0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο rublev αποκάλεσε τους άθεους θρησκόληπτους. Όταν δεν έχεις τι να πεις και παραβιάζεις την επιστήμη της λογικής. Πώς το 'λεγε ο Θουκυδίδης; Άλλαζαν και τη σημασία των λέξεων ακόμη. Δυστυχώς αυτοί είναι οι θεολόγοι. Κατάλοιπα των προνεωτερικών εποχών. Όπου βασίλευε ο ανορθολογισμός ρίχνοντας βαθιά στο σκοτάδι το κλασσικό πνεύμα.Ακολούθησε τους κανόνες της θρησκείας σου και του δόγματός σου rublev. Και δίδαξέ τα μαζί με τον παπά της ενορίας στους μαθητές. Αλλά ο χρόνος σας πια τελειώνει.
Προς τι οι απειλές; Ποιός χρόνος τελειώνει; Ντροπή .
Που είναι η ΕΣΗΕΑ? Tι κάνουν οι εισαγγελείς πχια? Να διαγραφεί αμέσως! ΦΡΟΥΡΟΙ!!!
Συνάδελφοι, τη βοήθειά σας ή τη συμβουλή σας θα ήθελα. Έστω πως η ατομική αξιολόγηση εφαρμοστεί και είναι προαπαιτούμενο για την μονιμοποίηση των νεοδιοριστων. Είμαι νεοδιοριστος του 22. Μπορώ να λάβω την άδεια ανατροφής εντός των δύο επόμενων σχολικών ετών. Πέρα από το ότι δε θέλω να εφαρμοστεί, φοβάμαι μη γίνει ενώ είμαι σε άδεια ανατροφής και πάει φτου και πάλι από την αρχή άλλα δύο χρόνια δόκιμος. Του χρόνου (2023-2024) θα αξιολογηθούν οι νεοδιοριστοι του 21 και (2024-2025) του 22; Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η νέα εγκύκλιος για Περ. Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, Κεντρική Μακεδονία, Ήπειρο, Ιονίων Νήσων κ.τ.λ γράφει:"1. Ο/Η οικείος/α Διευθυντής/ντρια Εκπαίδευσης όπου ήδη έχουν τοποθετηθεί Σύμβουλοι Εκπαίδευσης μέχρι 06/03/2023 να έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία κατάρτισης των πινάκων με τα ζευγάρια αξιολογητή – αξιολογούμενου, να προβεί στην ανάρτησή τους στην ειδική ψηφιακή εφαρμογή και να ενημερώσει σχετικά τους αξιολογητές και αξιολογούμενους.2. Οι αξιολογούμενοι το αργότερο μέχρι τη συζήτηση προετοιμασίας με τον αξιολογητή τους θα πρέπει να έχουν καταχωρίσει στην ειδική ψηφιακή εφαρμογή όσα αναφέρονται στο άρθρο 9 της υπό στοιχεία 9950/ΓΔ5/27.1.2023 (ΑΔΑ: 6ΝΤΟ46ΜΤΛΗ-ΠΨΤ) Κοινής Υπουργικής Απόφασης (
Ποσό φθηνό χιούμορ !!!Υποκλίνομαι στην επιστημονική σου κατάρτηση και στα παιδαγωγικά σου επιχειρήματα. Αλλά μάλλον εξ ιδίων κρίνεις.
Επιστήμονα, την ορθογραφία της λέξεως "κατάρτιση" πρόσεξε.
Ακολούθησε τους κανόνες της θρησκείας σου και του δόγματός σου rublev. Και δίδαξέ τα μαζί με τον παπά της ενορίας στους μαθητές. Αλλά ο χρόνος σας πια τελειώνει.
