*

Αποστολέας Θέμα: Ενιαίο Μισθολόγιο και Αναπληρωτές (ΑΚΩ, ΑΜΩ)  (Αναγνώστηκε 629321 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sikat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: Ενιαίο Μισθολόγιο και Αναπληρωτές (ΑΚΩ, ΑΜΩ)
« Απάντηση #532 στις: Νοεμβρίου 12, 2011, 01:02:55 am »
Δεν είσαι αναπληρωτής και απαντάς πιο πάνω για αυτούς; Και οι υπόλοιποι εδώ μέσα δεν παίρνουν θέση..Με τι κουράγιο να γράψω την επιστολή; Για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να συνεργαστούμε αρκετοί μαζί για να θέσουμε τα αιτήματα και να βρούμε ευρηματικούς τρόπους δημοσιοποίησης αυτών...
Μπορεί να μην είμαι αναπληρωτής αλλά σε όσα εκπαιδευτικά ζητήματα τοποθετούμαι έχω εμπεριστατωμένη άποψη. Είμαι στην εκπαίδευση από το 2002 άσχετα με το ότι δεν κατάφερα ποτέ μέχρι τώρα να γίνω αναπληρωτής. Και οι υπόλοιποι θα πάρουν θέση όταν δούνε το μισθό κουτσουρεμένο. Θέλει καιρό για να οργανωθεί όλο αυτό...εύρεση τρόπων δημοσίευσης...συλλογή υπογραφών κλπ
Εγώ είμαι αναπληρωτής και μάλιστα λίγα χρόνια. Παρακολουθώ όμως την πολιτική γενικά πολλά χρόνια και λόγω κάποιας ηλικίας. Δεν μένω στο τώρα αλλά βλέπω και παραπέρα. τα προβλήματά μας θα πολλαπλασιαστούν κατά την διάρκεια της χρονιάς. Ο μισθός μας ίσως να μειωθεί εκ νέου σε λίγους μήνες. Ποτέ δεν αργά για μία οργανωμένη διαμαρτυρία. Οι αναπληρωτές έχουν επιπλέον προβλήματα αυτό τον καιρό.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:08:02 »

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #533 στις: Νοεμβρίου 12, 2011, 01:05:34 am »
Εγώ είμαι αναπληρωτής και μάλιστα λίγα χρόνια. Παρακολουθώ όμως την πολιτική γενικά πολλά χρόνια και λόγω κάποιας ηλικίας. Δεν μένω στο τώρα αλλά βλέπω και παραπέρα. τα προβλήματά μας θα πολλαπλασιαστούν κατά την διάρκεια της χρονιάς. Ο μισθός μας ίσως να μειωθεί εκ νέου σε λίγους μήνες. Ποτέ δεν αργά για μία οργανωμένη διαμαρτυρία. Οι αναπληρωτές έχουν επιπλέον προβλήματα αυτό τον καιρό.
Καλά κάνεις! Χρειάζεται τέτοια συγκροτημένα άτομα η εκπαίδευση, που βλέπουν μπροστά στο χρόνο!

Αποσυνδεδεμένος sikat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #534 στις: Νοεμβρίου 12, 2011, 01:14:28 am »
Καλά κάνεις! Χρειάζεται τέτοια συγκροτημένα άτομα η εκπαίδευση, που βλέπουν μπροστά στο χρόνο!
Φαντάζομαι ότι απαντάς ειρωνικά. Άν κάνεις όμως τον κόπο και διαβάσεις κάποια μυνήματά μου και τις ημερομηνίες που γράφτηκαν θα καταλάβεις τι εννοώ. Τέλος πάντων αναπληρωτής που δεν γνωρίζει που και πότε θα τον στείλουν και όταν το καλούν έχει να πάει σε τρία ή τέσσερα σχολεία δεν είσαι. Σίγουρα όλοι οι εκπαιδευτικοί θα αντιμετωπίσουν προβλήματα αλλά οι αναπληρωτές απλά δεν θα μπορούν να επιβιώσουν...

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #535 στις: Νοεμβρίου 12, 2011, 01:21:58 am »
Φαντάζομαι ότι απαντάς ειρωνικά. Άν κάνεις όμως τον κόπο και διαβάσεις κάποια μυνήματά μου και τις ημερομηνίες που γράφτηκαν θα καταλάβεις τι εννοώ. Τέλος πάντων αναπληρωτής που δεν γνωρίζει που και πότε θα τον στείλουν και όταν το καλούν έχει να πάει σε τρία ή τέσσερα σχολεία δεν είσαι. Σίγουρα όλοι οι εκπαιδευτικοί θα αντιμετωπίσουν προβλήματα αλλά οι αναπληρωτές απλά δεν θα μπορούν να επιβιώσουν...
Την πιθανότητα να εννοώ αυτό που λέω, χωρίς ειρωνείες, δεν τη σκέφτηκες; sikat παρακολουθώ τις τοποθετήσεις σου καιρό τώρα και ξέρω ποιος είσαι! Δεν είμαστε μικρά παιδιά. Αναπληρωτής δεν είμαι, όχι επειδή δε θέλω, αλλά επειδή δεν με κάλεσαν ποτέ. Μακάρι να με είχαν καλέσει. Αλλά την αβεβαιότητα του αναπληρωτή και για το μισθό και για το που θα είμαι τη βιώνω κι εγώ επίσης.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:08:02 »

Αποσυνδεδεμένος sikat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #536 στις: Νοεμβρίου 12, 2011, 01:33:04 am »
Λάζαρε με παρέσυρε το θαυμαστικό! Είναι αργά και εύκολα γίνονται παρεξηγήσεις. Πάντως εδώ στην μεθόριο εγώ και οι συνάδελφοι αναπληρωτές έχουμε πολλά προβλήματα για αυτό παρασύρθηκα σε αυτό το ύφος. Η κατάσταση με το νέο μισθό, όποιος και να είναι αυτός θα γίνει δραματική..

