*

Αποστολέας Θέμα: "Κόβεται" ο πίνακας???  (Αναγνώστηκε 35695 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος enastron

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ...λογαριάζω το μηδέν μου με το άπειρο...
    • Προφίλ
Απ: "Κόβεται" ο πίνακας???
« Απάντηση #84 στις: Φεβρουαρίου 06, 2008, 01:33:39 pm »
Αστα να πάνε.Καταλαβαίνω πολύ καλά τι μου λες και στεναχωριέμαι που σπαταλιόμαστε έτσι άδικα.Σκέφτομαι πως είμαι από τους τυχερούς που θα διοριστούν του χρόνου αλλά πες το βλακεία,πες το αλληλεγγύη, πες το όπως θες αισθάνομαι πως εδώ και τώρα πρέπει να λυθεί αυτό το θέμα με τους πίνακες και τα μπερδεμένα μόρια που τη μια μετράνε απλά, την άλλη διπλά, την άλλη καθόλου.Και το χω πει κι εδώ
Θεωρώ ότι ο τρόπος διορισμού πρέπει να είναι ένας και μοναδικός γιατί διαφορετικά αυτοαναιρούμαστε.Τι εννοώ.Επιχόντες-μη διοριστέοι,αποτυχόντες-διοριστέοι-έχοντες προυπηρεσία.Ξέρω και καταλαβαίνω το δίκιο των του ενιαίου αλλά το δίκιο κάποιων που ένα ωραίο πρωί έμαθαν ότι καταργείται η επετηρίδα είναι άλλο δίκιο,λιγότερης σημασίας;το δίκιο αυτών που έχουν δύο παιδιά κι όχι τρία αλλά έχουν ασεπ ή προυπηρεσία επίσης είναι λιγότερο έναντι των τρίτεκνων;Και οι προερχόμενοι από ιδιωτικό έχουν πιο πολύ δίκιο απ αυτούς που κοπανιούνται και ξεζουμίζονται στα φροντιστήρια, η προυπηρεσία των πρώτων μετράει και διορίζει ,των δευτέρων dust in the wind...Και για να μην κουράζω αναφέροντας κι άλλα τέτοια δίπολα θα πω το εξής.Όλοι μας για να μαστε δίκαιοι απέναντι στον εαυτό μας και στους άλλους ας διορθώσουμε ότι μπορούμε από δω και μετά.Πολλά βολέματα, πολλά μόρια από δω κι από κει,πολλά σκοτεινά κι άδικα σημεία.Καταργήσαμε τη μια επετηρίδα(δεν είμαι υπέρμαχος της) και φτιάξαμε άλλες 5 και δεν ξέρουμε τι μας γίνεται.Υποστηρίζω ότι ένας σοβαρότερος από κάθε άποψη διαγωνισμός ,σε ότι αφορά τα θέματα αλλά και τη διόρθωση των γραπτών, θα ήταν μια κάποια λύση.Αρκεί να μην μείνουν ανοιχτές κερκόπορτες...Όσο για τους υπάρχοντες πίνακες ας απορροφηθούν όσοι ως και φέτος έχουν μαζέψει μόρια μέσα σε ένα χρονικό πλάνο.Ας σταματήσει όμως αυτό κάποια στιγμή κι ας ξέρουμε έναν και μοναδικό τρόπο διορισμού,παλιοί και νέοι μπας και γίνουμε λίγο δικαιότεροι και μπας και νιώσουμε όλοι ίσοι εν τέλει....
ας τακτοποιηθούν σε ένα βάθος χρόνου οι μέχρι και φέτος ταλαιπωρούμενοι κι ας γίνει ένας καθαρός, εύχρηστος,δίκαιος πίνακας-τρόπος επιλογής με πολλούς  διορισμούς που θα προσμετράει τα πάντα και για πάντα,όσα με κόπο έχουν αποκτηθεί από τον καθένα.Το ξέρουμε πως δεν είμαστε όλοι ίδιοι,αλλά ίσοι.... μήπως να το παλεύαμε;
...Ψυχές και σώματα στο χρόνο γυρνάνε...αλλάζουν ονόματα ...και πάλι απ’ την αρχή...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:24:50 »

Αποσυνδεδεμένος para5

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Φεβρουαρίου 06, 2008, 02:17:45 pm »
Εν μέρει xr15gr, αυτό είναι επιλογή μου, εν μέρει, όμως, είναι και μονόδρομος.

morgan, συμφωνώ απόλυτα ότι αυτή η επιλογή είναι μονόδρομος, και φυσικά αναγνωρίζω τις δυσκολίες της. Είναι προφανές ότι το υπουργείο εκμεταλλεύεται την ανάγκη χιλιάδων καθηγητών για αξιοπρεπή εργασία.
Η αντίδρασή μου προήλθε βασικά από την απαξιωτική γλώσσα που χρησιμοποιήθηκε σε προηγούμενα μηνύματα και όχι από την ουσία του προβλήματος αυτού καθαυτού.

