*

Αποστολέας Θέμα: Ενιαίο Μισθολόγιο και Αναπληρωτές (ΑΚΩ, ΑΜΩ)  (Αναγνώστηκε 603557 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος smea31

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Ενιαίο Μισθολόγιο και Αναπληρωτές (ΑΚΩ, ΑΜΩ)
« Απάντηση #560 στις: Νοεμβρίου 12, 2011, 03:26:58 pm »
γιατί άκουσα ότι με το ενιαίο μισθολόγιο θα παει 680 περίπου
Αληθεύει?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:54:19 »

Αποσυνδεδεμένος SantaZ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #561 στις: Νοεμβρίου 12, 2011, 04:31:13 pm »
γιατί άκουσα ότι με το ενιαίο μισθολόγιο θα παει 680 περίπου
Αληθεύει?
Έχουν ακουστεί όλα! Από το ότι δε θα μας αναγνωριστεί τίποτα(προϋπηρεσία,μεταπτυχιακό,διδακτορικό κτλ),μέχρι ότι θα καταταγούμε όπως οι μόνιμοι(το θεωρώ μάλλον απίθανο) αναγνωρίζοντάς μας τα ανωτέρω,όπως επίσης και ένας συνδυασμός του τύπου να μην αναγνωρίζεται προϋπηρεσία και να καταταγόμαστε μισθολογικά με βάση απλό πτυχίο,μεταπτυχιακό κτλ..Δεν υπάρχει διευκρινιστική εγκύκλιος για εμάς από όσο γνωρίζω. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας το καταθέσει. Θα ήθελα και εγώ να μάθω δεδομένου ότι καθημερινά κάποιος γράφει εδώ και κάτι διαφορετικό.

Αποσυνδεδεμένος eva7

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #562 στις: Νοεμβρίου 12, 2011, 05:05:47 pm »

Συνάδελφοι καλησπέρα. Πληρώθηκα χθες για 17 ημέρες όπως μου είπαν 640 ευρό, καθότι προσλήφθηκα 14 Οκτωβρίου. Δεν πιστεύω λοιπόν πως θα είναι για έναν μήνα 600 που λένε κάποιοι συνάδελφοι. Είμαι τοποθετημένη Αιτ/νία.

Προφανώς αγνοείς ότι το νέο μισθολόγιο ισχύει από το Νοέμβριο που σημαίνει ότι πληρώθηκες για τον οκτώβρη με το παλιό μισθολόγιο. Καλύτερη ενημέρωση χρειάζεται...

Κι εσύ ενημερώσου καλύτερα όσον αφορά στα σίγουρα που θα παίρνουμε γιατί εγώ που δεν έχω καλή ενημέρωση δεν το κατέχω. Όταν το ενημερωθείς στα σίγουρα ενημέρωσε κι εμάς τους ανημέρωτους.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 12, 2011, 06:15:59 pm από newseditor »

Αποσυνδεδεμένος deepblue_1981

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #563 στις: Νοεμβρίου 12, 2011, 05:38:00 pm »
Το νέο μειωμένο μισθολόγιο θα ισχύσει από Νοέμβριο.Οπότε είναι φυσικό Σεπτέμβριος και Οκτώβριος να είναι μεγαλύτερος ο μισθός.Ακόμα και ο μισθός του Νοέμβρη μπορεί να μπει κανονικά και να γίνουν αργότερα αναδρομικές κρατήσεις.Από την άλλη είναι το λιγότερο λυπηρό κάποιοι εκπαιδευτικοί είτε μόνιμοι είτε αναπληρωτές να αγνοούν το γεγονός ότι έχει ψηφιστεί ο νέος νόμος που μας οδηγεί σε εξαθλίωση, ο οποίος έχει ισχύ από Νοέμβρη.
ΠΕ81

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:54:19 »

