0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η διαμάχη καλά κρατεί μεταξύ αυτών που πήραν τις υποχρεωτικές μεταθέσεις και αυτών που περίμεναν οι άνθρωποι καρτερικά την σειρά τους με τις απλές μετατάξεις και μεταθέσεις. Το ότι ετελέσθη μία παρανομία σε βάρος της ευρύτερης εκπαιδευτικής κοινότητας αυτό είναι αδιαμφισβήτητο. Φτάνει να αναλογιστεί κανείς οτι η έννοια της υποχρεωτικής μετάταξης είναι οτι γίνεται για να καλυφθούν κενά που δεν καλύπτονται με άλλους τρόπους και κυρίως σε θέσεις 'δυσμενείς' που δεν τις επιθυμεί κάποιος. Έχει μια έννοια αρνητική..οτι σε παίρνω από μια Χ περιοχή όπου μπορεί να είσαι και ευχαριστημένος και σε πάω σε μια Ψ περιοχή που για κάποιους λόγους μένει κενή και δεν προτιμείται, αλλά κάποιος στην τελική πρέπει να την υπηρετήσει. Στην χώρα μας, στον τομέα της εκπαίδευσης, όμως, υπάρχουν οι νόμιμες διαδικασίες κάλυψης θέσεων (μεταθέσεις με μοριοδότηση, μετατάξεις κ.τ.λ.) και δεν ήταν απαραίτητο να γίνει κάτι τέτοιο, πράγμα που γενά υποψίες για την τακτοποίηση κάποιων. Δεν γίνεται, για παράδειγμα, εκπαιδευτικός ειδικότητας με ούτε καλά καλά 50 μόρια και χωρίς παιδιά να παίρνει μετάταξη στην Μαγνησία και μάλιστα μέσα στην πόλη του
εχεις απολυτο δικιο..καλα για αποδοση ευθυνων ουτε καν..στο ελλαντα ειμαστε..αυτοι προστατεύονται γιαυτο οργιαζουν χωρις δισταγμο..εδω εχουν το θρασος να επανεμφανίζονται γράφοντας αρθρα κριτικάροντας τη νυν ηγεσια του υπουργείου..οχι ότι δεν επιδεχεται κριτικης, αλλα όχι από αυτους που εκαναν ότι τους κατεβαινε στο κεφαλι
Έτσι είναι αν έτσι νομίζεις!!!!! Κάναμε ότι μας κατέβαινε....... !!! Σου διέφυγε προφανώς ότι εμείς είμαστε οι συντάκτες του νόμου.....Αλλά τι λέω, μόνο εσείς έχετε το δικαίωμα να σχολιάζετε, να ειρωνεύεστε, τα σχολια σας να παραμένουν αλώβητα, ενώ όποιος γράφει καθαρά εκπαιδευτικά σχόλια να διαγράφονται. Για εκπαιδευτικός είσαι πολύ είρων το λιγότερο.
Δεν νομίζω ότι με αντιπαθεί κάποιος από τους μεταταγμένους. Αντιθέτως μάλιστα τόσο σε ιδιωτικές, όσο και σε δημόσιες τοποθετήσεις μου, έχω εκφράσει δια ζώσης τις απόψεις μου και έχουν τύχει πλήρους αποδοχής. Να είσαι δε σίγουρος ότι αυτή η ελαχιστότατη μειοψηφία που έχει δημιουργήσει το όποιο πρόβλημα δεν συχνάζει εδώ, αλλά έχει βρει άλλες διεξόδους για να λύνει τα προβλήματα της.
Αυτό το "πλήρους αποδοχής" τι το ήθελες ειδικά σήμερα που βγήκαν οι μεταθέσεις στην Πρωτοβάθμια και εξαιρέθηκαν όλες οι ειδικότητες λόγω "μπόχας";
Έχετε άσυλο τελικά, μπορείτε να συκοφαντείτε κατά το δοκούν. Μάλλον δε εσύ ειδικά δεν μπορείς να διαβάσεις και να κατανοήσεις τα ελληνικά. Καλύτερα να κάνεις copy-paste συνδέσμων.