Αποσυνδεδεμένος chania2005

• Πλήρες μέλος
  • ολα καλα!
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Φεβρουαρίου 06, 2008, 02:36:59 pm »
Εν μέρει xr15gr, αυτό είναι επιλογή μου, εν μέρει, όμως, είναι και μονόδρομος.

morgan, συμφωνώ απόλυτα ότι αυτή η επιλογή είναι μονόδρομος, και φυσικά αναγνωρίζω τις δυσκολίες της. Είναι προφανές ότι το υπουργείο εκμεταλλεύεται την ανάγκη χιλιάδων καθηγητών για αξιοπρεπή εργασία.
Η αντίδρασή μου προήλθε βασικά από την απαξιωτική γλώσσα που χρησιμοποιήθηκε σε προηγούμενα μηνύματα και όχι από την ουσία του προβλήματος αυτού καθαυτού.

Θα ηθελα σε παρακαλω να μου πεις για ποια απαξιωτικη γλωσσα μιλας, τη στιγμη που εχω στειλει μηνυμα και διευκρινιζω σαφεστατα την καθε λεξη που χρησιμοποιησα. Συνεχιζεις να χαρακτηριζεις την αναφορα της πραγματικοτητας απαξια?? Ξερεις πολυ καλα οτι κι εγω και η Μorgan και ολοι εδω μεσα το ιδιο πραγμα λεμε, οποτε δεν καταλαβαινω σε τι ωφελουν οι βαρυγδουπες κουβεντες..
worrying does not take away tomorrow's troubles, it takes away today's peace

Αποσυνδεδεμένος tempo

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Φεβρουαρίου 06, 2008, 02:42:42 pm »
τελικά γνωρίζει κανείς τι ειπώθηκε στην συνάντηση υπουργείου-ΠΕΑ?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:24:50 »

Αποσυνδεδεμένος imak

• Πλήρες μέλος
  • των εκλεκτών επιδίωξις η αρετή
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Φεβρουαρίου 06, 2008, 04:33:56 pm »
Αυτό περιμένουμε.Αν υπάρχει  κάτι ας ειπωθεί .

Αποσυνδεδεμένος STELLI

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Φεβρουαρίου 06, 2008, 08:53:39 pm »
θα ήθελα να κανω μια ερώτηση ποιος πινακας πρόκειται να καταργηθει ο ενιαιος πινακας διορισμών ή ο ενιαίος πίνακας αναπληρωτών και υπάρχει περίπτωση άρομα που περιμένουν από το Σεπτέμβριο να πάνε για αναπληρωτες να μην τους καλέσουνε; ευχαριστω εκ των προτέρων 

Αποσυνδεδεμένος apri

• Ιστορικό μέλος
  • Dum spiro, spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Φεβρουαρίου 06, 2008, 08:57:41 pm »
θα ήθελα να κανω μια ερώτηση ποιος πινακας πρόκειται να καταργηθει ο ενιαιος πινακας διορισμών ή ο ενιαίος πίνακας αναπληρωτών και υπάρχει περίπτωση άρομα που περιμένουν από το Σεπτέμβριο να πάνε για αναπληρωτες να μην τους καλέσουνε; ευχαριστω εκ των προτέρων 

Η όλη φημολογία αφορά τον πίνακα διοριστέων του 40%. Δεν έχει γίνει λόγος για τον ενιαίο πίνακα, οπότε δεν τίθεται θέμα για τους μελλοντικούς αναπληρωτές.
......τα φτερά άπλωσε πλέρια, άκρη ο κόσμος δεν έχει,
είναι πι' όμορφοι οι άγνωστοι πάντα γιαλοί.... (Κ. Χατζόπουλος)

Αποσυνδεδεμένος STELLI

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Φεβρουαρίου 06, 2008, 09:04:52 pm »
ευχαριστω πολυ apri για την απαντηση σου. ευχομαι ολα αυτα που ακούγονται να είναι ραδιο αρβυλα γιατι είναι αδικο για ολους όσους προσπάθησαν να μεζέψουν μορια να πανε χαμένα

Αποσυνδεδεμένος vag_fys

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Φεβρουαρίου 06, 2008, 09:38:16 pm »
Παιδιά από έγκυρη πηγή έμαθα πως δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσει να ισχύει ο πίνακας.
Το μερτικό μου απ'τη χαρά
μου το'χουν πάρει άλλοι
γιατί είχα χέρια καθαρά
και μια καρδιά μεγάλη.

