0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εάν υπάρχει δικαιοσύνη, να τις ακυρώσουν και να καλέσουν εκ νέου τον κόσμο να κάνει αίτηση με κανονική εγκύκλιο. Δεν επιτρέπεται να έχει έρθει κόσμος σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με πολύ λίγα χρόνια προϋπηρεσίας και χωρίς μόρια. Εμείς δηλαδή που έχουμε υποφέρει τόσα χρόνια κάνοντας θυσίες υπηρετώντας σε απομακρυσμένα μέρη τι θα κάνουμε; Είμαστε καταδικασμένοι να μείνουμε για πάντα εκεί; Οι μετατάξεις είναι φιάσκο και δεν μπορούν να συμμαζευτούν με τίποτα. Μόρια χαμηλά, "δικαιώθηκαν" με ένσταση άτομα σε περιοχή που δεν είχαν δηλώσει στις δύο αρχικές επιλογές τους. Είναι δίκαια όλα αυτά; Εγώ όταν έπαιρνα τα μπογαλάκια μου ανά την Ελλάδα υπηρετώντας, ήξερα ότι θέλω τόσα μόρια για να έρθω στον τόπο μου. Είναι δίκαιο να μην κάνουν μεταθέσεις και να φέρνουν με "μετάταξη" στη θέση που μου ανήκει κόσμο που δεν έχει τα μόριά μου; Εάν μου απαντήσει κάποιος με το χέρι στην καρδιά, τον παραδέχομαι.
...Αυτό που πρέπει να ζητάτε είναι να γίνουν περισσότερες μεταθέσεις όχι να ακυρωθούν οι μετατάξεις για να φύγουμε εμείς και να έρθετε εσείς!!!
Στην πρωτοβάθμια οι οργανικές θέσεις είναι στις σχολικές μονάδες σύμφωνα με την άποψη των αιρετών της.
Αυτό που πρέπει (και έπρεπε να γίνεται πάντα αλλά...) είναι οι υπηρεσιακές μεταβολές να γίνονται με προγραμματισμό και λογική. Ναι να πάρω μετάθεση (π.χ. λέω τώρα) αλλά εκεί που θα πάω να συμπληρώνω διδακτικό ωράριο και όχι να στοιβάζομαι με 10άδες άλλους στη Διάθεση του ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ.@john-πε06 "Επίσης,θα δοθούν ή οριστικές τοποθετήσεις(πιο πιθανό) ή οργανικές(λιγότερο πιθανό) μέχρι το σεπτέμβρη στους μεταταγμένους". Εννοείς πως θα μπορούσαν να δώσουν οριστική τοποθέτηση σε σχολείο ΧΩΡΙΣ σε αυτό να υπάρχει οργανικό κενό;
Συνάδελφοι της Α/θμιας και των εθελουσίων περιμένετε απάντηση..... από ανθρώπους που με μόρια 50% λιγότερα...τρούπωσαν κατά ομολογία τους..... Σεντόνια τα περί νομιμότητας της διαδικασίας.... rollo συνέχισε σε παρακαλώ να ενημερώνεις Όποιος μπορεί ας μου απαντήσει γιατί Α/θμιος με 94 μόρια δεν μπορεί να πάει στο τόπο συμφερόντων του εδώ και 9 χρόνια και μετατάχτηκε από την ίδια περιοχή
Γιατί πολύ απλά πριν από 8-7-6-5-4-3-2-1 χρόνια δεν είχε 94 μόρια. Θα απαντήσεις και εσύ σε μια ερώτηση μου; Ποιά χρονιά δεν πήρε απόσπαση μέσα σ'αυτά τα χρόνια; Με ονοματεπώνυμο όμως
