0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
.............................................Τα βασικά ερωτήματα που θα έπρεπε να απαντηθούν κατά τη γνώμη μου είναι:1.Ποιοι κατά τη γνώμη σας θα ήταν οι καταλληλότεροι, για να κρίνουν έναν εκπαιδευτικό; 2.Τι προσόντα θα έπρεπε να διαθέτουν; 3.Τι ακριβώς θα έπρεπε να ελέγχουν; 4.Με ποια κριτήρια; 5.Ποιο θα μπορούσε να είναι η συνέπεια μιας θετικής ή μιας αρνητικής αξιολόγησης αντίστοιχα για τον εκπαιδευτικό; Κάποιοι που υπό δυσμενείς συνθήκες κάνουν υπερπροσπάθεια και κάποιοι που κάθονται και αφήνουν τους υπολογιστές, τα όργανα κλπ να αραχνιάζουν, θα έπρεπε να αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο;
Ακόμα και αν βρεθούν όλοι αυτοί οι αξιολογητές ( φοβάμαι ότι οι '' τεμπέληδες καθηγητές '' που ανέφερες θα τρέξουν πρώτοι για να γίνουν αξιολογητές και με τη σημερινή νοοτροπία θα γίνουν!!!), σε τι θα βελτιωθεί η παιδεία ; Κατά την άποψη μου σε τίποτα! Θα δημιουργήσει νέους υποτελείς , εξαρτήσεις , εξεγέρσεις , αντιπάθειες , αντιπαλότητες κλπ , διότι η εκπαίδευση έχει ισοπεδωθεί και δεν έχει στελέχη στους κόλπους της. Η αξιολόγηση δεν μπορεί να καθιερωθεί για να φτιάξει την παιδεία, που ήδη είναι στο Ναδίρ .
Παράθεση από: MATH στις Φεβρουαρίου 13, 2008, 11:09:53 pm Ακόμα και αν βρεθούν όλοι αυτοί οι αξιολογητές ( φοβάμαι ότι οι '' τεμπέληδες καθηγητές '' που ανέφερες θα τρέξουν πρώτοι για να γίνουν αξιολογητές και με τη σημερινή νοοτροπία θα γίνουν!!!), σε τι θα βελτιωθεί η παιδεία ; Κατά την άποψη μου σε τίποτα! Θα δημιουργήσει νέους υποτελείς , εξαρτήσεις , εξεγέρσεις , αντιπάθειες , αντιπαλότητες κλπ , διότι η εκπαίδευση έχει ισοπεδωθεί και δεν έχει στελέχη στους κόλπους της. Η αξιολόγηση δεν μπορεί να καθιερωθεί για να φτιάξει την παιδεία, που ήδη είναι στο Ναδίρ .!!!!Πολλή απαισιοδοξία βρε ΜΑΤΗ. Δεν ζούμε ούτε σε δικτατορία ούτε στα Σόδομα. Τι φόβοι είναι αυτοί;Λίγη καλή διάθεση για αρχή δεν βλάπτει.