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Φεβρουαρίου 06, 2008, 10:08:19 pm »
Ένα καλό ερώτημα είναι "δε θα σταματήσει να ισχύει για φέτος ή μέχρι το 2010 ή δεν υπάρχει καμία σκέψη αλλαγής του συστήματος;"

Αποσυνδεδεμένος Mixanikos_HY

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Φεβρουαρίου 06, 2008, 10:46:09 pm »
Παράθεση
Παιδιά από έγκυρη πηγή έμαθα πως δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσει να ισχύει ο πίνακας.

Αυτό φίλε μου ισχύει προς το παρόν και όσο υπάρχει ΠΕΑ (είτε αρέσει είτε όχι σε κάποιους μυαλοφυγόδικους που δεν έχουν ιδέα από Πολιτική και για το πώς λειτουργεί ο πραγματικός κόσμος πέραν της αποστειρωμένης σχολικής ατμόσφαιρας).

Στη συνάντηση της ΠΕΑ έγινε το εξής

Συναντήθηκε το προεδρείο με τον υφ.Λυκουρέντζο (ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω είναι τεχνολόγος ηλεκτρολόγος) για να ενημερωθεί για τα αιτήματα της ΠΕΑ τα οποία αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι:
1. Νέα ρύθμιση (π.χ 20μηνο)
2. Διαγωνισμός ΑΣΕΠ για τις Τεχνικές Ειδικότητες (από ΠΕ14 και πάνω)
3. Αντικατάσταση τηω ωρομισθίας με αναπλήρωση

Ποιό ήταν το αποτέλεσμα?
Όχι κάτι το ιδιαίτερο και δεσμευτικό...και ψιλοαναμενόμενο για όσους καταλαβαίνουν από Politics...Το μόνο που αχνοφαίνεται στον ορίζοντα είναι ΑΣΕΠ για τις τεχνικές ειδικότητες την Άνοιξη..χωρίς τίποτα να είναι σίγουρο..στην πολιτική τίποτα δεν είναι σίγουρο...και η Εκπαίδευση όπως και τα πάντα είναι πολιτική...όποιος δεν μπορεί να καταλάβει αυτήν τη θεμελιώδη αρχή, ας μη συνεχίζει να διαβάζει την ανάλυσή μου...δε θα την καταλάβει θα με εκνευρίσει και θα εκνευριστεί και ο ίδιος...

Η παρακάτω ανάλυση είναι πολιτική και όχι κομματική  αντανακλά τις προσωπικές μου απόψεις και μόνο και απευθύνεται σε όσους μπορούν να καταλάβουν τη διαφορά του κομματικού με του πολιτικού.
Αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση δε νιώθει την ανάσα της αξιωματικής αντιπολίτευσης...αυτό έχει ως αποτέλεσμα από το ασφαλιστικό (ενοποιήσεις υγιών ταμείων) μέχρι και την Παιδεία να προχωρά σε κινήσεις που αν υπήρχε πολιτικό κόστος δε θα προέβαινε..(ας μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για μια κυβέρνηση με οριακή κυβερνητική πλειοψηφία)..Τί θέλω να πω...αν τα δείγματα των δημοσκοπήσεων ήταν διαφορετικά οι κινήσεις της θα ήταν διαφορετικές...π.χ θα έσπευδε να ανακοινώσει διαγωνισμό ΑΣΕΠ για τεχνικές ειδικότητες αφού αυτός αφορά μεγάλη μερίδα ψηφοφόρων...(και μη μου αρχίσετε τα παραμύθια περί υπεραριθμιών και δεν ξέρω εγώ τί άλλο..εδώ μιλάμε για Πολιτική...τα υπόλοιπα είναι ουτοπικά φληναφήματα που δεν έχουν καμια σχέση με την real life)
Σύνοπτικά: Όσο η (εκάστοτε) κυβέρνηση δεν νιώθει την ανάσα της (εκάστοτε) αντιπολίτευσης, τόσο η πρώτη θα εφαρμόζει χωρίς πολιτικό κόστος το πρόγραμμά της χωρίς να συνδιαμορφώνεται από τη βούληση των (εκάστοτε) συνδικάτων...