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #537 στις: Νοεμβρίου 12, 2011, 02:10:28 am »
Ναι, για ΑΚΩ μιλάμε. Ο ΑΚΩ έχει 21 ώρες όπως και ο νεοδιόριστος μόνιμος.

Ο ΑΚΩ μπορεί να έχει από 16 έως 21 ώρες.
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #538 στις: Νοεμβρίου 12, 2011, 02:20:00 am »
Συνάδελφοι καλησπέρα. Πληρώθηκα χθες για 17 ημέρες όπως μου είπαν 640 ευρό, καθότι προσλήφθηκα 14 Οκτωβρίου. Δεν πιστεύω λοιπόν πως θα είναι για έναν μήνα 600 που λένε κάποιοι συνάδελφοι. Είμαι τοποθετημένη Αιτ/νία.

Στα 600
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος katerinaa

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #539 στις: Νοεμβρίου 12, 2011, 03:36:25 am »
Και εγώ πιστεύω πως πρέπει να συντονιστούμε κ να κάνουμε κάτι πριν μας φτάσουν σε χειρότερο σημείο, ίσως αν το προσπαθήσουμε όλοι μαζί κάτι να κάνουμε... δε γίνεται να δεχτούμε κι άλλες μειώσεις και καταργήσεις δικαιωμάτων, αρκετά τραβάμε ήδη!

Αποσυνδεδεμένος mania1

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #540 στις: Νοεμβρίου 12, 2011, 09:57:36 am »

Συνάδελφοι καλησπέρα. Πληρώθηκα χθες για 17 ημέρες όπως μου είπαν 640 ευρό, καθότι προσλήφθηκα 14 Οκτωβρίου. Δεν πιστεύω λοιπόν πως θα είναι για έναν μήνα 600 που λένε κάποιοι συνάδελφοι. Είμαι τοποθετημένη Αιτ/νία.

Προφανώς αγνοείς ότι το νέο μισθολόγιο ισχύει από το Νοέμβριο που σημαίνει ότι πληρώθηκες για τον οκτώβρη με το παλιό μισθολόγιο. Καλύτερη ενημέρωση χρειάζεται...
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 12, 2011, 06:14:43 pm από newseditor »

Αποσυνδεδεμένος mania1

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #541 στις: Νοεμβρίου 12, 2011, 10:03:16 am »
 Η β αθήνας ενημέρωσε ότι θα μας πληρώσει και για τους δύο μήνες Σεπτέμβρη- Οκτώβρη 27 Νοέμβρη. Δεν μπόρεσαν λέει να συνενοηθούν με την ανεξάρτητη αρχή πληρωμών. Δεν ξέρω τι συνενόηση χρειαζόταν αλλά κανείς δε νοιάζεται για το ότι δεν έχουμε ευρώ στην τσέπη μας!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος KAKTOS

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #542 στις: Νοεμβρίου 12, 2011, 10:27:11 am »
είμαι ΑΚΩ πληρώθηκα, ολόκληρο  μήνα Οκτώβρη στις 10 Νοεμβρίου, κλιμάκιο 17, αποδοχές καθαρές 1134,48 ευρώ

Αποσυνδεδεμένος sikat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #543 στις: Νοεμβρίου 12, 2011, 10:32:47 am »
mania 1 έχεις δίκιο η eva7 νομίζει ότι πληρώθηκε 600

Αποσυνδεδεμένος sikat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #544 στις: Νοεμβρίου 12, 2011, 10:36:12 am »
είμαι ΑΚΩ πληρώθηκα, ολόκληρο  μήνα Οκτώβρη στις 10 Νοεμβρίου, κλιμάκιο 17, αποδοχές καθαρές 1134,48 ευρώ

Έτσι πληρώθηκα και εγώ αλλά με κάποια μείωση λόγω απεργιών. Είναι όμως η τελευταία φορά που παίρνουμε μισθό σύμφωνα με το παλιό μισθολόγιο. Για τον μήνα νοέμβριο και μετά θα ισχύσει το νέο...

Αποσυνδεδεμένος sikat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #545 στις: Νοεμβρίου 12, 2011, 10:49:02 am »
Και εγώ πιστεύω πως πρέπει να συντονιστούμε κ να κάνουμε κάτι πριν μας φτάσουν σε χειρότερο σημείο, ίσως αν το προσπαθήσουμε όλοι μαζί κάτι να κάνουμε... δε γίνεται να δεχτούμε κι άλλες μειώσεις και καταργήσεις δικαιωμάτων, αρκετά τραβάμε ήδη!
Άσε Κατερίνα πρώτα να πάρουν οι συνάδελφοι  το νέο μισθό, να βγει η τρόικα δια της νέας κυβέρνησης και να επιβάλει νέα διορθωτικά μέτρα ώστε να πάρουμε την επόμενη δόση. Κατόπιν πιστεύω θα είναι πιο εύκολο να συνεργαστούμε για αντιδράσεις.
Εγώ βέβαια προτείνω άμεσα να κάνουμε κάτι ώστε να προλάβουμε τις εξελίξεις. Ας τοποθετηθούν στην πρότασή μου οι συνάδελφοι αναπληρωτές. Αν υπάρχουν ενδιαφέρον να ξεκινήσουμε...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32930
  • Τελευταία: Yv_Mil
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1185901
  • Σύνολο θεμάτων: 19496
  • Σε σύνδεση σήμερα: 841
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)