Αποσυνδεδεμένος geok_salonika

• Ιστορικό μέλος
  • Μηδένα προ του τέλους μακάριζε...
    • Προφίλ
    • Θεματα εξετάσεων και online test ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών
« Απάντηση #564 στις: Νοεμβρίου 12, 2011, 05:57:56 pm »
Το νέο μειωμένο μισθολόγιο θα ισχύσει από Νοέμβριο.Οπότε είναι φυσικό Σεπτέμβριος και Οκτώβριος να είναι μεγαλύτερος ο μισθός.Ακόμα και ο μισθός του Νοέμβρη μπορεί να μπει κανονικά και να γίνουν αργότερα αναδρομικές κρατήσεις.Από την άλλη είναι το λιγότερο λυπηρό κάποιοι εκπαιδευτικοί είτε μόνιμοι είτε αναπληρωτές να αγνοούν το γεγονός ότι έχει ψηφιστεί ο νέος νόμος που μας οδηγεί σε εξαθλίωση, ο οποίος έχει ισχύ από Νοέμβρη.

Θα συμφωνήσω απόλυτα...  :o
Κάθε εμπόδιο για καλό...
Κάθε μέρα είναι μια καινούρια μέρα!!!

Θέματα και online test προηγούμενων ΑΣΕΠ: www.exetaseis-asep.com

Αποσυνδεδεμένος eva7

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #565 στις: Νοεμβρίου 12, 2011, 06:02:50 pm »

Εάν το αγνοούσαμε δεν θα είχαμε απεργήσει. Ούτε θα τρέχαμε να στέλνουμε καταγγελίες σε δευτεροβάθμιες, ούτε θα χαλάγαμε τη ζαχαρένια μας. Προσωπικά ανέφερα πόσα πληρώθηκα διότι τα πμ έδεναν κι έπαιρναν σχετικά με τη μισθοδοσία πολλών αναπληρωτών. Πληρώθηκα για Οκτώβριο τόσα χρήματα. Στα 600 δεν πιστεύω πως θα πέσει ο μισθός με το νέο μισθολόγιο. Και το εύχομαι. Διότι αλλιώς η αναπλήρωση ανά την Ελλάδα δεν έχει κανένα νόημα...Κάποιοι γουστάρετε την καταστροφολογία. Το ζήσαμε στο πετσί μας μήνες τώρα. Κάποιοι την έχετε δει αγωνιστές και πως μόνοι εσείς αγχώνεστε για την  εξαθλίωση που οδηγούμαστε. Η' καλύτερα που έχουμε οδηγηθεί προ πολλού. Κάποιοι κουραστήκαμε να εξηγούμε τα αυτονόητα και να απολογούμαστε για κάθε κουβέντα που παίρνουν κάποιοι ξερόλες στραβά.

Αποσυνδεδεμένος SantaZ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #566 στις: Νοεμβρίου 12, 2011, 06:09:22 pm »

Εάν το αγνοούσαμε δεν θα είχαμε απεργήσει. Ούτε θα τρέχαμε να στέλνουμε καταγγελίες σε δευτεροβάθμιες, ούτε θα χαλάγαμε τη ζαχαρένια μας. Προσωπικά ανέφερα πόσα πληρώθηκα διότι τα πμ έδεναν κι έπαιρναν σχετικά με τη μισθοδοσία πολλών αναπληρωτών. Πληρώθηκα για Οκτώβριο τόσα χρήματα. Στα 600 δεν πιστεύω πως θα πέσει ο μισθός με το νέο μισθολόγιο. Και το εύχομαι. Διότι αλλιώς η αναπλήρωση ανά την Ελλάδα δεν έχει κανένα νόημα...Κάποιοι γουστάρετε την καταστροφολογία. Το ζήσαμε στο πετσί μας μήνες τώρα. Κάποιοι την έχετε δει αγωνιστές και πως μόνοι εσείς αγχώνεστε για την  εξαθλίωση που οδηγούμαστε. Η' καλύτερα που έχουμε οδηγηθεί προ πολλού. Κάποιοι κουραστήκαμε να εξηγούμε τα αυτονόητα και να απολογούμαστε για κάθε κουβέντα που παίρνουν κάποιοι ξερόλες στραβά.
Δεν νομίζω ότι έχει πραγματικά κανένα νόημα να ερχόμαστε σε αντιπαραάθεση μεταξύ μας.Άλλωστε για το ίδιο ελπίζουμε όλοι πιστεύω... Όσο για τους συναδέλφους δεν νομίζω να είχαν κάποια τέτοια πρόθεση δεδομένου ότι διαβάζοντας και εγώ το δικό σου σχόλιο είχα την ίδια εντύπωση( όπως ήταν διατυπωμένο). Μακάρι πάντως να μην ισχύσουν τα χειρότερα!

