*

Αποστολέας Θέμα: Ενιαίο Μισθολόγιο και Αναπληρωτές (ΑΚΩ, ΑΜΩ)  (Αναγνώστηκε 602512 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος fiona

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • οσο ζω..........ελπιζω........
    • Προφίλ
Απ: Ενιαίο Μισθολόγιο και Αναπληρωτές (ΑΚΩ, ΑΜΩ)
« Απάντηση #938 στις: Δεκεμβρίου 13, 2011, 06:55:41 pm »
καλησπερα...ειδα και εγω τους πινακες με τα λεφτα.....και δεν καταλαβα ακριβως...εγω φετος ειμαι πεμπτη χρονια αναπληρωτρια...βεβαια οι πινακες κλειδωσαν...οποτε....εγω τι θα παιρνω?932?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:31:00 »

Αποσυνδεδεμένος gpapage

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #939 στις: Δεκεμβρίου 13, 2011, 07:53:28 pm »
Όπως δείχνουν τα πράγματα το ευνοϊκό σενάριο είναι να αναγνωριστούν κάποια στιγμή προϋπηρεσία, μεταπτυχιακά κτλ και να παίζουν οι μισθοί των αναπληρωτών από 850-950 ευρώ, δηλαδή "μόνο" 300-400 ευρώ λιγότερα από πέρσι... Το αρνητικό σενάριο είναι να μην αναγνωριστεί τίποτα, όλοι οι αναπληρωτές ανεξαρτήτως προσόντων να εντάσσονται στη χαμηλότερη μισθολογική κλίμακα και να είμαστε όλοι σε ένα ποσό γύρω στα 800... Περισσότερες πιθανότητες δίνω στο πρώτο σενάριο, απλά όσο αργούν να βγάλουν σχετική εγκύκλιο/ρύθμιση και μας αφήνουν να βράζουμε στο ζουμί μας, φοβάμαι ότι οι πιθανότητες εξανεμίζονται...

Αποσυνδεδεμένος sikat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #940 στις: Δεκεμβρίου 13, 2011, 08:05:21 pm »
Όπως δείχνουν τα πράγματα το ευνοϊκό σενάριο είναι να αναγνωριστούν κάποια στιγμή προϋπηρεσία, μεταπτυχιακά κτλ και να παίζουν οι μισθοί των αναπληρωτών από 850-950 ευρώ, δηλαδή "μόνο" 300-400 ευρώ λιγότερα από πέρσι... Το αρνητικό σενάριο είναι να μην αναγνωριστεί τίποτα, όλοι οι αναπληρωτές ανεξαρτήτως προσόντων να εντάσσονται στη χαμηλότερη μισθολογική κλίμακα και να είμαστε όλοι σε ένα ποσό γύρω στα 800... Περισσότερες πιθανότητες δίνω στο πρώτο σενάριο, απλά όσο αργούν να βγάλουν σχετική εγκύκλιο/ρύθμιση και μας αφήνουν να βράζουμε στο ζουμί μας, φοβάμαι ότι οι πιθανότητες εξανεμίζονται...
Πιστεύω και εγώ το πρώτο σενάριο να ισχύει αλλά πολύ φοβάμαι ότι σε λίγους μήνες τα μεγέθη θα είναι πιο μικρά.
Αφού πρώτα μειώσουν τους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα θα επιστρέψουν ξανά στο δημόσιο για νέους ορθολογισμούς..

Αποσυνδεδεμένος mpelas

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #941 στις: Δεκεμβρίου 14, 2011, 12:50:54 am »
Ξέρει κανείς πώς υπολογίζουμε το δώρο Χριστουγέννων για ΑΜΩ με 15 ώρες στην Αβάθμια;; (με τα τωρινά δεδομένα βέβαια, όχι με υποθέσεις του μέλλοντος... ;))

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:31:00 »

Αποσυνδεδεμένος gpapage

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #942 στις: Δεκεμβρίου 14, 2011, 12:54:05 am »
Ξέρει κανείς πώς υπολογίζουμε το δώρο Χριστουγέννων για ΑΜΩ με 15 ώρες στην Αβάθμια;; (με τα τωρινά δεδομένα βέβαια, όχι με υποθέσεις του μέλλοντος... ;))
Δεν γνωρίζω ακριβώς... Ας μας πει όποιος ξέρει στα σίγουρα, αλλά πιστεύω ότι μιλάμε για ένα ποσό γύρω στα 100 ευρώ... Ίσως και λιγότερα. Εξαρτάται και από το πότε ανέλαβες υπηρεσία. Σκέψου ότι το μέγιστο που μπορεί να πάρει κανείς αν είναι μόνιμος είναι περίπου 200.

Συνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #943 στις: Δεκεμβρίου 14, 2011, 12:01:55 pm »
Το δώρο των Χριστουγέννων αντιστοιχεί σε ένα μηνιάτικό σου και λαμβάνεται ολόκληρο όταν έχεις εργαστεί
και τους 8 μήνες από 1 Μαΐου μέχρι 31 Δεκεμβρίου. Αν εσύ έχεις προσληφθεί 1 Νοεμβρίου μέχρι τέλος Δεκεμβρίου
θα έχεις εργαστεί 2 μήνες, οπότε θα πάρεις το 1/4 των 15/24 των 500
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 14, 2011, 12:04:27 pm από Lasid »

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #944 στις: Δεκεμβρίου 14, 2011, 01:27:29 pm »
Αντί να κόβουν διαρκώς από μισθούς και συντάξεις, γιατί οι κυβερνώντες δεν ξεκινάνε πρώτα από περικοπές στους ίδιους; Χθες, στην εκπομπή του Γ. Παπαγιάννη έγινε λόγος για 40 προσληφθέντες συμβούλους της κ. Διαμαντοπούλου. Τι τους θέλει τόσους πολλούς; Άραγε, πόσοι από αυτούς δεν είναι αργόμισθοι;
" Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. "

Αποσυνδεδεμένος mendor

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #945 στις: Δεκεμβρίου 14, 2011, 03:01:15 pm »
εγω παντος εχω ακουσει οτι ολοι οι αναπληρωτες θα καταταγουν με το νεο μισθολογιο στο βαθμο ΣΤ και θα περνουν 640 ανεξαρτητα απο χρονια υπηρεσιας , και για οσα χρονια ειναι αναπληρωτες. Μπορει κανεις να το διασταυρωσει?

