0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
'Ενταση στον τηλεοπτικό αέρα για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/407710_entasi-ston-tileoptiko-aera-gia-tin-axiologisi-ton-ekpaideytikon
Θα μάς τρελάνει αυτός Μπελαδάκης;;; Υπάρχουν, λέει, εκπαιδευτικοί που χρειάζονται ενίσχυση & που ποτέ δεν ασχολήθηκε κανένας μαζί τους... Και ήρθε η Κεραμέως, προσθέτω εγώ, που για το καλό εκείνων των εκπαιδευτικών που δεν τους υποστήριξε κανένας μέχρι τώρα, να εισάγει την "αντικειμενική αξιολόγηση"! Χαχα! Ωραίο αφήγημα! Επιπλέον, μιλάει για "αρεστούς" που επί Γαβρόγλου εκλέγονταν Δ/ντές σχολείων, στήνοντας "λαικά δικαστήρια"...! Έλεος! Οι Σύμβουλοι τώρα, δηλ., δεν είναι ΑΡΕΣΤΟΙ;;; Ακόμη, μίλησε για εκπαιδευτικούς που δεν τεκμηριώνουν την αξιολόγηση των μαθητών τους (δηλ. είναι εμπαθείς με μερικούς μαθητές, υπονοεί) και που δε δέχονται τους γονείς να τους ενημερώσουν, που είναι εριστικοί με τους γονείς...! Ξανά έλεος...! Πόσα χρόνια έχει να μπει σε σχολείο αυτός ο κύριος;;
πάντως και το επιχείρημα που ακούω από στελέχη τοπικών ελμε ότι 'αξιολογούμαστε από τους μαθητές μας κάθε μέρα', δεν στέκει σε κριτική... άντε και κάποιος απο μας δεν κάνει σωστά τη δουλειά του, και τα παιδιά βλέπουν ότι είναι ακατάλληλος, τι θα γίνει, μπορούν οι μαθητές να κάνουν τίποτα? θα τον φάνε στη μαπα όλη τη χρονιά με την ελπίδα ότι δεν θα το έχουν ντου χρόνου... ας χρησιμοποήσουμε πιό λογικά επιχειρήματα που να στέκουν
Ακόμη, μίλησε για εκπαιδευτικούς που δεν τεκμηριώνουν την αξιολόγηση των μαθητών τους (δηλ. είναι εμπαθείς με μερικούς μαθητές, υπονοεί) και που δε δέχονται τους γονείς να τους ενημερώσουν, που είναι εριστικοί με τους γονείς...! Ξανά έλεος...! Πόσα χρόνια έχει να μπει σε σχολείο αυτός ο κύριος;;
Επιπλέον, μιλάει για "αρεστούς" που επί Γαβρόγλου εκλέγονταν Δ/ντές σχολείων, στήνοντας "λαικά δικαστήρια"...!
Διετέλεσε Προϊστάμενος του 1ου Γραφείου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηρακλείου και έχει πολυετή εμπειρία ως Διευθυντής σε μεγάλες σχολικές μονάδες του Ηρακλείου από το 2011 έως και σήμερα.Υπηρέτησε και συνεχίζει να υπηρετεί έως και σήμερα τον Εκπαιδευτικό Συνδικαλισμό από τη θέση του Προέδρου στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών «Νίκος Καζαντζάκης», ως Αιρετός στο ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου, ως Αιρετός στο ΑΠΥΣΠΕ Κρήτης και ως εκλεγμένο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας για δύο συνεχόμενες θητείες (2003 – 2007), ενώ από το 2016 έως και σήμερα είναι Πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ.
βρες καμια καλύτερη δικαιολογία για να μην σου έλθει ο σύμβουλος στο σχολείο...τις αναρρωτικές δεν σκέφθηκες...
Καμία δικαιολογία, δεν μπαίνω σε καμία πλατφόρμα,ακολουθώ το συνδικαλιστικό όργανο σε απεργία-αποχή απεργώ στις 15 του μήνα.Δικαιολογίες να βρείς εσύ για την αχαρακτήριστη συμπεριφορά σου,αξιολογήσου όσο θες,εμένα όμως δεν σου επιτρέπω να μου κουνάς το δάχτυλο και να μου μιλάς για δικαιολογίες όταν εγώ δεν αναφέρθηκα σε κάτι τέτοιο.
γιατι χάνεις την ψυχραιμία σου;...θα σου χρειαστεί σύντομα όταν θα αξιολογηθείς
Κάθε μέρα αξιολογούμαστε, ισχύει. Από κει και πέρα, όμως, όταν ο εκπαιδευτικός είναι ακατάλληλος, και αναφέρομαι σε σοβαρές περιπτώσεις, που όλοι έχουμε συναντήσει κατά καιρούς, ξέρουμε πως ο ίδιος γραφειοκρατικός μηχανισμός του Υπουργείου μπλοκάρει τις ενέργειες ή τις καθυστερεί. Π.χ. εγώ ξέρω αυτή την στιγμή εκπαιδευτικούς που έπρεπε να δικάζονται για τις πράξεις τους σε σχολικό περιβάλλον και ασκούν κανονικά τα καθήκοντά τους. Ευθύνομαι εγώ γι΄αυτό; Όχι.
από ποιους αξιολογούμαστε; από τους βαθμοθήρες μαθητές και γονείς; ή από τους απειθαρχους, ανάγωγους μαθητές που όταν τους βάλεις όρια σε προπηλακίζουν; οι μαθητές δεν ειναι ώριμοι για τέτοια περίπλοκη διαδικασία....να σας θυμίσω ότι η ψυχολογία αναφέρει ότι ένας έφηβος 18 ετών έχει νοητικό επίπεδο τρία χρόνια μικρότερο
Νομίζεις..και καμία ψυχραιμία δεν χάνω απλώς σε βάζω στη θέση σου..εξάλλου εγώ έχω την συνείδηση μου ήσυχη εσύ;