0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια χαρά νταν σε όλους, μετά από 20 μέρες περίπου. Υποβάλλω ερώτημα και περιμένω απαντήσεις από όποιον τυχόν ξέρει ή μπορεί να εικοτολογήσει. Μολονότι κάποιες διευθύνσεις διατηρούν μεγάλο αριθμό συναδέλφων στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ σε κάποιες ειδικότητες, το υπουργείο δεν ανακοίνωσε πλεονάζοντες στις ειδικότητες αυτές στις προαναφερθείσες διευθύνσεις. Για παράδειγμα, στη διεύθυνση που ανήκω, στην ειδικότητά μου, είμαστε γύρω στους 50 στη διάθεση, παρ' όλα αυτά στην εγκύκλιο του υπουργείου για τις υποχρεωτικές μετατάξεις δεν εμφανίστηκε κανένας μας ως πλεονάζων. Υπήρχαν, δηλαδή, πλεονάζοντες σε άλλες ειδικότητες (π.χ. γαλλικών - 25, φυσ. αγωγής - 50, πληροφορικής - 50), αλλά ΠΕ06 τίποτα. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Μήπως έρχεται και δένει με αυτό που διάβασα λίγο παραπάνω από τη bitch νομίζω, για δεύτερο γύρο υποχρεωτικών μετατάξεων;
....................εντάξει, τότε όλοι έχουμε μεταπτυχακό. Ούτως ή άλλως οι σπουδές έξω διαρκούν 3 χρόνια, άρα αναλογικά αφού εδώ είναι τουλάχιστον 4 το χουμε το Ma στο τσεπάκι λέμε.....
ρε φίλε, θα την πω την κακια μου : ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ!!! ΗΜΑΡΤΟΝ ΔΗΛΑΔΉ!!
αυτό που μπορεί να δει κανεις στο edata είναι μόρια συνολικής και διαβίωσης. Πτυχία,μεταπτυχιακά, παιδιά που γεννήθηκαν και γάμοι που πραγματοποιηθηκαν μετά την 31/1/2013 δεν έχουν καταχωριστεί στο σύστημα - ούτε στο survey πλήρως. Επίσης δεν μας έχουν διιευκρινίσει αν για 2ο πτυχίο/μεταπτυχιακό/διδακτορικό μιλάμε για ήδη αναγνωρισμένα προσόντα ή προσόντα άρτι αποχτηθέντα ( και ενδεχομένως μη αναγνωρισθέντα). Επιπλέον, δεν γνωρίζουμε αν το πτυχιο ΑΣΠΑΙΤΕ για κάποιους κλάδους (πχ ΠΕ19) θεωρείται πρόσθετο - δεύτερο - πτυχίο ή εντάσσεται στο πρώτο καθώς αποτελεί προσόν διορισμού. αν από τον διορισμό του δεν έχει υπηρετήσει την οργανική του όχι, αν στο μεταξύ πήρε μετάθεση και χρωστάει οργανική ναι.
Μετα απο ερώτηση στο υπουργείο μου ξεκαθάρισαν προχθές οτι η ξένη γλώσσα είτε ΚΠΓ είτε Cambridge είτε TOEFL είτε οτι αλλο θέλετε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΤΥΧΙΟ οποίος τα έβαλε κουτοπονηρα σκεφτομενος απλα θα βει στον τακκο. Προσωπικά θα καταγγείλω κάθε περίπτωση που θα ξέρω οτι έδωσε πλαστα δικαιολογητικά. εχει να πεσει δωσημο που θα παει σύννεφο