0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
συμφωνω απολυτα με nickitol αυτοι που κανουν σωστα τη δουλεια τους δεν εχουν να φοβηθουν τιποτα, οντως αυτοι που θα ξεκουνηθουν ειναι οι 'ΑΜΟΙΡΟΙ ΕΥΘΥΝΩΝ'.
Η πρωτη ερωτηση που θα εκανα σε εναν αξιολογουμενο θα ηταν , εαν ειναι υπερ της αξιολογησης η οχι.
pd η προσωπική εμπειρία του καθένα από εμάς δεν μπορεί να αποτελέσει τη βάση για την όποια Γενίκευση.Δεν ξέρω αν είσαι και η ίδια εκπαιδευτικός ή και τα δύο ή μιλάς μόνο ως γονιός. Όμως επέτρεψε μου να σου πω ότι η στάση σου είναι πολύ επιθετική, όπως και άλλοι στο φόρουμ.Εντάξει όσοι δεν είστε στο "σωρό" κι όσοι δεν είστε "κάφροι" το καταλάβαμε δεν φοβάστε τίποτα.
Απο μια γρηγορη ματια εφτασα στα εξης συμπερασματα : 1) δεν μας απασχολει που θα απολυθουν συνάδερφοι, ισα-ισα χαιρομαστε κιολας 2) καποιοι ειναι απολυτα σιγουροι οτι θα αξιολογηθουν θετικα (απο ποιον, με τι κριτηρια κλπ ειναι δευτερευούσης σημασίας) ενω συναδερφοι τους όχι και θα δουν την πόρτα της εξόδου ( και φυσικα αυτοι δεν θα ειναι τα πρασινο γαλαζα λαμόγια) 3) αντι να βαλουμε λουκετο στα σχολεια που δουλευουμε για 3 και 60 μακρια απο τα σπιτια μας και μέσα σε μια κοινωνια σε αποσυνθεση ασχολιόμαστε με το ποιος πρεπει να φύγει....είμαστε λοιπον αξιοι της μοίρας μας ως κλάδος. Ο,τι κι αν μας κάνουν θα λέμε :"χτυπάτε κι άλλο, αντέχουν ακόμα τα προβατα"Κι εγω με τη σειρά μου αφιερώνω ένα τραγουδάκιhttp://www.youtube.com/watch?v=kKiLt6UjsGo
Παράθεση από: solidarite στις Αυγούστου 24, 2012, 11:52:30 amΑπο μια γρηγορη ματια εφτασα στα εξης συμπερασματα : 1) δεν μας απασχολει που θα απολυθουν συνάδερφοι, ισα-ισα χαιρομαστε κιολας 2) καποιοι ειναι απολυτα σιγουροι οτι θα αξιολογηθουν θετικα (απο ποιον, με τι κριτηρια κλπ ειναι δευτερευούσης σημασίας) ενω συναδερφοι τους όχι και θα δουν την πόρτα της εξόδου ( και φυσικα αυτοι δεν θα ειναι τα πρασινο γαλαζα λαμόγια) 3) αντι να βαλουμε λουκετο στα σχολεια που δουλευουμε για 3 και 60 μακρια απο τα σπιτια μας και μέσα σε μια κοινωνια σε αποσυνθεση ασχολιόμαστε με το ποιος πρεπει να φύγει....είμαστε λοιπον αξιοι της μοίρας μας ως κλάδος. Ο,τι κι αν μας κάνουν θα λέμε :"χτυπάτε κι άλλο, αντέχουν ακόμα τα προβατα"Κι εγω με τη σειρά μου αφιερώνω ένα τραγουδάκιhttp://www.youtube.com/watch?v=kKiLt6UjsGoΘυμάμαι την αγωνιστική διάθεση των συνδικαλιστών και άλλων κατά του Γιαννίτση. Ευτυχώς για εκείνους που βγήκαν τότε στη σύνταξη , πήραν και εφάπαξ και σύνταξη έγκαιρα . Οι αγώνες τους δικαιώθηκαν . Εγώ θα πάρω εφάπαξ και σύνταξη ? Πάλι τον εαυτούλη μου σκέφτομαι ε ?
Παράθεση από: nickitol στις Αυγούστου 24, 2012, 11:17:33 amΗ πρωτη ερωτηση που θα εκανα σε εναν αξιολογουμενο θα ηταν , εαν ειναι υπερ της αξιολογησης η οχι.Γιατί αυτό είναι και το ποιο σημαντικό κριτήριο στην αξιολόγηση. Το αν συμφωνείς με τις νέες επιταγές. Αυτό θέλουμε , ευέλικτους και πρόθυμους για όλα υπαλλήλους. Ελπίζω, αν και δεν το βλέπω, να μην επικρατήσουν τέτοιες λογικές στην αξιολόγηση. Σου αφιερώνω ένα τραγουδάκι… http://www.youtube.com/watch?v=AmaGmFN9FtQ
Καλά, το αυτονόητο για τον καθένα ποικίλλει...