0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kris_81 στις Αυγούστου 23, 2013, 03:49:12 pm@ΓατόπαρδεΑ ρε και να γίνει κανένα θαύμα... Ξέρεις εσύ... Τι να πω...Το καλο που τους θελω. ;DΣε αντιθετη περιπτωση ΕΤΣΙ δεν θα μεινει παντως αυτο.Ειναι σιγουρο.
@ΓατόπαρδεΑ ρε και να γίνει κανένα θαύμα... Ξέρεις εσύ... Τι να πω...
Εγώ δεν ξέρω, αν χαίρομαι που δεν έκανα αίτηση, τα αποτελέσματα της Δευτέρας θα δείξουν. Πάντως κι εγώ σ' ένα θαύμα ελπίζω, να βγούνε οι εθελοντικές. Τι να πω... Καλή επιτυχία σε όλους.Γατόπαρδε, εάν γίνει κάποια ενέργεια για τις εθελοντικές, ενημέρωσέ με με π.μ.
ΠαράθεσηΕγώ δεν ξέρω, αν χαίρομαι που δεν έκανα αίτηση, τα αποτελέσματα της Δευτέρας θα δείξουν. Πάντως κι εγώ σ' ένα θαύμα ελπίζω, να βγούνε οι εθελοντικές. Τι να πω... Καλή επιτυχία σε όλους.Γατόπαρδε, εάν γίνει κάποια ενέργεια για τις εθελοντικές, ενημέρωσέ με με π.μ.Εννοειται.Αλλα μην χαθεις απο το φορουμ.ΥΓ.βΡΕ PESOS ΜΟΥ...σαν τι να λες να λεμε θαυμα;Να βγουν οι εθελοντικες εννοουμε.Λες να εχουμε κανεναν ασσο στο μανικι και να μην το ξκεροπυμε;Λες να ειμαστε τιποτα παραγοντες του υπουργειου; ....
Καλή τύχη σας εύχομαι και εγώ με τη σειρά μου.Θέλω όμως να κάνω μια ερώτηση τώρα που η ιστορία της υποβολής αιτήσεων σχεδόν τελείωσε. Σε αυτές τις αιτήσεις μοριοδοτούσαν την οικογενειακή κατάσταση αλλά, δεν λαμβάνονταν πουθενά υπόψη το κριτήριο της συνεξέτασης ή της συνυπηρέτησης. Αναρωτιέμαι λοιπόν πόσοι από εσάς που κάνατε αίτηση είστε παντρεμένοι με ή όχι εκπαιδευτικό? Πόσοι ρισκάρατε να βρεθείτε ή να παραμείνετε μακριά από την οικογένεια σας προς χάρη της διατήρησης της εργασίας σας?(Για να μην παρεξηγηθώ οι απορίες μου δεν έχουν καθόλου επικριτικό χαρακτήρα)
μακάρι να βγουν....αλλά πριν τις υποχρεωτικές....γιατί διαφορετικά καίγεται πολύς κόσμος....και θεωρώ ότι είναι άδικο για όσους κάνανε και αιτηση για υποχρεωτικές...
Οταν δεν ημουν διορισμενη κι εφτανε η στιγμη για τις αιτησεις αναπληρωτων, πηγαινα στην ΔΔΕ και "ζηλευα" τους μονιμους. Ποιος θα μου το ελεγε οτι σημερα το πρωι, θα γινοταν το αντιθετο; Δηλωναν περιοχες, ειχαν αποριες...να'ναι καλα οι συναδελφοι,δε λεω αλλα απο την αλλη, εγω κι αλλοι "τυχεροι μονιμοι", σαν "παραζαλισμενα κοτοπουλα" να συζηταμε ξανα και ξανα το αν επρεπε ή δεν επρεπε να προχωρησουμε την διαδικασια της μεταταξης!Συναδελφοι, μη με παρεξηγησετε. Απλα, αγωνιζεσαι τοσα χρονια κι οταν ξαφνικα βρισκεσαι στην θεση που θελεις και λες οτι ηρεμησες, σου ερχεται μια σφαλιαρα και... φτου κι απ'την αρχη!Καλη επιτυχια σε ολους σας ειτε κανατε ειτε οχι!
http://www.vukentra.gr/16%20σεπτεμβρίου%20-%20η%20ημερομηνία%20%20της%20νέας%20%20σφαγής%20%20των%20εκπαιδευτικών.htmlΆρχισαν πάλι τα όργανα... Από αλλού το περιμένουμε κι από αλλου θα μας έρθει πάλι;