0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
bitch, εγώ είχα κάνει ένσταση γιατί άτομα με λιγότερα μόρια από μένα είχαν πάει στην πρώτη επιλογή μου.κ είχα γράψει κ ονόματα.δεν καταλαβαίνω τι έγινε. κ τώρα βγάζουν κ κενά στην περιοχή.δεν ξέρω αν πρέπει να ξανακάνω ένσταση. πες μου την άποψή σου σε παρακαλώ. κ κάτι ακόμη τώρα που βγήκαν τα αποτελέσματα των ενστάσεων σε μας που δεν δικαιωθήκαμε θα εξηγήσουν για ποιο λόγο δεν έγινε δεκτή?
Παίζει να επικαλεστεί πως τον πίεσε ο μπαμπάς του και πως τώρα αποτίναξε τον ζυγό και κατάλαβε το λάθος του!
@bitchΕυχαριστώ... το καταλαβαίνω... μια χαρα θιγόμαστε όμως από ανθρώπους που ίσως είχαν επιπλέον πληροφόρηση...Καταγγελία στέκει κατά της διαδικασίας... Επίσης, τα επιπλεον αυτα κενα δεν έπρεπε να δοθούν γιατί αφαιρούνται από τη β φαση. Αφού νόμιμα καλύφτηκαν όλα τα προηγούμενα, τι ακριβώς δικαίωνε την ένσταση;
Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουν το φετινό χάλι με τις μετατάξεις.Στον νομό Ηλείας αρχικά δεν έβγαλε κανένα πλεονάζοντα ΠΕ19/20. Συνεπώς θεώρησα όπως και πολλοί άλλοι συνάδελφοι ότι δεν είχε νόημα να κάνω αίτηση. Πράγματι στις μετατάξεις κανένας δεν πήρε. Έλα όμως που μερικοί είχαν κάνει αίτηση και κάνοντας ένσταση τελικά 13 άτομα μετατάχθηκαν στην Α/θμια Ηλείας. Εγώ πως πρέπει να νιώθω τώρα? Τουλάχιστον κορόιδο...Κάτι ακόμα. Στην διαπιστωτική πράξη με πλεονάσματα/ελλείμματα στην Ηλεία έδωσε όλος τυχαίως 13/13. Άρα πιθανολογώ πως δεν θα υπάρξουν θέσεις για την Β φάση μετατάξεων...Μπορώ να αναφέρω πολλά ακόμα στραβά αλλά όλοι τα γνωρίζουμε και δεν έχει νόημα. Ερωτώ λοιπόν: Πιστεύεται ότι θα ακολουθήσει Β' κύκλος μετατάξεων? Φέτος? Του χρόνου? Έχει κανένας κάποια πληροφορία? Οι αιρετοί τι λένε? Με ποια κενά?