0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το δικό μας παράπονο δύο χρόνια ποιος το άκουγε; κανείς! Τώρα οι άλλοι έχουν παιδάκια διαλύονται οικογένειες σπαταλάνε λεφτά. Εκεί που είμασταν ήρθατε και είναι δύσκολο γιατί το γνωρίζουμε πολύ καλά δυο χρόνια τώρα.Η αδικία γεννά αδικία και η βία γεννά βία. Λουζόμαστε όλοι το αποτέλεσμα συμπεριφορών όπως "να βολευτώ εγώ και έχει ο Θεός" "ας την βγάλουμε και φέτος" " τι με νοιάζει εμένα" Αυτό είναι μάθημα για όλους μόνο η δικαιοσύνη και αξιοκρατία και η εμπιστοσύνη μπορεί να δημιουργήσει υγιείς θεσμούς. Διαφορετικά θα ζούμε για πολλά χρόνια εμείς και τα παιδιά μας τέτοιες καταστάσεις που καθώς φαίνεται σε κανένα δεν αρέσουν. ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΑΣ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΜΕ.
Η εικόνα που παρουσιάζεται είναι απαράδεκτη. .......................................................Εγω λοιπόν συμφωνώ να γίνει ανάκληση των μετατάξεων. ...........................
Ενώ εσένα σου έταξαν οργανική οι φωστήρες οι αιρετοί σου; Δε νομίζω ότι θάπαιρνες ούτε φέτος.Γιατί οι αιρετοί θέλουν παρακάλια για να έχουν λόγο ύπαρξης. Έτσι λοιπόν πάλι απόσπαση θάπαιρνες και θα τον έπαιρνες τηλέφωνο μετά να τον ευχαριστήσεις αντί να τον ξεχ..@..σεις. Τόσα χρόνια που δεν είχε μεταταγμένους όσες οργανικές υπήρχαν τις πήρατε όλες αφού δεν έβγαζαν άλλες. Άλλες δεν είχε για σας.
Για ξεκινήστε να τους παίρνετε τηλέφωνα να δείτε πως ηρεμούν. Εγώ πάντως έχω αρχίσει...
Η εικόνα που παρουσιάζεται είναι απαράδεκτη. Άκρως αντισυναδελφική. Ο καθένας προτείνει και θεωρεί σωστό αυτό που τον βολεύει. Είναι επίσης απαράδεκτο να κατηγορούμαστε συλλήβδην 3700 συνάδελφοι οτι είμαστε βύσματα...
Οι οργανικές θα δίνονταν ούτως ή άλλως στην Πρωτοβάθμια λόγω επέκτασης των ΕΑΕΠ που ξεκίνησε ως πιλοτικό πρόγραμμα. Στην αρχή ξεκίνησαν να δίνονται ως λειτουργικά κενά γιατί ακριβώς το πρόγραμμα είναι πιλοτικό.Οι οργανικές αυτές λοιπόν δεν δημιουργήθηκαν για τους μεταταγμένους. Ήταν θέσεις που περίμεναν χρόνια οι Πρωτοβάθμιοι να δοθούν με την παγίωση του ωρολόγιου προγράμματος των ΕΑΕΠ.Απλά τόσα χρόνια το υπουργείο δεν τις έδινε ως οργανικές γιατί βολευόταν με αναπληρωτές μέσω ΕΣΠΑ που προσλαμβάνονταν ειδικά γι αυτούς τους τύπους σχολείων. Αν τα γέμιζε με μόνιμους, θα έπρεπε να προσλάβει αναπληρωτές από τον κρατικό προυπολογισμό για τα κλασσικά σχολεία με λεφτά που φυσικά δεν είχε. Δεν έχετε ακούσει για περιπτώσεις που μόνιμος Πρωτοβάθμιος που κάλυπτε κενό σε ΕΑΕΠ, τον μετακινούσαν στη μέση της χρονιάς σε κλασσικό δημοτικό για να καλύψει το εκεί κενό και να δώσουν τη θέση του σε αναπληρωτή ΕΣΠΑ;
η vickykas εχει απολυτο δικιο γιατι στο φορουμ διαβαζα παλια ότι τα εαπ ηταν προορισμένα για μεταταγμένους λες και τα εαεπ δεν ανηκαν στην αθμια..mariefrance οσα ασφαλιστικα κι αν κανετε, οσα δικαστηρια κι αν καναμε είναι θεμα πολιτικης βούλησης (δυστυχως θα επρεπε να υπαρχει κρατος)..αυτό για την περιστερα το ρωτας για αστειο αν εβαλε βυσμα να υποθεσω