Υ.Γ.1: Οι πίνακες θα έπρεπε να καταργηθούν μόνο και μόνο για να συνειδητοποιήσουν κάποιοι μυαλοφυγόδικοι εδώ μέσα ότι αποτελούν προίόν πολιτικής πίεσης και τίποτε άλλο.Τελεία...
Υ.Γ.2: Αυτή τη στιγμή που μιλάμε το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχουν οι Γυμναστές και οι Τεχνικές ειδκότητες (ΠΕ14 και πάνω)..Οι Γυμναστές δραστηριοποιούνται..(μέχρι και ξύλο έχουν πάιξει στη ΔΕΘ πριν από 2 χρόνια ενώπιον της ΜΑριέττας...εν ολίγοις θα πετύχουν και πάλι τον πολιτικό τους στοχο γιατί και πολλοί είναι (πολλά ψηφαλάκια) και δραστήριοι ( ο πρόεδρος της ΠΕΑ είναι Γυμναστής). Το πρόβλημα το έχουν οι τεχνικές ειδικότητες για διαφορετικούς λόγους η κάθεμια..Οι ΠΕ14 έως ΠΕ18 γιατί είναι σχετικά λίγοι..οι δε ΠΕ19-20 γιατί είναι πρακτικώς αδιάφοροι αλλά  διαδικτυακώς άκρως επαναστατικοί...Κούνια που μας κούναγε όλους...
Υ.Γ: Όποιος δεν καταλαβαίνει από Πολιτική ας μην αρχίσει να αριθμεί μπούρδες και λεκτικά πυροτεχνήματα
μέσα στο φόρουμ...ας έλθει prive...να γλεντήσουμε...
"Ουδεις μωρότερος των ιατρών αν δεν υπήρχαν οι δάσκαλοι" Μια είναι η λύση: Μηχανικοί στην Εκπαίδευση

Αποσυνδεδεμένος tektos

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ0401
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Φεβρουαρίου 06, 2008, 11:38:30 pm »
Είσαι εντελώς έξω στις εκτιμήσεις σου, παραμονές των εκλογών του 2004 το ΠΑΣΟΚ ήξερε πολύ καλά ότι έχανε τις εκλογές και όμως δεν έκανε απολύτως τίποτα για τους αναπληρωτές ούτε 24μηνο, ούτε ρύθμιση ούτε τίποτα , παρά μόνο την ίδια αδιάλλακτη πολιτική.

Αποσυνδεδεμένος leti77

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Φεβρουαρίου 07, 2008, 12:17:51 am »
Τι να πω ρε παιδια.....Ειμαι πολυ απογοητευμενη.....κανω την εβδομαδα εκατονταδες χιλιομετρα στην κυριολεξια για να μου πουν το καλοκαιρι ''Κλεισαμε,δεν δεχομαστε αλλους??''Τι να πω πια...Τουλαχιστον ας μας πουν απο τωρα αν και ποσους και με ποσα μορια θα διορισουν απο τον Ενιαιο πινακα για να μην κανουμε τζαμπα χιλιομετρα...Να μην εξαντλουμε αλλο την υπομονη μας αλλα και το πορτοφολι μας γιατι 50 με 60 ευρω την εβδομαδα για βενζινες και εισητηρια δεν τα βρισκουμε στο δρομο....Φτανει πια αυτη η κοροιδια καθε χρονο...Εχει και η υπομονη τα ορια της..... :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X 
You only live twice,οr so it seems,one life for yourself and one for your dreams....

Αποσυνδεδεμένος panik

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Φεβρουαρίου 07, 2008, 12:20:26 am »
Αν και σκληρά τα λόγια του Mixanikou, θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί του.
Δυστυχώς είναι όπως τα λέει.

Να σε ρωτήσω και κάτι και αν θες μου απαντάς.
Πιστεύεις ότι η απόφαση του ΣΤΕ επηρεάζει την κατάσταση ή όχι .
Επειδή ακούσαμε  και είδαμε πολλά αυτές τις μέρες πιστεύεις ότι η απόφαση μπορεί να επηρεάσει ή να αλλάξει τον τρόπο διορισμών?

Και σε ρωτάω γιατί βλέπω ότι είσαι από τους ελάχιστους που ... βλέπουν τα πράγματα και πίσω από τη βιτρίνα ;)

Ακόμη και εγώ που είμαι στην προσφυγή αυτή, τα έχω μπερδέψει λίγο...
(θαρρείς και κάποια πράγματα είναι προμελετημένα και άκρως κατευθυνόμενα από μερικά ...δημοσιεύματα):-[

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182588
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)