0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν κατάλαβα ποτέ την λογική του Υπουργείου για τους τρίτεκνους και τους πολύτεκνους .Υπάρχουν άλλοι τρόποι να βοηθηθούν αυτοί που έχουν ανάγκη οικονομική.Υπάρχει ένα ασυμβίβαστο στην όλη υπόθεση .Με τον ΑΣΕΠ ας πούμε ότι το Υπουργείο ψάχνει να βρεί τους ικανότερους .Με την εισαγωγή των πολύτεκνων άνευ όρων
Παιδιά αυτό το ζήτημα με τρίτεκνους και πολύτεκνους είναι πράγματι εξοργιστικό. Δηλαδή, από πότε το "εποικοδομητικό" sex ήταν κριτήριο του καλού και άξιου για διορισμό εκπαιδευτικού;Κατά πόσο "μας παίρνει" να διαμαρτυρηθούμε σαν σύλλογος; Θέλω να πω, υπάρχει περίπτωση να κερδίσουμε κάτι;
Παράθεση από: morgan στις Δεκεμβρίου 19, 2007, 01:29:53 pmΠαιδιά αυτό το ζήτημα με τρίτεκνους και πολύτεκνους είναι πράγματι εξοργιστικό. Δηλαδή, από πότε το "εποικοδομητικό" sex ήταν κριτήριο του καλού και άξιου για διορισμό εκπαιδευτικού;Κατά πόσο "μας παίρνει" να διαμαρτυρηθούμε σαν σύλλογος; Θέλω να πω, υπάρχει περίπτωση να κερδίσουμε κάτι;Δεν νομίζω ότι οφείλουμε να διαμαρτυρηθούμε για την ύπαρξη κοινωνικών κριτηρίων στον διορισμό εκπαιδευτικών. Αν μη τι άλλο, οφείλουμε να διαμαρτυρηθούμε για την έλλειψη κοινωνικών παροχών γενικότερα. Αν κάνουμε κάτι συλλογικά, θα ήταν καλύτερο να στρέφεται προς την κατεύθυνση περισσότερων διορισμών μονίμων, και όχι προς μια κατεύθυνση του "ποιος θα πάει αναπληρωτής".
Δεν νομίζω ότι οφείλουμε να διαμαρτυρηθούμε για την ύπαρξη κοινωνικών κριτηρίων στον διορισμό εκπαιδευτικών. Αν μη τι άλλο, οφείλουμε να διαμαρτυρηθούμε για την έλλειψη κοινωνικών παροχών γενικότερα.
Σκεφτείτε μία γυναίκα που έχει τις υποχρεώσεις μίας οικογένειας έστω και με 2 παιδιά, να πρέπει να λείπει όλο το απόγευμα από το σπίτι για να κάνει φροντιστήρια?