Πολλοί βλαμμένοι έχετε μαζευτεί εδώ μέσα και το παίζετε ειδήμονες περί πολλών πραγμάτων που δε θα έπρεπε καν να ακουμπάτε. Αρχικά το παίζετε εκπαιδευτικοί και ούτε να μιλάτε δεν ξέρετε. Από επιχειρηματολογία μηδέν. Μόνο να προσβάλετε τον άλλον ξέρετε για να στηρίξετε τη δική σας σαθρή άποψη. Λοιπόν, αφού σας αρέσει να σας βρίζουν , ας το κάνω κι εγώ. Είστε η ντροπή του κλάδου, είστε χειρότεροι από άγρια ζώα. Όχι για εκπαιδευτικοί δεν κάνετε αλλά ούτε για σκουπιδιάριδες( συγγνωμη που υβριζω τους πραγματικούς εργάτες των σκουπιδιών). Κάθεστε και τρώγεστε μεταξύ σας και τα βλέπουν αυτά στις κυβερνήσεις και γελούν. Μιλάτε για τη Θρησκεία και το Θεό άνθρωποι που δεν έχετε την παραμικρή ιδέα τι εστί Θεός, άνθρωποι που δεν έχετε νιώσει καν την παρουσία του ποτέ και αναλώνεστε σε αμπελοφιλοσοφίες. Λοιπόν, όρνεα, γιατί τόσο μυαλό έχετε, σταματήστε να αυνανίζεστε γιατί θα τυφλωθείτε καμιά μέρα και κυρίως θα τυφλώσετε τους κατακαημένους μαθητές που θα τύχουν στο δρόμο σας
Τι εννοείς ο χρόνος τους τελειώνει; Έχεις βρει κανένα καλύτερο τρόπο να πείσεις την νέα γενιά να δουλεύει για ξοφλήσει τα λεφτά που δανείστηκαν οι παλαιότερες γενιές;Έχεις βρει κανένα καλύτερο τρόπο να πείσεις την νέα γενιά να φορολογείται στο νόμισμα των παλαιότερων γενιών, ώστε να πληρώνει την σύνταξη των παλαιοτέρων;Μην μου αρχίσεις τις ανθρωπιστικές θεωρίες για τους κακόμοιρους τους ηλικιωμένους, αυτά είναι συναισθηματικά επιχειρήματα, δεν εδράζονται στην ψυχρή λογική (της οποίας εμφανίζεσαι ως θιασώτης).
Δε θα θυσιάσω τη νέα γενιά για τη γενιά που φεύγει. Κι ούτε βρυκόλακας θε να γενώ τρεφόμενος απ' το αίμα των νέων. Επομένως η επίκληση που κάνεις να μείνουν οι νέοι αγαπώντας τον τόπο τους και να μη φύγουν για να μας πλερώνουν τις συντάξεις μου 'ναι τελείως αδιάφορη. Άσε που τη βλέπω και δρακουλίστικη.
Η αγάπη για τον τόπο μου, είναι αγάπη για την ΠΑΡΤΗ μου. Εδώ ζώ, εδώ θα πεθάνω, και θέλω ο τόπος μου να είναι ασφαλής, ανθρώπινα βιώσιμος και οικονομικά εύρωστος και βεβαίως να με φροντίσει όταν θα γεράσω, και στα πλαίσια αυτής της φροντίδας περιλαμβάνεται και η σύνταξη.Οι νέες γενιές καταστρέφονται εξαιτίας του ατομικισμού τους και της οικουμενιστικής τους ιδεολογίας. Επίσης οι νέες γενιές, εφόσον μεγαλώνουν, τρέφονται και σπουδάζουν σε ένα τόπο, ΟΦΕΙΛΟΥΝ να ξεπληρώσουν τα λεφτά που ο τόπος ξόδεψε για αυτούς πριν την κοπανήσουν για αλλού.Οι παλιές γενιές έχουν ήδη ξεπληρώσει αυτά που ο τόπος τους παρείχε ώστε (επειδή) επιτυχώς και με ασφάλεια (κατάφεραν) να ενηλικιωθούν και να σπουδάσουν. Αν αμφιβάλεις για αυτό κάτσε και υπολόγισε τις μέχρι τώρα ασφαλιστικές και φορολογικές τους κρατήσεις. Από αυτές λοιπόν τις κρατήσεις κοίτα να τους αξιολογήσεις (όπως επίσης και με τον τρόπο που ήδη σου έχω υποδείξει, τρολάκι) και όχι με βάση προσόντα από αγορασμένα μεταπτυχιακά στην Κύπρο (τα οποία μοριοδοτεί η ακατανόμαστη).