0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
http://www.minedu.gov.gr/publications/docs2013/130830_Dieukolunsi_Ekpaideutikwn_DE_gia_parousia_sta_sxoleia_kata_tin_enarksi_tou_sxolikou_etous.docΌσοι εκπαιδευτικοί B/θμιας εκπαίδευσης όλων των κλάδων έχουν υποβάλει αίτηση απόσπασης α) ως κατά προτεραιότητα (σύζυγοι ενστόλων, δικαστικών, μελών ΔΕΠ και αιρετοί ΟΤΑ), β) ως ειδική κατηγορία (ασθένειες που εμπίπτουν στο αρθ.13 του ΠΔ50/96 και πολύτεκνοι), γ) με συνεξέταση, ή αίτηση μετάταξης έως 19 Ιουλίου 2013 σύμφωνα με τις διατάξεις του ν1824 ή έχουν μεταταχθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του ν4057 και του ν4172 οφείλουν να παρουσιαστούν στην οργανική τους θέση ή στη θέση που θα αποσπαστούν αντί της 2-9-2013 στις 5-9-2013.
ΑΔΙΚΙΕΣ παντου συναδελφοι.. Όσοι δεν ειναι ειδικη κατηγορια δεν θα αποσπαστουν, εγω αυτο καταλαβαίνω, ελπίζω να κάνω λάθος. Επίσης, ΚΑΙ μεταταγμένοι ΚΑΙ αποσπασμένοι στην ΚΥ; Αυτο παει πολύ....!!!
Παράθεση από: td στις Αυγούστου 30, 2013, 08:04:47 pmΠαράθεση από: thea1 στις Αυγούστου 30, 2013, 06:23:47 pmΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΗΝ 1ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΕΝΩ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ 2ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ?Το ίδιο συνέβη και σε μένα. Μείνανε κενά στην πρώτη μου προτίμηση, όπου υπηρετεί ο σύζυγος μου, αλλά εμένα με μετατάξανε στη δεύτερη που είναι το οικείο μου ΠΥΣΔΕ σε νησί. Αγνοήθηκε η πρώτη μου επιλογή εντελώς. Μου φαίνεται αδιανόητο και σαδιστικό εκ μέρους του Υπουργείου.Έχω καταθέσει ένσταση φυσικά. Μήπως να οργανωθούμε όσοι χάσαμε την πρώτη μας επιλογή έτσι και να διαμαρτηρηθούμε ομαδικά; Άλλος κανείς;Κι εγώ είχα το ίδιο ακριβώς θέμα!
Παράθεση από: thea1 στις Αυγούστου 30, 2013, 06:23:47 pmΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΗΝ 1ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΕΝΩ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ 2ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ?Το ίδιο συνέβη και σε μένα. Μείνανε κενά στην πρώτη μου προτίμηση, όπου υπηρετεί ο σύζυγος μου, αλλά εμένα με μετατάξανε στη δεύτερη που είναι το οικείο μου ΠΥΣΔΕ σε νησί. Αγνοήθηκε η πρώτη μου επιλογή εντελώς. Μου φαίνεται αδιανόητο και σαδιστικό εκ μέρους του Υπουργείου.Έχω καταθέσει ένσταση φυσικά. Μήπως να οργανωθούμε όσοι χάσαμε την πρώτη μας επιλογή έτσι και να διαμαρτηρηθούμε ομαδικά; Άλλος κανείς;
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΗΝ 1ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΕΝΩ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ 2ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ?
