0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θεωρώ ότι ο τρόπος διορισμού πρέπει να είναι ένας και μοναδικός γιατί διαφορετικά αυτοαναιρούμαστε.Τι εννοώ.Επιχόντες-μη διοριστέοι,αποτυχόντες-διοριστέοι-έχοντες προυπηρεσία.Ξέρω και καταλαβαίνω το δίκιο των του ενιαίου αλλά το δίκιο κάποιων που ένα ωραίο πρωί έμαθαν ότι καταργείται η επετηρίδα είναι άλλο δίκιο,λιγότερης σημασίας;το δίκιο αυτών που έχουν δύο παιδιά κι όχι τρία αλλά έχουν ασεπ ή προυπηρεσία επίσης είναι λιγότερο έναντι των τρίτεκνων;Και οι προερχόμενοι από ιδιωτικό έχουν πιο πολύ δίκιο απ αυτούς που κοπανιούνται και ξεζουμίζονται στα φροντιστήρια, η προυπηρεσία των πρώτων μετράει και διορίζει ,των δευτέρων dust in the wind...Και για να μην κουράζω αναφέροντας κι άλλα τέτοια δίπολα θα πω το εξής.Όλοι μας για να μαστε δίκαιοι απέναντι στον εαυτό μας και στους άλλους ας διορθώσουμε ότι μπορούμε από δω και μετά.Πολλά βολέματα, πολλά μόρια από δω κι από κει,πολλά σκοτεινά κι άδικα σημεία.Καταργήσαμε τη μια επετηρίδα(δεν είμαι υπέρμαχος της) και φτιάξαμε άλλες 5 και δεν ξέρουμε τι μας γίνεται.Υποστηρίζω ότι ένας σοβαρότερος από κάθε άποψη διαγωνισμός ,σε ότι αφορά τα θέματα αλλά και τη διόρθωση των γραπτών, θα ήταν μια κάποια λύση.Αρκεί να μην μείνουν ανοιχτές κερκόπορτες...Όσο για τους υπάρχοντες πίνακες ας απορροφηθούν όσοι ως και φέτος έχουν μαζέψει μόρια μέσα σε ένα χρονικό πλάνο.Ας σταματήσει όμως αυτό κάποια στιγμή κι ας ξέρουμε έναν και μοναδικό τρόπο διορισμού,παλιοί και νέοι μπας και γίνουμε λίγο δικαιότεροι και μπας και νιώσουμε όλοι ίσοι εν τέλει....
Εν μέρει xr15gr, αυτό είναι επιλογή μου, εν μέρει, όμως, είναι και μονόδρομος.
Παράθεση από: morgan στις Φεβρουαρίου 06, 2008, 01:01:27 pm Εν μέρει xr15gr, αυτό είναι επιλογή μου, εν μέρει, όμως, είναι και μονόδρομος. morgan, συμφωνώ απόλυτα ότι αυτή η επιλογή είναι μονόδρομος, και φυσικά αναγνωρίζω τις δυσκολίες της. Είναι προφανές ότι το υπουργείο εκμεταλλεύεται την ανάγκη χιλιάδων καθηγητών για αξιοπρεπή εργασία. Η αντίδρασή μου προήλθε βασικά από την απαξιωτική γλώσσα που χρησιμοποιήθηκε σε προηγούμενα μηνύματα και όχι από την ουσία του προβλήματος αυτού καθαυτού.
θα ήθελα να κανω μια ερώτηση ποιος πινακας πρόκειται να καταργηθει ο ενιαιος πινακας διορισμών ή ο ενιαίος πίνακας αναπληρωτών και υπάρχει περίπτωση άρομα που περιμένουν από το Σεπτέμβριο να πάνε για αναπληρωτες να μην τους καλέσουνε; ευχαριστω εκ των προτέρων
Παιδιά από έγκυρη πηγή έμαθα πως δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσει να ισχύει ο πίνακας.