0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ακουσα οτι στους αναπληρωτες δεν θα μετρησει το αναγνωρισμενο μεταπτυχιακο (για να παει καποιος στον Ε βαθμο) παρα μονο η προυπηρεσια. Ξερει καποιος κατι ?
Εχω χιλιομπερδευτει... Στον ΣΤ βαθμο τελικα ποσο παιρνει κανεις καθαρα; Απο που ξεκιναει η μισθοδοσια; Ο πινακας του αλφαβιτα δεν ισχυει; Μου ειπανε απο την Α' Αθηνας αναπληρωτες οτι πηρανε γυρω στα 650 ευρω αυτο το μηνα
Παράθεση από: moustard στις Μαρτίου 13, 2012, 07:31:14 pmΕχω χιλιομπερδευτει... Στον ΣΤ βαθμο τελικα ποσο παιρνει κανεις καθαρα; Απο που ξεκιναει η μισθοδοσια; Ο πινακας του αλφαβιτα δεν ισχυει; Μου ειπανε απο την Α' Αθηνας αναπληρωτες οτι πηρανε γυρω στα 650 ευρω αυτο το μηναΣτον στ παίρνεις 853 καθαρά.Εγώ είμαι Α Αθήνας και πληρωθήκαμε σήμερα.Ευτυχώς μας έβαλαν το βαθμό-γιατί είχαν πει αρχικά ότι θα πληρωθούμε όλοι με στ-.Συγκεκριμένα με 2 χρ 5 μήνες κ 11 μέρες με έβαλαν στον Ε0.Από τον άλλο μήνα ξεκινάνε οι αναδρομικές κρατήσεις μας είπαν.Είμαι Α/θμια.932 πήρα.
Παράθεση από: Lila_76 στις Μαρτίου 13, 2012, 07:39:07 pmΠαράθεση από: moustard στις Μαρτίου 13, 2012, 07:31:14 pmΕχω χιλιομπερδευτει... Στον ΣΤ βαθμο τελικα ποσο παιρνει κανεις καθαρα; Απο που ξεκιναει η μισθοδοσια; Ο πινακας του αλφαβιτα δεν ισχυει; Μου ειπανε απο την Α' Αθηνας αναπληρωτες οτι πηρανε γυρω στα 650 ευρω αυτο το μηναΣτον στ παίρνεις 853 καθαρά.Εγώ είμαι Α Αθήνας και πληρωθήκαμε σήμερα.Ευτυχώς μας έβαλαν το βαθμό-γιατί είχαν πει αρχικά ότι θα πληρωθούμε όλοι με στ-.Συγκεκριμένα με 2 χρ 5 μήνες κ 11 μέρες με έβαλαν στον Ε0.Από τον άλλο μήνα ξεκινάνε οι αναδρομικές κρατήσεις μας είπαν.Είμαι Α/θμια.932 πήρα.Αναπληρωτης που πληρωθηκε Α' Αθηνας τον κατεταξαν στο ΣΤ ενω εχει αρκετα χρονια προυπηρεσια και ειπωθηκε πως στον ΣΤ βαθμο χωρις τις κρατησεις αντιστοιχουν 750 περιπου ευρω. Εχεις παιδια ή καποια αλλη προσαυξηση?
Γνωρίζει κανείς τι γίνεται αν τους 24 μήνες προϋπηρεσίας τους συμπληρώσεις λίγο μετά τις 1-11-2011; Παραμένεις μέχρι να βγει η χρονιά μισθολογικά στον ΣΤ, ή μόλις συμπληρώσεις 24 μήνες περνάς στο Ε-0;