chris75, ως φιλόλογος που είσαι νομίζω ότι δεν έχεις παρακολουθήσει λεπτομερώς το θέμα και τί ακριβώς υποστηρίζεται από τις δυο πλευρές.Κανένας μεταταγμένος δεν ισχυρίστηκε ότι πρέπει δια βίου να γίνονται ανομίες επειδή έγιναν στο παρελθόν στις υπηρεσιακές μεταβολές των εκπαιδευτικών. Κάποια στιγμή είναι αναγκαίο να μπει ένα τέλος, να γίνει ενα reset που λέμε. Εμείς στηλιτεύουμε το όψιμο ενδιαφέρον των αιρετών -συνδικαλιστών που κώφευαν επί σειρά ετών όταν διαπράττονταν όργια, καθώς και την κριτική των ''συναδέλφων'' τιμητών της δικαιοσύνης που χρόνια αδιαμαρτύρητα δέχονταν την απραξία των σημερινών τους σωτήρων.Αν επισκεφθείς άλλες σελίδες του φόρουμ θα διαπιστώσεις ότι η πλειοψηφία των μεταταγμένων ασχολείται και με άλλα σοβαρά θέματα που μας απασχολούν όπως π.χ οικονομικά, διορισμών κ.α Από την αντίθετη πλευρά όλη η ενεργητικότητα αναλίσκεται μόνο στην ακύρωση των μετατάξεων και το πέταμα όλων μας στον Καιάδα αρκεί να πάρουν αυτοί οργανική θέση, αρκεί αυτοί να πάνε στα σπίτια τους.Εμείς από την αρχή υποστηρίξαμε να υπάρξουν κυρώσεις σε όσους δήλωσαν ψευδή στοιχεία ή παρανόμησαν και να ανοίξουν μεταθέσεις για να ικανοποιηθούν οι υπάρχουσες ειδικότητες, αυτό που εισπράξαμε και εισπράττουμε είναι ότι όλοι είμαστε βύσματα, και όλοι είχαμε τα τηλ του Λάσκαρη. Μην προσπαθούμε λοιπόν να μοιράσουμε τις ευθύνες ισομερώς γιατί είναι λάθος.
Και κάτι τελευταίο.Αδικίες και "αδικίες" γίνονταν, γίνονται και θα γίνονται.Σε κάθε διαδικασία νόμιμη, ή νομότυπη, η πέτσινη ή οτιδήποτε άλλο υπάρχουν λαμόγια, αδαείς, δικαιωμένοι και αδικημένοι.Οι αδικημένοι οφείλουν να κάνουν ότι κρίνουν αυτοί ως νόμιμο να βρουν το δίκιο τους.Επειδή διαβάζω και έχετε χωριστεί σε στρατόπεδα εικονικών μαχών χωρίς καν να γνωρίζεστε μια ερώτηση.Και αυτοί που αδικηθήκατε και αυτοί που δεν αδικηθήκατε μήπως να πιέσετε όλοι να σταματήσουν κάποιοι στο Υπουργείο το δούλεμα και να ξεκαθαρίσει η κατάσταση?Ετσι όπως έγιναν τα πράγματα κάποιοι θα αδικηθούν. Οσο δεν ξεκαθαρίζει η κατάσταση θα σδικούνται σε βάθος χρόνου όλοι. Αν ανοίξουν οργανικές θα δείτε ότι θα είναι προς το συμφέρον και αυτόν που αδικήθηκαν. Οσο δεν ανοίγουν θα διαιωνίζεται μια κατάσταση όπου όλοι θα είναι όμηροι.
.... καμαρώστε την "Επιτροπή
chris75, οσο περιεργο και αν σου φαίνεται εχω διαβασει ολες τις σελιδες του θεματος. Όταν λεω εμεις δεν εννοω οτι 100% ολα τα σχολια ειναι σωστα δεν ειναι ομως στο βαθμο οσων ειναι εναντιοι στις μεταταξεις. Παραδειγματα αναξια σχολιασμου γεματα λασπη και ειρωνεια:Οσο αφορα τη διαφωνια μας σεβομαι την αποψη σου και το δικαιωμα να λες ελευθερα οσα πρεσβευεις οπως ειπε και ο