0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι μόνοι που δεν θα περάσουν γραπτή εξέταση θα είναι οι καρεκλοκένταυροι των πανεπιστημίων.
Ρε παιδιά, μιλάμε για αξιολόγηση εκπαιδευτικών και εσείς βαφτίζετε ως αξιολόγηση την συμμόρφωση στους νόμους και τον δημοσιουπαλληλικό κώδικα!! Ελληνικά μιλάω ή μήπως μιλάω άλλη γλώσσα και δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε ;
Το να συμμορφώνεται ένας δημόσιος υπάλληλος με τον δημοσιουπαλλιλικό κώδικα, το να εφαρμόζει τους νόμους, είναι υποχρέωσή του!!αυτά είναι αξιολόγηση, η υπακοή στους νόμους δεν είναι θέμα αξιολόγησης.
Παράθεση από: marvac στις Ιανουαρίου 23, 2012, 05:43:37 pmΕμείς που διοριστήκαμε μετά από γραπτές εξετάσεις -ΑΣΕΠ- δεν αξιολογηθήκαμε δηλαδή? Πάλι θα αξιολογηθούμε? πάλι και για πάντα!Οι μόνοι που δεν θα περάσουν γραπτή εξέταση θα είναι οι καρεκλοκένταυροι των πανεπιστημίων.Και οι μόνοι που απαγορεύεται να αξιολογηθούν με αρνητική ψήφο, είναι τα λαμόγια οι πολιτικοί.Σε όλους τους υπόλοιπους, θα μας ψήσουν το ψάρι της αξιολόγησης (που βρωμάει από το κεφάλι) στα χείλη.
Εμείς που διοριστήκαμε μετά από γραπτές εξετάσεις -ΑΣΕΠ- δεν αξιολογηθήκαμε δηλαδή? Πάλι θα αξιολογηθούμε?
Δηλαδή αυτό που προτείνεις είναι να μας κρίνουν οι μαθητές μας;Αυτό έγινε στα πανεπιστήμια, που υποτίθεται έχουμε να κάνουμε με ώριμους πολίτες, κρίνανε οι φοιτητές τους πανεπιστημιακούς, γιαυτό πήγαν κατά διαόλου τα πανεπιστήμια, και γεμισαμε καρεκλοκεύνταυρα κομματόσκυλα άσχετους καθηγητές που αρνούνται σήμερα να εξεταστούν στα ίσια στο γνωστικό τους αντικείμενο με τους μή πανεπιστημιακούς.Και αν τέτοιο χάλι έγινε στα πανεπιστήμια, τί θα γίνει στα σχολεία; Δηλαδή ο δάσκαλος στο δημοτικό, θα τον κρίνει το μωρό;Στερείται κάθε σοβαρότητας η πρότασή για κρίση από ανήλικους μαθητές. Καλός δάσκαλος για τους μαθητές, ειναι αυτος που τους αφήνει να λουφάρουν και τους βάζει καλούς βαθμούς.
Παράθεση από: baarli στις Ιανουαρίου 23, 2012, 05:34:08 pmΤο να συμμορφώνεται ένας δημόσιος υπάλληλος με τον δημοσιουπαλλιλικό κώδικα, το να εφαρμόζει τους νόμους, είναι υποχρέωσή του!!αυτά είναι αξιολόγηση, η υπακοή στους νόμους δεν είναι θέμα αξιολόγησης. Ο βαθμός συμμόρφωσης στις υποχρεώσεις είναι κεντρικό στοιχείο της αξιολόγησης, παντού. Αντίστροφα, η αξιολόγηση δεν είναι δυνατό να παραβλέπει αν κάποιος δε συμμορφώνεται πλήρως με τις υποχρεώσεις του, ή αν λειτουργεί στα όρια τους εκμεταλλευόμενος τα περιθώρια ερμηνείας και την ανοχή των προϊσταμένων του.
Παράθεση από: Marcus στις Ιανουαρίου 23, 2012, 05:56:33 pmΠαράθεση από: baarli στις Ιανουαρίου 23, 2012, 05:34:08 pmΤο να συμμορφώνεται ένας δημόσιος υπάλληλος με τον δημοσιουπαλλιλικό κώδικα, το να εφαρμόζει τους νόμους, είναι υποχρέωσή του!!αυτά είναι αξιολόγηση, η υπακοή στους νόμους δεν είναι θέμα αξιολόγησης. Ο βαθμός συμμόρφωσης στις υποχρεώσεις είναι κεντρικό στοιχείο της αξιολόγησης, παντού. Αντίστροφα, η αξιολόγηση δεν είναι δυνατό να παραβλέπει αν κάποιος δε συμμορφώνεται πλήρως με τις υποχρεώσεις του, ή αν λειτουργεί στα όρια τους εκμεταλλευόμενος τα περιθώρια ερμηνείας και την ανοχή των προϊσταμένων του. Η αξιολόγηση ως λέξη έχει θετικό πρόσημο. Η συμμόρφωση ή μη στους νόμους δεν είναι αξιολόγηση. Έχει αρνητικό πρόσημο, και ονομάζεται πειθαρχικό!Νομίζω τα συγχέεις σκόπιμα.
