0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
στα λατινικα νομιζω οτι δεν μπορεις να αποκλεισεις τιποτα αλλα το συγκεκριμενο κατα 99% ναι. το αποκλειω..και θα ρισκαρω να μην το διδαξω εκτενως( ουτε στα λατινικα ουτε στα αρχαια)....θα επιμεινω με πολλες ασκησεις στο συντακτικο για το οποιο υπαρχει θεωρια στο σχολικο βιβλιο...εχει τοσα αλλα πραγματα που μπορουν να πεσουν...αλλωστε το δειχνει και η συχνοτητα του ..μια φορα στα 10 χρονια και μαλιστα σε επαναληπτικες...καποιος πρεπει να ειχε στραβοκοιμηθει το προηγουμενο βραδυ....
Παράθεση από: rorygr στις Δεκεμβρίου 23, 2009, 12:30:18 amστα λατινικα νομιζω οτι δεν μπορεις να αποκλεισεις τιποτα αλλα το συγκεκριμενο κατα 99% ναι. το αποκλειω..και θα ρισκαρω να μην το διδαξω εκτενως( ουτε στα λατινικα ουτε στα αρχαια)....θα επιμεινω με πολλες ασκησεις στο συντακτικο για το οποιο υπαρχει θεωρια στο σχολικο βιβλιο...εχει τοσα αλλα πραγματα που μπορουν να πεσουν...αλλωστε το δειχνει και η συχνοτητα του ..μια φορα στα 10 χρονια και μαλιστα σε επαναληπτικες...καποιος πρεπει να ειχε στραβοκοιμηθει το προηγουμενο βραδυ....Εαν δουλευεις σε φροντιστηριο δεν αφηνεις τιποτε στην τυχη ουτε αντιμετωπιζεις με αυτο τον τροπο τους μαθητες σου. Στις πανελληνιες δεν υπαρχουν sos θεματα.Υπαρχουν καλα προετοιμασμενοι μαθητες .Γι'αυτο το λογο οφειλουμε να τους διδασκουμε ολα τα γραμματικα και συντακτικα φαινομενα.
Παράθεση από: Astar στις Δεκεμβρίου 10, 2008, 12:06:33 pmΚαλημέρα σε όλους!μπορεί κάποιος συνάδελφος Πληροφορικός να με διαφωτίσει και να μου πεί στην Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον, της Γ' Λυκείου Τεχνολογικής κατεύθυνσης, σε ποιό σημείο της ύλης βρίσκεστε?Ευχαριστώ πολύ, καλή δύναμη!Εγώ κάνω κάθε δομή συγχρόνως σε αλγορίθμους και προγράμματα, μια φορά και σε βάθοςΜόλις τελείωσα την δομή επανάληψης και μπήκα Πίνακες
Καλημέρα σε όλους!μπορεί κάποιος συνάδελφος Πληροφορικός να με διαφωτίσει και να μου πεί στην Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον, της Γ' Λυκείου Τεχνολογικής κατεύθυνσης, σε ποιό σημείο της ύλης βρίσκεστε?Ευχαριστώ πολύ, καλή δύναμη!
Παράθεση από: petrosp_13 στις Δεκεμβρίου 10, 2008, 12:30:30 pmΠαράθεση από: Astar στις Δεκεμβρίου 10, 2008, 12:06:33 pmΚαλημέρα σε όλους!μπορεί κάποιος συνάδελφος Πληροφορικός να με διαφωτίσει και να μου πεί στην Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον, της Γ' Λυκείου Τεχνολογικής κατεύθυνσης, σε ποιό σημείο της ύλης βρίσκεστε?Ευχαριστώ πολύ, καλή δύναμη!Εγώ κάνω κάθε δομή συγχρόνως σε αλγορίθμους και προγράμματα, μια φορά και σε βάθοςΜόλις τελείωσα την δομή επανάληψης και μπήκα ΠίνακεςΩχ , νομίζω ότι είμαι λίγο πίσω...
Παράθεση από: marianthid στις Δεκεμβρίου 22, 2009, 06:25:14 pm
Παράθεση από: anneta στις Δεκεμβρίου 28, 2009, 11:14:51 amΠαράθεση από: petrosp_13 στις Δεκεμβρίου 10, 2008, 12:30:30 pmΠαράθεση από: Astar στις Δεκεμβρίου 10, 2008, 12:06:33 pmΚαλημέρα σε όλους!μπορεί κάποιος συνάδελφος Πληροφορικός να με διαφωτίσει και να μου πεί στην Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον, της Γ' Λυκείου Τεχνολογικής κατεύθυνσης, σε ποιό σημείο της ύλης βρίσκεστε?Ευχαριστώ πολύ, καλή δύναμη!Εγώ κάνω κάθε δομή συγχρόνως σε αλγορίθμους και προγράμματα, μια φορά και σε βάθοςΜόλις τελείωσα την δομή επανάληψης και μπήκα ΠίνακεςΩχ , νομίζω ότι είμαι λίγο πίσω... Πόσο πίσω; Γιατί εγώ πιστεύω οτι θα είμαι πιο πίσω από εσένα. Αρχίσαμε την ύλη 1 Δεκεμβρίου, έχουμε χάσει 2 ώρες από τότε και συνολικά έχουμε κάνει 5 ώρες μάθημα.Έχουμε βγάλει με το ζόρι το 2 κεφάλαιο.