leonskia και 18 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
cd τι κάνουμε στην περίπτωση που έχουμε κάνει χαρτί αλλά ο διευθυντής είναι "δικός τους";;Ξέρω σχολείο με διευθυντή ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ που τα είχε με τους μισούς καλά και με τους άλλους όχι και η διεύθυνση αν και γνώριζε δεν έκανε τίποτα γιατί ήταν βύσμα ο κύριος... Προς το τέλος κάτι κινήθηκε εναντίον του(όχι κάτι ιδιαίτερο, "συστάσεις") όταν τα πράγματα είχαν ήδη ξεφύγει στο σχολείο αυτό. Μετά από κάμποσα χρόνια ο κύριος αυτός βρίσκεται στη θέση του με κάποιους του συλλόγου συμμάχους του και όσοι καινούριοι έρχονται να τραβάνε των παθών τους τον τάραχον...Να μην ξεχνάμε ότι κάποιοι άνθρωποι καλώς ή κακώς δεν τους είναι εύκολο να έρχονται σε σύγκρουση με άλλους... Να αναφέρω ότι υπάρχουν κάποιοι που στέλνουν χαρτιά εναντίον συναδέλφου τους στη διεύθυνση(με ή χωρίς λόγο ) και ο ενδιαφερόμενος δε το μαθαίνει ποτέ...Έχοντας ακούσει για τέτοιες περιπτώσεις πιστεύω ότι η αξιολόγηση αυτούς δε θα τους αγγίξει καθόλου, ενώ άλλους που μπορεί "αστέρια" να μην είναι αλλά κάνουν αξιοπρεπώς τη δουλειά τους θα....
cd τι κάνουμε στην περίπτωση που έχουμε κάνει χαρτί αλλά ο διευθυντής είναι "δικός τους";;
Να μην ξεχνάμε ότι κάποιοι άνθρωποι καλώς ή κακώς δεν τους είναι εύκολο να έρχονται σε σύγκρουση με άλλους...
Να αναφέρω ότι υπάρχουν κάποιοι που στέλνουν χαρτιά εναντίον συναδέλφου τους στη διεύθυνση(με ή χωρίς λόγο ) και ο ενδιαφερόμενος δε το μαθαίνει ποτέ...
Έχοντας ακούσει για τέτοιες περιπτώσεις πιστεύω ότι η αξιολόγηση αυτούς δε θα τους αγγίξει καθόλου, ενώ άλλους που μπορεί "αστέρια" να μην είναι αλλά κάνουν αξιοπρεπώς τη δουλειά τους θα....
@solil.Δεν εκπροσοπώ ούτε την πλειοψηφία ούτε την μειοψηφία.Σαφώς υπάρχουν πολλες απόψεις. Καμία δεν υπερισχύει της άλλης. Ακόμα και οι δικές μου δεν είναι αντικειμενικές. Εμπεριέχουν προσωπικά βιώματα.Οι τοποθετήσεις μου ξεκίνησαν από ένα σκεπτικό. Κάθε μέρα αξιολογούμαστε. Όχι ως εκπαιδευτικοί γενικά ως άνθρωποι. Δεν έχω σκοπό να πείσω κανέναν. Δεν το θέλω και ούτε το μπορώ. Απλώς λέω την άποψη μου όπως όλοι. Επίσης χαίρομαι να ακούω αντίθετες απόψεις ακόμα και αν χτυπάνε προσωπικά εμένα. απλώς βελτιώνομαι.
Δεν σε έκρινα προσπάθησα μάλλον αποτυχημένα να σου απαντήσω.Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν υπάρχει απάντηση στην ερώτηση σου.Τι νόημα έχει άλλωστε η πλειοψηφία ή η μειοψηφία;Πόσο μάλλον όταν ότι είναι να γίνει δεν αποφασίζεται πάντα Δημοκρατικά.
@solilΤο κακό είναι ότι ο κόσμος επηρεάζεται. Το θέμα είναι που θέλει να εστιάσει η κοινωνία. Η μάλλον που θέλουν να κάνουν την κοινωνία να εστιάσει.