Αποσυνδεδεμένος vivi ΠΕ06

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #946 στις: Δεκεμβρίου 14, 2011, 03:48:34 pm »
Γεια σας και απο μενα...Ειμαι αναπληρωτρια κανονικου ωραριου και εχω προσληφθει απο αρχες Νοεμβρη.Επειδη λογω εγκυμοσυνης και γεννας μεχρι τωρα βρισκομουν σε αδεια και δεν εχω πληρωθει ηθελα να ρωτησω τι ισχυει πλεον με τα επιδοματα γαμου - παιδιων.Εχει κοπει κατι απο αυτα η ισχυουν ακομη και αν ναι ποσο ειναι?

Αποσυνδεδεμένος geokir

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #947 στις: Δεκεμβρίου 14, 2011, 06:19:54 pm »
εγω παντος εχω ακουσει οτι ολοι οι αναπληρωτες θα καταταγουν με το νεο μισθολογιο στο βαθμο ΣΤ και θα περνουν 640 ανεξαρτητα απο χρονια υπηρεσιας , και για οσα χρονια ειναι αναπληρωτες. Μπορει κανεις να το διασταυρωσει?
Που το άκουσες αυτό; Μάλλον παράκουσες..

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ
« Απάντηση #948 στις: Δεκεμβρίου 14, 2011, 07:49:41 pm »
Δεν γνωρίζω ακριβώς... Ας μας πει όποιος ξέρει στα σίγουρα, αλλά πιστεύω ότι μιλάμε για ένα ποσό γύρω στα 100 ευρώ... Ίσως και λιγότερα. Εξαρτάται και από το πότε ανέλαβες υπηρεσία. Σκέψου ότι το μέγιστο που μπορεί να πάρει κανείς αν είναι μόνιμος είναι περίπου 200.

γιατί 200 ο μόνιμος;
Το δώρο Χριστουγέννων είναι 500 ευρώ (χωρίς κρατήσεις).
Εγώ φέτος θα πάρω 375 ολόκληρα ευρώ!!!!
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

Αποσυνδεδεμένος gpapage

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #949 στις: Δεκεμβρίου 14, 2011, 08:03:00 pm »

γιατί 200 ο μόνιμος;
Το δώρο Χριστουγέννων είναι 500 ευρώ (χωρίς κρατήσεις).
Εγώ φέτος θα πάρω 375 ολόκληρα ευρώ!!!!

Ναι το μπέρδεψα με το Πάσχα που είναι όντως 200. Τώρα οι μόνιμοι παίρνουν όσα λες. Όσο για τους αναπληρωτές ισχύει ότι μας έγραψε o Lasid.

Αποσυνδεδεμένος daffodils

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #950 στις: Δεκεμβρίου 14, 2011, 10:53:10 pm »
Με ημερομηνία πρόσληψης 18/11 ΑΚΩ με 3 παιδιά, στις 9/12/11 μπήκαν στο λογαριασμό μου για μισθοδοσία από ββάθμια 514 ευρώ. Αναρωτιέμαι λοιπόν αν αυτά τα χρήματα όντως αντιστοιχούν στις 13 ημέρες του Νοεμβρίου, οπότε και ο μισθός μου θα κυμαίνεται στα 1200-1250 ευρώ. Τί άλλο μπορεί να είναι? Λίγο νωρίς δεν είναι για δώρο? Και επιπλέον, το δώρο δε φαίνεται πάντοτε σαν διαφορετική κίνηση στο λογαριασμό?
To see the World in a Grain of Sand And Heaven in a Wild Flower,
Hold Infinity in the palm of your hand And Eternity in an hour.
                 WILLIAM BLAKE

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #951 στις: Δεκεμβρίου 14, 2011, 11:06:24 pm »
Με ημερομηνία πρόσληψης 18/11 ΑΚΩ με 3 παιδιά, στις 9/12/11 μπήκαν στο λογαριασμό μου για μισθοδοσία από ββάθμια 514 ευρώ. Αναρωτιέμαι λοιπόν αν αυτά τα χρήματα όντως αντιστοιχούν στις 13 ημέρες του Νοεμβρίου, οπότε και ο μισθός μου θα κυμαίνεται στα 1200-1250 ευρώ. Τί άλλο μπορεί να είναι? Λίγο νωρίς δεν είναι για δώρο? Και επιπλέον, το δώρο δε φαίνεται πάντοτε σαν διαφορετική κίνηση στο λογαριασμό?

Υπάρχει αυξημένη πιθανότητα, αν όχι βεβαιότητα, πως τα χρήματα θα είναι λγότερα και τα παραπάνω χρήματα που πήρες θα σου κρατηθούν αναδρομικά από τον Ιανουάριο. Αυτό ισχύει σίγουρα για τους μόνιμους και για τους αναπληρωτές θα ξεκαθαριστεί εντός των ημερών. Μάκαρι να διαψευστώ, αλλά μέχρι τώρα επιβεβαιώνονται πάντα οι χειρότερες προβλέψεις...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182608
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)