Σύνολο ψηφοφόρων: 32
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
συνήθως συνεδριάζουν μόνοι τους και σου λένε παίρνεις αυτό βάσει κοινωνικών κριτηρίων , αν τώρα μ αυτό είσαι ήσυχη ότι όλα γίνονται αντικειμενικά... αν και νομίζω ότι προηγούνται οι σε διάθεση .σίγουρα και οι πολύτεκνοι.
Να ρωτήσω και κάτι τελευταίο. Νομίζω ότι είναι και η τελευταία μου απορία. Επιτέλους, νομίζω ότι το κατάλαβα το όλα θέμα του διορισμού και των μεταθέσεων. Ας πούμε ότι συγκεντρώνω τα μόρια και έρχομαι στην Αττική. Πότε θα μου δώσουν οργανική θέση; Πώς γίνεται αυτό;
Αν δεν πιάνεις την περιοχή που θες, δηλαδή, συνεχίζεις να ζητάς μετάθεση για να βελτιώσεις τη θέση σου και μόλις νομίζεις ότι έχεις συγκεντρώσει τα μόρια ζητάς οργανική.
Φαντάζομαι ότι την οργανική σου δεν μπορείς να την αλλάξεις.
Παράθεση από: LK στις Αυγούστου 07, 2009, 06:51:22 pmΑν δεν πιάνεις την περιοχή που θες, δηλαδή, συνεχίζεις να ζητάς μετάθεση για να βελτιώσεις τη θέση σου και μόλις νομίζεις ότι έχεις συγκεντρώσει τα μόρια ζητάς οργανική. Μάλλον μπερδεύτηκες λιγάκι Λοιπόν... Έστω ότι του χρόνου παίρνεις μετάθεση στη Γ΄Αθήνας (αυτό θα το μάθεις κατά τον Απρίλιο-Μάιο). Η δ/νση της Γ΄Αθήνας θα ανακοινώσει οργανικά κενά λίγο μετά (Μάιο-Ιούνιο). Εσύ θα κάνεις αίτηση για οργανική και θα δηλώσεις κενά με τη σειρά που τα θέλεις. Το ίδιο θα κάνουν και οι άλλοι που πήραν μετάθεση στη Γ΄Αθήνας, καθώς και όσοι είναι εκεί από τις προηγούμενες χρονιές, αλλά δεν έχουν οργανική. Αν έχεις περισσότερα μόρια (από τα σχολεία που έχεις υπηρετήσει, από το γάμο, τα παιδιά, κλπ) σε σύγκριση με τους άλλους που θα κάνουν αίτηση, θα πάρεις οργανική. Αν όχι, που είναι και το πιθανότερο, θα παραμείνεις στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ Γ΄Αθήνας και θα τοποθετηθείς σε κάποιο λειτουργικό κενό της περιοχής. Την επόμενη χρονιά, την ίδια περίοδο, θα κάνεις πάλι αίτηση για οργανική, κ.ο.κ.ΠαράθεσηΦαντάζομαι ότι την οργανική σου δεν μπορείς να την αλλάξεις. Μπορείς να την αλλάξεις ζητώντας βελτίωση θέσης (τα είχαμε πει και σε άλλο τόπικ ). Πρέπει, όμως, να υπηρετήσεις έναν χρόνο την οργανική σου.
αν δεν πιάσεις βάση μετάθεσης για μια περιοχή, μπορείς να κάνεις αίτηση ξανά για μετάθεση κάθε Νοέμβριο ?
Το τριτο παιδι πριμοδοτειται με περισσοτερα μορια για τις μεταθεσεις;Σας ρωταω γιατι ενας ξαδερφος του αντρα μου που διοριζεται φετος με το 30μηνο ισχυριζεται οτι το τριτο παιδι που απεκτησε θα τον φερει κατευθειαν στο μερος του.Ειναι αυτο δυνατον;
Παράθεση από: GR στις Αυγούστου 08, 2009, 11:51:37 amΤο τριτο παιδι πριμοδοτειται με περισσοτερα μορια για τις μεταθεσεις;Σας ρωταω γιατι ενας ξαδερφος του αντρα μου που διοριζεται φετος με το 30μηνο ισχυριζεται οτι το τριτο παιδι που απεκτησε θα τον φερει κατευθειαν στο μερος του.Ειναι αυτο δυνατον;στις μεταθεσεις το καθε παιδι (απο τα δυο πρωτα ) δινει 4 μορια,αν ομως εχεις τρια τοτε δεν παιρνεις 12 αλλα 14 μορια.Αυτο βεβαια δε σημαινει κι οτι θα παει κατευθειαν σπιτι του