπομπή σε παρακαλώ να τους δω και εγώ (μη μου δώσεις μόνο πίνακες αιτούντων οριστική τοποθέτηση και οργανικά υπεράριθμων), να σου θυμίσω επίσης ότι μόρια μετάθεσης δεν ισούται με μόρια μετάταξης που συζητάμε εδώ.