Αποσυνδεδεμένος sikat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #567 στις: Νοεμβρίου 12, 2011, 06:11:41 pm »
Η eva7 έχει δίκιο γιατί με όσα έχουν γραφτεί για το μισθό του αναπληρωτή θα μπορούσε κάποιος με το νέο μισθολόγιο να πάρει το ποσό με το οποίο πληρώθηκε. Αν είναι στη παραμεθόριο και έχει παιδιά! ΄

Η eva7 δεν γνώριζε μόνο από ποιο μήνα εφαρμόζεται το νέο μισθολόγιο..ίσως και να μπερδεύτηκε γιατί πληρώθηκε Νοέμβριο.

Αποσυνδεδεμένος eva7

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #568 στις: Νοεμβρίου 12, 2011, 06:18:36 pm »
Απλά εάν ο κλάδος μας είχε τόσους "αγωνιστές", διότι τελευταία προέκυψαν πολλοί, τα πράγματα για εμάς θα ήταν καλύτερα. Θα είχαμε διεκδικήσει χρόνια τώρα τα αυτονόητα. Αλλά πολλοί από τους τωρινούς "αγανακτισμένους" είναι παιδιά που βολεύονταν χρόνια τώρα από αυτούς στους οποίους επιτίθενται τώρα. Μας πειράζει η κατάρρευση του κλάδου, τόσα χρόνια όμως πατούσαν κάποιοι επί πτωμάτων για να φτάσουν με άνομα μέσα στο 24μηνο, 30 μηνο, ΟΑΕΔ κτλ..και στον πολυπόθητο διορισμό. Ακόμη και τώρα, την στιγμή που κάποιοι συνάδελφοι (και μιλώ για τον δικό μου κλάδο ΠΕ02) δίνουν μάχες κατά των αλχημειών του κάθε παρανομούντα διευθυντού και προισταμένου που καλύπτει μονίμους και χάνονται θέσεις εργασίας για άλλους συναδέλφους, κάποιοι επιτίθενται με το ειρωνικό στυλάκι για την κάθε κουβέντα που λέει συνάδελφος. Αυτά από εμένα. Καλά μυαλά σε κάποιους.

Αποσυνδεδεμένος deepblue_1981

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #569 στις: Νοεμβρίου 12, 2011, 06:27:34 pm »

Δεν πήγαινε σε εσένα η απάντηση μου.Αλλιώς θα έκανα παράθεση.Γενικώς μιλούσα.Αν κάποιος είπε πως ο μισθός των αναπληρωτών για Σεπτέμβρη,Οκτώβρη θα είναι 600 ευρώ,όντως κινδυνολογεί ή είναι απληροφόρητος.Ούτε επίσης ξέρω ακριβώς πόσο θα πάρει ο καθένας με το νέο νόμο.Διότι ο καθένας είναι διαφορετική περίπτωση,να δούμε και αν και πως θα αναγνωριστεί η προϋπηρεσία.Όσον αφορά γενικά την καταστροφολογία θα διαφωνήσω.Διότι αυτό που ζούμε είναι η καταστροφή της χώρας και όχι καταστροφολογία.Σίγουρα φυσικά όσοι υποστηρίζουν ή ανέχονται αυτή την κατάσταση είναι συνυπεύθυνοι.Σίγουρα τα νεύρα είναι και τσιτωμένα επειδή η όλη κατάσταση είναι δύσκολη.Πάνω από όλα όμως πρέπει να είμαστε ενωμένοι απέναντι στον κοινό εχθρό.

