0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Lemonpies πίστευα ότι είσαι τρολ. Τωρα αναρωτιέμαι αν είσαι ο υπουργός παιδείας της
Τι ακριβώς σημαίνει αγάπη για τον τόπο μου; Έναν άνθρωπο αγαπάς. Όχι μια γεωγραφική περιοχή.
Αγάπη για τον τόπο μου σημαίνει αγάπη για την μελλοντική σύνταξή μου.Δεν αγαπάω μια γεωγραφική περιοχή, αλλά σίγουρα θέλω οι άλλοι να αγαπάνε την οικονομία ενός τόπου η οποία θα φροντίσει στο μέλλον να με γεροκομήσει. Αυτό είναι το συμφέρον μου, και πρόσεξε, το συμφέρον μου δεν είναι να αγαπάω εγώ την οικονομία αυτή, το συμφέρον μου είναι να την αγαπάνε οι άλλοι.
Αγάπη για τη μέλλοντικη σύνταξη μου είναι αγάπη για την ΠΑΡΤΗ ΜΟΥ, όχι για τον τόπο μου. Οι νέες γενιές, και η δική μου ακόμα, έχουν καταστραφεί απ αυτούς που νοιάζονται για τη σύνταξη τους. Ο κλάδος μας έχει υποφέρει απ αυτούς που νοιάζονται για τη σύνταξη τους. Αυτοί είναι που δουλεύουν λιγότερο και πληρώνονται περισσότερο, που έχουν λιγότερα προσόντα, που είχαν λιγότερες περικοπές, μας το παίζουν κουρασμένοι ενώ πρόλαβαν σχεδον ιδανικές συνθήκες εργασίας και -για να έρθουμε στο θέμα μας- ουσιαστικά εξαιρούνται /απαλλάσσονται από την αξιολόγηση.
Οι νέες γενιές καταστρέφονται εξαιτίας του ατομισμού τους και της οικουμενιστικής τους ιδεολογίας.
Ξέρω ότι θες να επιστρέψουμε στην προνεωτερικότητα και να ρίχνετε στην πυρά τους άσχετους που τολμούν να 'χουν άποψη. Όπως ο Γαλιλαίος όπως ο Γεμιστός όπως ο
Συνάδελφοι καλησπέρα! Γνωρίζει κανείς μέχρι πότε έχουμε διορία να ανεβάσουμε τα πτυχία κτλ στην πλατφόρμα για την αξιολόγηση;