Παράθεση από: babba4410 στις Αυγούστου 30, 2013, 09:49:02 pmhttp://www.minedu.gov.gr/publications/docs2013/130830_Dieukolunsi_Ekpaideutikwn_DE_gia_parousia_sta_sxoleia_kata_tin_enarksi_tou_sxolikou_etous.docΌσοι εκπαιδευτικοί B/θμιας εκπαίδευσης όλων των κλάδων έχουν υποβάλει αίτηση απόσπασης α) ως κατά προτεραιότητα (σύζυγοι ενστόλων, δικαστικών, μελών ΔΕΠ και αιρετοί ΟΤΑ), β) ως ειδική κατηγορία (ασθένειες που εμπίπτουν στο αρθ.13 του ΠΔ50/96 και πολύτεκνοι), γ) με συνεξέταση, ή αίτηση μετάταξης έως 19 Ιουλίου 2013 σύμφωνα με τις διατάξεις του ν1824 ή έχουν μεταταχθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του ν4057 και του ν4172 οφείλουν να παρουσιαστούν στην οργανική τους θέση ή στη θέση που θα αποσπαστούν αντί της 2-9-2013 στις 5-9-2013.Αυτό αφορά και αυτούς που έχουν πάρει μετάταξη στην Α/θμια;
Παράθεση από: sympe40 στις Αυγούστου 30, 2013, 10:03:33 pmΠαράθεση από: babba4410 στις Αυγούστου 30, 2013, 09:49:02 pmhttp://www.minedu.gov.gr/publications/docs2013/130830_Dieukolunsi_Ekpaideutikwn_DE_gia_parousia_sta_sxoleia_kata_tin_enarksi_tou_sxolikou_etous.docΌσοι εκπαιδευτικοί B/θμιας εκπαίδευσης όλων των κλάδων έχουν υποβάλει αίτηση απόσπασης α) ως κατά προτεραιότητα (σύζυγοι ενστόλων, δικαστικών, μελών ΔΕΠ και αιρετοί ΟΤΑ), β) ως ειδική κατηγορία (ασθένειες που εμπίπτουν στο αρθ.13 του ΠΔ50/96 και πολύτεκνοι), γ) με συνεξέταση, ή αίτηση μετάταξης έως 19 Ιουλίου 2013 σύμφωνα με τις διατάξεις του ν1824 ή έχουν μεταταχθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του ν4057 και του ν4172 οφείλουν να παρουσιαστούν στην οργανική τους θέση ή στη θέση που θα αποσπαστούν αντί της 2-9-2013 στις 5-9-2013.Αυτό αφορά και αυτούς που έχουν πάρει μετάταξη στην Α/θμια;Όσοι έχουν μεταταγεί πρέπει να το δουν αυτό. Πρέπει να παρουσιαστούν στις 5-9 και όχι στις 2-9. Το ΦΕΚ θα βγει ενδιάμεσα. Και μάλλον δε θα υπάρχει τροποποίηση στα ονόματα
Παράθεση από: gkg στις Αυγούστου 30, 2013, 10:49:59 pmΠαράθεση από: sympe40 στις Αυγούστου 30, 2013, 10:03:33 pmΠαράθεση από: babba4410 στις Αυγούστου 30, 2013, 09:49:02 pmhttp://www.minedu.gov.gr/publications/docs2013/130830_Dieukolunsi_Ekpaideutikwn_DE_gia_parousia_sta_sxoleia_kata_tin_enarksi_tou_sxolikou_etous.docΌσοι εκπαιδευτικοί B/θμιας εκπαίδευσης όλων των κλάδων έχουν υποβάλει αίτηση απόσπασης α) ως κατά προτεραιότητα (σύζυγοι ενστόλων, δικαστικών, μελών ΔΕΠ και αιρετοί ΟΤΑ), β) ως ειδική κατηγορία (ασθένειες που εμπίπτουν στο αρθ.13 του ΠΔ50/96 και πολύτεκνοι), γ) με συνεξέταση, ή αίτηση μετάταξης έως 19 Ιουλίου 2013 σύμφωνα με τις διατάξεις του ν1824 ή έχουν μεταταχθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του ν4057 και του ν4172 οφείλουν να παρουσιαστούν στην οργανική τους θέση ή στη θέση που θα αποσπαστούν αντί της 2-9-2013 στις 5-9-2013.Αυτό αφορά και αυτούς που έχουν πάρει μετάταξη στην Α/θμια;Όσοι έχουν μεταταγεί πρέπει να το δουν αυτό. Πρέπει να παρουσιαστούν στις 5-9 και όχι στις 2-9. Το ΦΕΚ θα βγει ενδιάμεσα. Και μάλλον δε θα υπάρχει τροποποίηση στα ονόματαΑυτό αφορά και τους μεταταγμένους στην Αθμια? Δεν είμαι σίγουρος.
Η ανακοίνωση αναφέρει