0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κανένα πρόβλημα από εμένα.ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ=τηρηση του νόμου. Εν προκειμένω του 4172/13Άρα ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ=μετατάξεις ίσες και συμβαδίζουσες με τα κενά και πλεονάσματα που δόθηκαν από ΔΠΕ-ΔΔΕ.ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ=μετάταξη σε κενές θέσεις.ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ = Διάθεση ΠΥΣΠΕ στους αιώνες των αιώνων αμήν.Σύσταση οργανικών = παρέκκλιση. Όχι παρανομία βέβαια, αλλά παρέκκλιση και σε καμία περίπτωση ΝΟΜΙΚΗ υποχρέωση του ΥΠΟΠΑΙΘ, αλλά συνάρτηση των αναγκών-ωρών στα Δημοτικά Σχολεία.Και συμφωνία με την αναλογία των ωρών ανά κλάδο.πχ Οι ΠΕ19 στο 12θέσιο έχουν 20 ώρες (δε βάζω το ολοήμερο), οι ΠΕ05 ΕΩΣ 8.Εκτός αν απαιτούμε να βγαίνουν οργανικές με 4 ώρες και συμπλήρωση με Ιστορίες στη
.... Ρωτάω ...@freespirit@melo@Nym@vadi@Giatros@mariefrance@Geo 63@Ster@Λιοντάρι... μόνο εγώ βρίσκω 2 - 3 στο νήμα ... ... εκτός τόπου ... χρόνου ... λογικής ...
Και εγώ το ίδιο.
Τουλάχιστον το Λιοντάρι είναι συνεπώς και τεκμηριωμένα ανακόλουθο...Άλλο Λιοντάρι προ Δεκεμβρίου, άλλο τώρα... Οι υπόλοιποι πλην Nym-Vadi αποτελείτε μια καλοκουρδισμένη χορωδία που μέχρι και οι πέτρες αντιλαμβάνουν τον... συντονισμό σας.Σε κάθε περίπτωση να σας πω ότι το εν λόγω forum έχει και άλλα θέματα.Εύχομαι να συνεχίσετε και να ...υπάρχεται εφεξής και στα υπόλοιπα νήματα.Να παρέχετε τις νομικές σας ...γνώσεις σε συναδέλφους.Και ο giatros και ο geo63 και ο ster και η psyxraimia.Σας έχει ανάγκη η εκπαιδευτική κοινότητα.Ειδικά ο giatros αφιέρωσε στο νήμα των μεταθέσεων. Και έχει και το θράσος να πει ότι φούρνος γκρεμίστηκε και έχω δίκιο. Που αν δε σας ανέλυα ότι οι οργανικές στην Αθμια είναι στα σχολεία, ακόμα άλλα θα λέγατε.Κι εγώ βέβαια κάνω λάθη και δέχομαι κριτική και διορθώσεις. Αλλά από ανθρώπους που είναι γνώστες αντικειμένων και έμπειροι εδώ μέσα, με ιστορία. Όχι μετεωρίτες
Εγώ λέω να πάρεις μετάταξη κατά προτεραιότητα.
Συνάδελφοι, γνωρίζετε αν στη χθεσινή συνάντηση των αιρετών των ΠΥΣΠΕ συζητήθηκε κάτι σχετικό με τις μετατάξεις του 2013;