0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
προτεινω να ψηφισουμε τους αξιοτερους εδω μεσα και να τους προτεινουμε για συμβουλους με τη νεα κυβερνηση (εννοειται οτι δεχομαστε και την αξιολογηση μας απο αυτους) συμφωνα με οσα εχουν προτεινει1.lemonpies2.leonμετα απο αυτους το χαος
https://www.aftodioikisi.gr/dimosio/dimosio-enarxi-tis-axiologisis-gia-to-2023-egkyklios/ αξιολόγηση σε δημόσιο
https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/408147_mera25-na-min-sbisei-i-kybernisi-anthropino-prosopo-tis-ekpaideysis ΤΟ μέρα 25
Εσύ τα έχεις κάνει αχταρμά στο κεφάλι σου και πρέπει να συνέλθεις!!! Φυσικά και μου ανήκει η τάξη.ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ, ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΟΥ.Κανένας αναξιοσύμβουλος επιθεωρητής δεν επιτρέπω να το καταγράψει, να κλέψει τις τεχνικές μου (και τις τεχνικές χιλιάδων συναδέλφων) και να το παίζει έξυπνος μετά.Όταν θα φύγουν οι επιθεωρητές-αναξιοσύμβουλοι και ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ διοριστούν άξιοι σύμβουλοι (στους οποίους θα επιτρέψω την είσοδο στην τάξη μου), η δειγματική διδασκαλία που θα κάνω σε αυτή την περίπτωση θα είναι με ΔΙΚΑ τους φύλλα μαθήματος, και όχι με δικά μου. Αυτός θα συγκρίνει την διδασκαλία μου με την διδασκαλία άλλων συναδέλφων, και όλοι θα τον κρίνουμε για τα φύλλα και σενάρια μαθήματος που μας μοιράζει.Μια άλλη τεράστια τρικυμία εν κρανίο που έχει επικρατήσει, πως μπορούν να συγκριθούν δύο εκπαιδευτικοί μεταξύ τους όταν κάνουν διαφορετικά σενάρια μαθήματος σε διαφορετική τάξη ;;;; Σαν να εξετάζω έναν μαθητή στην Γεωμετρία, έναν άλλο μαθητή στην Ιστορία, να τους βάζω βαθμό και να κρίνω ποιος είναι ο καλύτερος!!!! Είστε τρελοί; Να πηδηχτώ από το παράθυρο; Ώρες ώρες με τους αναξιοσύμβουλους έχω την εντύπωση ότι έχω να κάνω με πνευματικά καθυστερημένους.
Τρέξε γρήγορα να τις κάνεις κοπιράιτ τις τεχνικές σου μη στις κλέψει ο σύμβουλος και έχουμε άλλα.Πολύ σίγουρος είσαι ότι είσαι πολύ ανώτερος ακαδημαικά και εκπαιδευτικά από τους συμβούλους. Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να σου τύχει κανένας αετός που να θέλει καμμιά 10αρια σαν εσένα για πρωινό;
Θα φάει την πόρτα της τάξης μου στην μούρη του, και το "μη ικανοποιητικός" που θα γράφει η ταμπέλα από έξω από την πόρτα δεν θα μπορέσει καν να το διακρίνει, γιατί ως μορμολίκιο στα πρόθυρα σύνταξης που θα είναι, θα έχει πρεσβυωπία 5 βαθμούς.
θα μας τρελανεις ρε γιγαντα (της σκεψης) εμ τον θελεις εμπειρο τον αξιολογητη σου, εμ τον θελεις νεο στην εκπαιδευση (η τουλαχιστον με μεγαλυτερο Α.Μ. απο το δικο σου) μηπως εισαι διπολος?
Αν διαβάσεις την πρότασή μου τρολλάκι, θα διαπιστώσεις ότι υπάρχουν δύο ήδη συμβούλων, ο σύμβουλος των γνωστικών, και ο σύμβουλος των παιδαγωγικών.