0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
γιατί άκουσα ότι με το ενιαίο μισθολόγιο θα παει 680 περίπουΑληθεύει?
Παράθεση από: eva7 στις Νοεμβρίου 12, 2011, 12:17:36 amΣυνάδελφοι καλησπέρα. Πληρώθηκα χθες για 17 ημέρες όπως μου είπαν 640 ευρό, καθότι προσλήφθηκα 14 Οκτωβρίου. Δεν πιστεύω λοιπόν πως θα είναι για έναν μήνα 600 που λένε κάποιοι συνάδελφοι. Είμαι τοποθετημένη Αιτ/νία.Προφανώς αγνοείς ότι το νέο μισθολόγιο ισχύει από το Νοέμβριο που σημαίνει ότι πληρώθηκες για τον οκτώβρη με το παλιό μισθολόγιο. Καλύτερη ενημέρωση χρειάζεται...
Συνάδελφοι καλησπέρα. Πληρώθηκα χθες για 17 ημέρες όπως μου είπαν 640 ευρό, καθότι προσλήφθηκα 14 Οκτωβρίου. Δεν πιστεύω λοιπόν πως θα είναι για έναν μήνα 600 που λένε κάποιοι συνάδελφοι. Είμαι τοποθετημένη Αιτ/νία.
Το νέο μειωμένο μισθολόγιο θα ισχύσει από Νοέμβριο.Οπότε είναι φυσικό Σεπτέμβριος και Οκτώβριος να είναι μεγαλύτερος ο μισθός.Ακόμα και ο μισθός του Νοέμβρη μπορεί να μπει κανονικά και να γίνουν αργότερα αναδρομικές κρατήσεις.Από την άλλη είναι το λιγότερο λυπηρό κάποιοι εκπαιδευτικοί είτε μόνιμοι είτε αναπληρωτές να αγνοούν το γεγονός ότι έχει ψηφιστεί ο νέος νόμος που μας οδηγεί σε εξαθλίωση, ο οποίος έχει ισχύ από Νοέμβρη.
Παράθεση από: deepblue_1981 στις Νοεμβρίου 12, 2011, 05:38:00 pmΤο νέο μειωμένο μισθολόγιο θα ισχύσει από Νοέμβριο.Οπότε είναι φυσικό Σεπτέμβριος και Οκτώβριος να είναι μεγαλύτερος ο μισθός.Ακόμα και ο μισθός του Νοέμβρη μπορεί να μπει κανονικά και να γίνουν αργότερα αναδρομικές κρατήσεις.Από την άλλη είναι το λιγότερο λυπηρό κάποιοι εκπαιδευτικοί είτε μόνιμοι είτε αναπληρωτές να αγνοούν το γεγονός ότι έχει ψηφιστεί ο νέος νόμος που μας οδηγεί σε εξαθλίωση, ο οποίος έχει ισχύ από Νοέμβρη.Εάν το αγνοούσαμε δεν θα είχαμε απεργήσει. Ούτε θα τρέχαμε να στέλνουμε καταγγελίες σε δευτεροβάθμιες, ούτε θα χαλάγαμε τη ζαχαρένια μας. Προσωπικά ανέφερα πόσα πληρώθηκα διότι τα πμ έδεναν κι έπαιρναν σχετικά με τη μισθοδοσία πολλών αναπληρωτών. Πληρώθηκα για Οκτώβριο τόσα χρήματα. Στα 600 δεν πιστεύω πως θα πέσει ο μισθός με το νέο μισθολόγιο. Και το εύχομαι. Διότι αλλιώς η αναπλήρωση ανά την Ελλάδα δεν έχει κανένα νόημα...Κάποιοι γουστάρετε την καταστροφολογία. Το ζήσαμε στο πετσί μας μήνες τώρα. Κάποιοι την έχετε δει αγωνιστές και πως μόνοι εσείς αγχώνεστε για την εξαθλίωση που οδηγούμαστε. Η' καλύτερα που έχουμε οδηγηθεί προ πολλού. Κάποιοι κουραστήκαμε να εξηγούμε τα αυτονόητα και να απολογούμαστε για κάθε κουβέντα που παίρνουν κάποιοι ξερόλες στραβά.
Η eva7 έχει δίκιο γιατί με όσα έχουν γραφτεί για το μισθό του αναπληρωτή θα μπορούσε κάποιος με το νέο μισθολόγιο να πάρει το ποσό με το οποίο πληρώθηκε. Αν είναι στη παραμεθόριο και έχει παιδιά! ΄Η eva7 δεν γνώριζε μόνο από ποιο μήνα εφαρμόζεται το νέο μισθολόγιο..ίσως και να μπερδεύτηκε γιατί πληρώθηκε Νοέμβριο.
Παράθεση από: sikat στις Νοεμβρίου 12, 2011, 06:11:41 pmΗ eva7 έχει δίκιο γιατί με όσα έχουν γραφτεί για το μισθό του αναπληρωτή θα μπορούσε κάποιος με το νέο μισθολόγιο να πάρει το ποσό με το οποίο πληρώθηκε. Αν είναι στη παραμεθόριο και έχει παιδιά! ΄Η eva7 δεν γνώριζε μόνο από ποιο μήνα εφαρμόζεται το νέο μισθολόγιο..ίσως και να μπερδεύτηκε γιατί πληρώθηκε Νοέμβριο.Γνώριζα ότι από το Νοέμβριο εντασσόμαστε κι εμείς στο ενιαίο. Κάποιοι συνάδελφοι όμως δεν πήραν τα χρήματα που τους αναλογούσαν. Πήραν λιγότερα. Σε αυτούς απευθυνόταν το μήνυμά μου. Όσο για την "άγνοια των εξελίξεων", καθείς να βουτά τη γλώσσα στο μυαλό του πριν μιλήσει σε συναδέλφους, το ιστορικό των οποίων αγνοούν.