0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όπως δείχνουν τα πράγματα το ευνοϊκό σενάριο είναι να αναγνωριστούν κάποια στιγμή προϋπηρεσία, μεταπτυχιακά κτλ και να παίζουν οι μισθοί των αναπληρωτών από 850-950 ευρώ, δηλαδή "μόνο" 300-400 ευρώ λιγότερα από πέρσι... Το αρνητικό σενάριο είναι να μην αναγνωριστεί τίποτα, όλοι οι αναπληρωτές ανεξαρτήτως προσόντων να εντάσσονται στη χαμηλότερη μισθολογική κλίμακα και να είμαστε όλοι σε ένα ποσό γύρω στα 800... Περισσότερες πιθανότητες δίνω στο πρώτο σενάριο, απλά όσο αργούν να βγάλουν σχετική εγκύκλιο/ρύθμιση και μας αφήνουν να βράζουμε στο ζουμί μας, φοβάμαι ότι οι πιθανότητες εξανεμίζονται...
Ξέρει κανείς πώς υπολογίζουμε το δώρο Χριστουγέννων για ΑΜΩ με 15 ώρες στην Αβάθμια;; (με τα τωρινά δεδομένα βέβαια, όχι με υποθέσεις του μέλλοντος... )
εγω παντος εχω ακουσει οτι ολοι οι αναπληρωτες θα καταταγουν με το νεο μισθολογιο στο βαθμο ΣΤ και θα περνουν 640 ανεξαρτητα απο χρονια υπηρεσιας , και για οσα χρονια ειναι αναπληρωτες. Μπορει κανεις να το διασταυρωσει?
Παράθεση από: mpelas στις Δεκεμβρίου 14, 2011, 12:50:54 amΞέρει κανείς πώς υπολογίζουμε το δώρο Χριστουγέννων για ΑΜΩ με 15 ώρες στην Αβάθμια;; (με τα τωρινά δεδομένα βέβαια, όχι με υποθέσεις του μέλλοντος... )Δεν γνωρίζω ακριβώς... Ας μας πει όποιος ξέρει στα σίγουρα, αλλά πιστεύω ότι μιλάμε για ένα ποσό γύρω στα 100 ευρώ... Ίσως και λιγότερα. Εξαρτάται και από το πότε ανέλαβες υπηρεσία. Σκέψου ότι το μέγιστο που μπορεί να πάρει κανείς αν είναι μόνιμος είναι περίπου 200.
Παράθεση από: gpapage στις Δεκεμβρίου 14, 2011, 12:54:05 amΠαράθεση από: mpelas στις Δεκεμβρίου 14, 2011, 12:50:54 amΞέρει κανείς πώς υπολογίζουμε το δώρο Χριστουγέννων για ΑΜΩ με 15 ώρες στην Αβάθμια;; (με τα τωρινά δεδομένα βέβαια, όχι με υποθέσεις του μέλλοντος... )Δεν γνωρίζω ακριβώς... Ας μας πει όποιος ξέρει στα σίγουρα, αλλά πιστεύω ότι μιλάμε για ένα ποσό γύρω στα 100 ευρώ... Ίσως και λιγότερα. Εξαρτάται και από το πότε ανέλαβες υπηρεσία. Σκέψου ότι το μέγιστο που μπορεί να πάρει κανείς αν είναι μόνιμος είναι περίπου 200.γιατί 200 ο μόνιμος;Το δώρο Χριστουγέννων είναι 500 ευρώ (χωρίς κρατήσεις).Εγώ φέτος θα πάρω 375 ολόκληρα ευρώ!!!!
Με ημερομηνία πρόσληψης 18/11 ΑΚΩ με 3 παιδιά, στις 9/12/11 μπήκαν στο λογαριασμό μου για μισθοδοσία από ββάθμια 514 ευρώ. Αναρωτιέμαι λοιπόν αν αυτά τα χρήματα όντως αντιστοιχούν στις 13 ημέρες του Νοεμβρίου, οπότε και ο μισθός μου θα κυμαίνεται στα 1200-1250 ευρώ. Τί άλλο μπορεί να είναι? Λίγο νωρίς δεν είναι για δώρο? Και επιπλέον, το δώρο δε φαίνεται πάντοτε σαν διαφορετική κίνηση στο λογαριασμό?