Παράθεση από: baarli στις Ιανουαρίου 23, 2012, 06:04:56 pmΠαράθεση από: Marcus στις Ιανουαρίου 23, 2012, 05:56:33 pmΟ βαθμός συμμόρφωσης στις υποχρεώσεις είναι κεντρικό στοιχείο της αξιολόγησης, παντού. Αντίστροφα, η αξιολόγηση δεν είναι δυνατό να παραβλέπει αν κάποιος δε συμμορφώνεται πλήρως με τις υποχρεώσεις του, ή αν λειτουργεί στα όρια τους εκμεταλλευόμενος τα περιθώρια ερμηνείας και την ανοχή των προϊσταμένων του. Η αξιολόγηση ως λέξη έχει θετικό πρόσημο. Η συμμόρφωση ή μη στους νόμους δεν είναι αξιολόγηση. Έχει αρνητικό πρόσημο, και ονομάζεται πειθαρχικό!Νομίζω τα συγχέεις σκόπιμα.Η αξιολόγηση είναι μία διαδικασία αποτίμησης, από μόνη της δεν έχει κανένα πρόσημο. Υπάρχει θετική και αρνητική αξιολόγηση.
Παράθεση από: Marcus στις Ιανουαρίου 23, 2012, 05:56:33 pmΟ βαθμός συμμόρφωσης στις υποχρεώσεις είναι κεντρικό στοιχείο της αξιολόγησης, παντού. Αντίστροφα, η αξιολόγηση δεν είναι δυνατό να παραβλέπει αν κάποιος δε συμμορφώνεται πλήρως με τις υποχρεώσεις του, ή αν λειτουργεί στα όρια τους εκμεταλλευόμενος τα περιθώρια ερμηνείας και την ανοχή των προϊσταμένων του. Η αξιολόγηση ως λέξη έχει θετικό πρόσημο. Η συμμόρφωση ή μη στους νόμους δεν είναι αξιολόγηση. Έχει αρνητικό πρόσημο, και ονομάζεται πειθαρχικό!Νομίζω τα συγχέεις σκόπιμα.
Ο βαθμός συμμόρφωσης στις υποχρεώσεις είναι κεντρικό στοιχείο της αξιολόγησης, παντού. Αντίστροφα, η αξιολόγηση δεν είναι δυνατό να παραβλέπει αν κάποιος δε συμμορφώνεται πλήρως με τις υποχρεώσεις του, ή αν λειτουργεί στα όρια τους εκμεταλλευόμενος τα περιθώρια ερμηνείας και την ανοχή των προϊσταμένων του.
Εγω θα ήθελα να αξιολογήσετε αυτή την ανακοίνωση μιας δασκάλας!!!!!!!!http://www.filonoi.gr/wp-content/uploads/2012/01/%CE%9C%CE%AC%CF%81%CF%89-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B9%CF%82.jpg
Παράθεση από: Green στις Ιανουαρίου 23, 2012, 06:07:44 pmΠαράθεση από: baarli στις Ιανουαρίου 23, 2012, 06:04:56 pmΗ αξιολόγηση ως λέξη έχει θετικό πρόσημο. Η αξιολόγηση... δεν έχει κανένα πρόσημο. Υπάρχει θετική και αρνητική αξιολόγηση.Δεν διαφωνώ σε αυτό , όμως επαναλαμβάνω η αξιολόγηση έχει θετική έννοια... μπορεί να υπάρχει αρνητική αξιολόγηση.
Παράθεση από: baarli στις Ιανουαρίου 23, 2012, 06:04:56 pmΗ αξιολόγηση ως λέξη έχει θετικό πρόσημο. Η αξιολόγηση... δεν έχει κανένα πρόσημο. Υπάρχει θετική και αρνητική αξιολόγηση.
Η αξιολόγηση ως λέξη έχει θετικό πρόσημο.
Παράθεση από: baarli στις Ιανουαρίου 23, 2012, 06:04:56 pmΗ συμμόρφωση ή μη στους νόμους δεν είναι αξιολόγηση. Έχει αρνητικό πρόσημο, και ονομάζεται πειθαρχικό!Αυτό το πράγμα ονομάζεται πειθαρχικό, και αυτό έχει επίσης θετικό η αρνητικό πρόσημο , ανάλογα με την ποινή που θα φάς πρωτοδίκως ή στην έφεση.
Η συμμόρφωση ή μη στους νόμους δεν είναι αξιολόγηση. Έχει αρνητικό πρόσημο, και ονομάζεται πειθαρχικό!
Παράθεση από: baarli στις Ιανουαρίου 23, 2012, 06:16:35 pmΠαράθεση από: Green στις Ιανουαρίου 23, 2012, 06:07:44 pmΠαράθεση από: baarli στις Ιανουαρίου 23, 2012, 06:04:56 pmΗ αξιολόγηση ως λέξη έχει θετικό πρόσημο. Η αξιολόγηση... δεν έχει κανένα πρόσημο. Υπάρχει θετική και αρνητική αξιολόγηση.Δεν διαφωνώ σε αυτό , όμως επαναλαμβάνω η αξιολόγηση έχει θετική έννοια... μπορεί να υπάρχει αρνητική αξιολόγηση.Παράθεση από: baarli στις Ιανουαρίου 23, 2012, 06:16:35 pmΠαράθεση από: baarli στις Ιανουαρίου 23, 2012, 06:04:56 pmΗ συμμόρφωση ή μη στους νόμους δεν είναι αξιολόγηση. Έχει αρνητικό πρόσημο, και ονομάζεται πειθαρχικό!Αυτό το πράγμα ονομάζεται πειθαρχικό, και αυτό έχει επίσης θετικό η αρνητικό πρόσημο , ανάλογα με την ποινή που θα φάς πρωτοδίκως ή στην έφεση.Όταν κατασταλάξεις, συνεχίζουμε.