0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αξιολόγηση χωρίς επιστημονικοποίηση δεν είναι αξιολόγηση.Για να είναι αντικειμενική και αξιοκρατική, η επιστημονικοποίησή της είναι βασική προϋπόθεση.Αν αυτό δεν τηρηθεί δεν μπορούμε να μιλάμε για αξιολόγηση.Αλλά και σε αυτό η Δ. έχει βρει ελεύθερο πεδίο δράσης,γιατί ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει τι σημαίνει επιστημονικοποίηση της αξιολόγησης και οι περισσότεροι θα αρχίζουν να λένε επιτέλους ήρθε η ώρα οι τεμπέληδες δημόσιοι υπάλληλοι να απολυθούν....
Επιστημονική αξιολόγηση σημαίνει ότι και η Δ θα πρέπει να κριθεί για το έργο της.Τώρα αυτά που λέει η Δ. στους αδαείς με αφήνουν παντελώς αδιάφορη.Θα περιμένουμε τους όρους και τις προϋποθέσεις της "κατά Δ." αξιολόγησης και ανάλογα θα κρίνουμε.
Πάνο δεν λες καλύτερα που δεν διοριστήκαμε τελικά; Γλυτώσαμε από.. ελάφρυνση (κατά 30-40%) του μισθού, από 3ετίες (πρακτικά 10ετίες, λόγω κατάργησης πολλών οργανικών θέσεων), "αξιολογήσεις" κλπ.Τυχεροί είμαστε τελικά!
Διαβάζω από άλλους συναδέλφους ειρωνικά σχόλια για την αξιολόγηση. Ένας δεν βρέθηκε να πει: "Ναι, θέλω να αξιολογηθώ και δεν φοβάμαι!". Η όλη συζήτηση μου θυμίζει γενική συνέλευση σε φοιτητικό αμφιθέατρο. Εγώ πάντως είμαι υπέρ της αξιολόγησης!