0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: sikat στις Νοεμβρίου 12, 2011, 12:47:07 amΔεν είσαι αναπληρωτής και απαντάς πιο πάνω για αυτούς; Και οι υπόλοιποι εδώ μέσα δεν παίρνουν θέση..Με τι κουράγιο να γράψω την επιστολή; Για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να συνεργαστούμε αρκετοί μαζί για να θέσουμε τα αιτήματα και να βρούμε ευρηματικούς τρόπους δημοσιοποίησης αυτών...Μπορεί να μην είμαι αναπληρωτής αλλά σε όσα εκπαιδευτικά ζητήματα τοποθετούμαι έχω εμπεριστατωμένη άποψη. Είμαι στην εκπαίδευση από το 2002 άσχετα με το ότι δεν κατάφερα ποτέ μέχρι τώρα να γίνω αναπληρωτής. Και οι υπόλοιποι θα πάρουν θέση όταν δούνε το μισθό κουτσουρεμένο. Θέλει καιρό για να οργανωθεί όλο αυτό...εύρεση τρόπων δημοσίευσης...συλλογή υπογραφών κλπ
Δεν είσαι αναπληρωτής και απαντάς πιο πάνω για αυτούς; Και οι υπόλοιποι εδώ μέσα δεν παίρνουν θέση..Με τι κουράγιο να γράψω την επιστολή; Για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να συνεργαστούμε αρκετοί μαζί για να θέσουμε τα αιτήματα και να βρούμε ευρηματικούς τρόπους δημοσιοποίησης αυτών...
Εγώ είμαι αναπληρωτής και μάλιστα λίγα χρόνια. Παρακολουθώ όμως την πολιτική γενικά πολλά χρόνια και λόγω κάποιας ηλικίας. Δεν μένω στο τώρα αλλά βλέπω και παραπέρα. τα προβλήματά μας θα πολλαπλασιαστούν κατά την διάρκεια της χρονιάς. Ο μισθός μας ίσως να μειωθεί εκ νέου σε λίγους μήνες. Ποτέ δεν αργά για μία οργανωμένη διαμαρτυρία. Οι αναπληρωτές έχουν επιπλέον προβλήματα αυτό τον καιρό.
Παράθεση από: sikat στις Νοεμβρίου 12, 2011, 01:02:55 amΕγώ είμαι αναπληρωτής και μάλιστα λίγα χρόνια. Παρακολουθώ όμως την πολιτική γενικά πολλά χρόνια και λόγω κάποιας ηλικίας. Δεν μένω στο τώρα αλλά βλέπω και παραπέρα. τα προβλήματά μας θα πολλαπλασιαστούν κατά την διάρκεια της χρονιάς. Ο μισθός μας ίσως να μειωθεί εκ νέου σε λίγους μήνες. Ποτέ δεν αργά για μία οργανωμένη διαμαρτυρία. Οι αναπληρωτές έχουν επιπλέον προβλήματα αυτό τον καιρό.Καλά κάνεις! Χρειάζεται τέτοια συγκροτημένα άτομα η εκπαίδευση, που βλέπουν μπροστά στο χρόνο!
Φαντάζομαι ότι απαντάς ειρωνικά. Άν κάνεις όμως τον κόπο και διαβάσεις κάποια μυνήματά μου και τις ημερομηνίες που γράφτηκαν θα καταλάβεις τι εννοώ. Τέλος πάντων αναπληρωτής που δεν γνωρίζει που και πότε θα τον στείλουν και όταν το καλούν έχει να πάει σε τρία ή τέσσερα σχολεία δεν είσαι. Σίγουρα όλοι οι εκπαιδευτικοί θα αντιμετωπίσουν προβλήματα αλλά οι αναπληρωτές απλά δεν θα μπορούν να επιβιώσουν...
Ναι, για ΑΚΩ μιλάμε. Ο ΑΚΩ έχει 21 ώρες όπως και ο νεοδιόριστος μόνιμος.
Συνάδελφοι καλησπέρα. Πληρώθηκα χθες για 17 ημέρες όπως μου είπαν 640 ευρό, καθότι προσλήφθηκα 14 Οκτωβρίου. Δεν πιστεύω λοιπόν πως θα είναι για έναν μήνα 600 που λένε κάποιοι συνάδελφοι. Είμαι τοποθετημένη Αιτ/νία.
είμαι ΑΚΩ πληρώθηκα, ολόκληρο μήνα Οκτώβρη στις 10 Νοεμβρίου, κλιμάκιο 17, αποδοχές καθαρές 1134,48 ευρώ
Και εγώ πιστεύω πως πρέπει να συντονιστούμε κ να κάνουμε κάτι πριν μας φτάσουν σε χειρότερο σημείο, ίσως αν το προσπαθήσουμε όλοι μαζί κάτι να κάνουμε... δε γίνεται να δεχτούμε κι άλλες μειώσεις και καταργήσεις δικαιωμάτων, αρκετά τραβάμε ήδη!