Να πω και γω ένα παράδειγμα.Πέρσι όταν έλεγα ότι θα μειωθεί ο μισθός με το νέο μισθολόγιο.Με λέγαν καταστροφολόγο.Και ότι θα μας κάνουν και αυξήσεις.Και ότι απλώς θα μείωναν το μισθό στους πλούσιους.Και ήταν υπέρ του μέτρου.Αυτό πώς λέγεται?
ΠΕ81

Αποσυνδεδεμένος eva7

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #570 στις: Νοεμβρίου 12, 2011, 06:30:12 pm »
Η eva7 έχει δίκιο γιατί με όσα έχουν γραφτεί για το μισθό του αναπληρωτή θα μπορούσε κάποιος με το νέο μισθολόγιο να πάρει το ποσό με το οποίο πληρώθηκε. Αν είναι στη παραμεθόριο και έχει παιδιά! ΄

Η eva7 δεν γνώριζε μόνο από ποιο μήνα εφαρμόζεται το νέο μισθολόγιο..ίσως και να μπερδεύτηκε γιατί πληρώθηκε Νοέμβριο.

Γνώριζα ότι από το Νοέμβριο εντασσόμαστε κι εμείς στο ενιαίο. Κάποιοι συνάδελφοι όμως δεν πήραν τα χρήματα που τους αναλογούσαν. Πήραν λιγότερα. Σε αυτούς απευθυνόταν το μήνυμά μου. Όσο για την "άγνοια των εξελίξεων", καθείς να βουτά τη γλώσσα στο μυαλό του πριν μιλήσει σε συναδέλφους, το ιστορικό των οποίων αγνοούν.

Αποσυνδεδεμένος sikat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #571 στις: Νοεμβρίου 12, 2011, 06:35:42 pm »

Γνώριζα ότι από το Νοέμβριο εντασσόμαστε κι εμείς στο ενιαίο. Κάποιοι συνάδελφοι όμως δεν πήραν τα χρήματα που τους αναλογούσαν. Πήραν λιγότερα. Σε αυτούς απευθυνόταν το μήνυμά μου. Όσο για την "άγνοια των εξελίξεων", καθείς να βουτά τη γλώσσα στο μυαλό του πριν μιλήσει σε συναδέλφους, το ιστορικό των οποίων αγνοούν.

Και σε αυτό έχεις δίκιο. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε κρατήσεις από απεργίες που άλλες αθμιες και βθμιες κάνανε και άλλες όχι.

Αποσυνδεδεμένος sikat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #572 στις: Νοεμβρίου 12, 2011, 06:38:48 pm »
εννοώ ότι για κάποιους οι κρατήσεις θα φανούν στον επόμενο μισθό..

Αποσυνδεδεμένος eva7

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #573 στις: Νοεμβρίου 12, 2011, 06:40:08 pm »
Η εργασία μας είναι αισχρά πλέον αμοιβόμενη για το έργο που παράγουμε. Κάποιοι εργαζόμαστε στην άλλη άκρη της Ελλάδας και κάποιοι χιλιόμετρα από τα σπίτι μας. Προσωπικά ταξιδεύω 1 ώρα κάθε μέρα για το σχολείο. Και δυστυχώς δεν έχω άτομο να μοιράζομαι τα έξοδα γιατί είμαι η μόνη από την πόλη. Είχα πλήρες ωράριο και μου αφαίρεσαν από τα γραφεία της Δευτεροβάθμιας του νομού μου 4 ώρες ιστορίας, δίνοντάς τες στην καθηγήτρια των γαλλικών και με μεταφέρουν γι'αυτές τις ώρες σε ΕΠΑΛ, σε τμήμα ενωμένο αποτελούμενο από 28 αγόρια (ΚΨΜ κανονικό), στο οποίο δεν ήθελε να μπει άλλος. Οι ώρες μου θα μπορούσαν να συμπληρωθούν από άλλο συνάδελφο μόνιμο και λάσκα αλλά πλέον οι "συντεχνίες" των σχολείων και γραφείων λύνουν και δένουν. Επειδή λοιπόν ακόμη και εν κρίσει η βρωμιά και ο παρτακισμός δεν ξορκίζονται από τον Έλληνα, είμαι σίγουρη ότι κάτω από όλες αυτές τις συγκυρίες, πολλοί από έμάς θα την σκεφτούν πολύ σοβαρά την αναπλήρωση του χρόνου.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182683
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 681
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)