*

Αποστολέας Θέμα: Ποινικη διωξη της Στελλας Πρωτονοταριου  (Αναγνώστηκε 24884 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Ritalamp

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Ποινικη διωξη της Στελλας Πρωτονοταριου
« Απάντηση #56 στις: Μαΐου 26, 2009, 03:42:05 pm »

Δεν ξέρω αλλά έχω την αίσθηση ότι σ' αυτήν την ιστορία έχουν ειπωθεί μισές αλήθειες από όλους τους εμπλεκομένους.

Είναι πολύ πιθανό να είναι έτσι τα πράγματα. Το θέμα αυτό έχει ξεκινήσει από τις κρίσεις των διευθυντών και το παρακολουθώ από τότε. Ίσως να μην έχω ολοκληρωμένη πληροφόρηση, αλλά φαίνεται λίγο μυστήριο ζητήμα.

greenice ο αδελφός σου έκανε ως ενήλικος μια συγκεκριμένη επιλογή και ήταν έτοιμος να δεχθεί τις συνέπειές της. Δε συγκρίνεται με αυτό που βιώνουν καθημερινά τα παιδιά των μεταναστών σε πολύ μικρότερες ηλικίες, χωρίς να έχουν επιλογές. Γιαυτό αντιπαρέθεσα το πρόγραμμα μητρικής γλώσσας της Γερμανίας που ισχύει για τα δημοτικά.

Επιπλέον τα ιδιαίτερα μαθήματα και τα φροντιστήρια αλβανικών, αραβικών κλπ ανθούν στις  περιοχές που χαρακτηρίζονται από υψηλά ποσοστά μεταναστών και δύσκολα μπορει κανείς να υποθέσει ότι κι αυτό δεν έπαιξε ένα ρόλο στην όλη ιστορία. Κάποιοι έχαναν εισόδημα. Τέλος όταν δουλεύεις με μικρά παιδιά, μερικές φορές ακόμη και "καλημέρα" να πεις στη γλώσσα τους τα κάνει νιώθουν ζεστασιά και ότι το σχολείο τα αποδέχεται γιαυτό που είναι και όχι γιαυτό που εύχεται να γίνουν. Κι όταν βιώνεις θετικά συναισθήματα είναι πολύ πιο πιθανό να λειτουργείς κι εσύ θετικά.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:24:08 »

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Μαΐου 26, 2009, 04:30:04 pm »
Στελλα Πρωτονοταριου : (αποφαση) στην....πυρα, στην πυρα ( Α.
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος marianV

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • *******Κάθε μέρα μια καινούρια μέρα********
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Μαΐου 26, 2009, 04:42:36 pm »
          εγώ πάλι βλέπω οτι βρισκόμαστε συνεχώς σε θέση άμυνας. Να μην μιλήσουμε σε άλλη γλώσσα γιατί θα εξασθενίσει η γλώσσα μας. Να μην επιτρέψουμε την αντικατάσταση της προσευχής απο ένα ποιήμα ακόμη και του Ρίτσου, γιατί τα παιδιά θα χάσουν την επαφή με τον Χριστιανισμό!! Να μην ξεφύγουμε απο το γράμμα του Υπουργείου γιατί τα παιδιά δεν θα μάθουν......

Γιατί αμυνόμαστε;; Είναι η γλώσσα μας αδύναμη; Δηλαδή αν μάθω σε ένα Αλβανάκι ένα ποίημα που εξυμνεί αξίες που αποτελούν το μεγαλείο της Ελλάδας όπως η πχ η ελευθερία, το ποίημα θα χάσει την δύναμη του γιατι θα το έχω μεταφράσει στα αλβανικά ή στα αραβικά ή δεν ξέρω και εγώ που αλλού;
     Αν το πατερ ημών το αντικαταστήσω με ένα ποιήμα που θα μιλάει για τις ίδιες αξίες που περιγράφονται σε κάθε τροπάρι της Χριστιανικής Εκκλησίας, θα οδηγήσω τα παιδιά στην ακολασία;;;;;;;;

Δηλαδή η Στέλλα Πρωτονοτάριου είναι αυτή που πρέπει να δικαστεί για την προσέγγιση της διαφορετικότητας;

Και γιατί να μην δικαστούν οι κύριοι του εκάστοτε υπουργείου παιδείας που επιτρέπουν στα παιδιά των μεταναστών να φοιτούν στα ελληνικά σχολεία, ενώ την ίδια στιγμή δεν παρέχουν υποστηρικτικό υλικό ούτε στα παιδιά ούτε στους εκπ/κους;

Γιατί να μην δικαστούν όλοι αυτοί που μασουλάνε τα κονδύλια που προορίζονταν για την εκπ/ση και πότε δεν έφτασαν στον στόχο τους;;

Και γιατί να μην δικαστούν όλοι αυτοί οι παπάδες που στο όνομα της Χριστιανοσύνης διαπράττουν τα μεγαλύτερα εγκλήματα;;;

Η μήπως όλα αυτά που κάνουν ολοι αυτοί οι καλοί κύριοι δεν ειναι εγκλήματα κατ΄εξακολούθηση;;;;;;

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Μαΐου 26, 2009, 04:48:36 pm »
η γλωσσα μας δεν ειναι αδυναμη, αλλα θα την κανουμε αδυναμη αν .....

Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:24:08 »

Αποσυνδεδεμένος marianV

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • *******Κάθε μέρα μια καινούρια μέρα********
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Μαΐου 26, 2009, 04:51:25 pm »
...............Αν δεν είσαι τυχαίος καιροσκόπος σακάτης
               αν δεν έχεις σημαία προβοσκίδα και χρέος
               οπαδός μιας ιδέας που ξεχνάς τ' όνομά της
               οι καρέκλες μας τέρμα μη ταράζεις το τέρμα

Αποσυνδεδεμένος happiness

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 19 - Μηχ. Η/Υ & Πληρ. - ΠΠ
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Μαΐου 26, 2009, 04:59:06 pm »
Ωραία η κουβέντα επί παντός επιστητού, αλλά άμα η θεματολογία δεν περιοριστεί θα κλειδώσω το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Maro

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Μαΐου 26, 2009, 09:40:36 pm »
Προσωπικα επιμενω και ξαναρωτω καθοριζεται απο το προεδρικο διαταγμα που αναφερει η συναδελφισσα ή ο συναδελφος thrasious συγκεκριμενη προσευχη και αν οχι που ειναι το ατοπημα των συναδελφων-ισσων του 132ου σχετικα με το πρωινο αστρο.
Ας μην γελιομαστε ηδιωξη δεν επικεντρωνεταικαι δενεξαντλειται στο θρησκευτικο ζητημα,νομιζω οτι αποκαλυπτει και αντανακλα τα αντανακλαστικα και τις ευαισθησιες μερος του εκπαιδευτικου κοσμου αλλα και της κοινωνιας μας κατ επεκταση σε σχεση μετην πολυπολιτισμικη πραγματικοτητα που αν και ολοι βιωνουμε καθημερινα,σε μερικους απο εμας αρκει να την κρυβουμε κατω απο το χαλι για να περναμε καλα.
Λυπηθηκα για ορισμενα καυστικα και αναχρονιστικα(στην καλυτερη περιπτωση) σχολια μελων του forum.
Θεωρησα οτι επρεπε να ενημερωσω και το ιδιο θα πραξω εδω στην Κρητη που βρισκομαι γιατι οπως καταλαβα και εδω το θεμα δεν ειναι τοσο γνωστο.
Αυτα ειχα να πω,ενηλικες ειμαστε ολοι νομιζω,ας κανει ο καθενας οτι καταλαβαινει.

Αποσυνδεδεμένος Theologius

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • De nihilo nihil
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Μαΐου 26, 2009, 10:51:33 pm »
Φαίνεται ποιοι είναι αυτοί που δεν αντέχουν την διαφορετική άποψη. Καταδεικνύεται η έλλειψη ανοχής αλλά και αξιοπρέπειας MARO!, με την ανώριμη παραλλαγή ακόμη και ενός nickname...
Αυτή είναι η ανεκτικότητα, η κουλτούρα και η αξιοπρέπεια σου;
Αυτά υπηρετείς, κι έτσι φαντάζεσαι τον σεβασμό στην άλλη άποψη;
Οι προσωπικές επιθέσεις αποδεικνύουν την έλλειψη επιχειρημάτων!
Αίσχος!
De nihilo nihil

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Μαΐου 26, 2009, 11:10:33 pm »

Λυπηθηκα για ορισμενα καυστικα και αναχρονιστικα(στην καλυτερη περιπτωση) σχολια μελων του forum.

Αναχρονιστικό είναι και το να θεωρεί κάποιος αναχρονιστικό ό,τι δεν συμφωνεί με τις απόψεις του.
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος Maro

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Μαΐου 26, 2009, 11:11:29 pm »
Δεν με ενδιαφερει να ασχοληθω με οτι μου καταλογιζεις,οπως προειπα ενηλικες ειμαστε ας κανει ο καθενας οτι καταλαλαβαινει.
Στοχος μου ηταν να ενημερωσω και το επραξα μεσω του συγκεκριμενου  forum κα φυσικα δεν σταματω εδω.

Αποσυνδεδεμένος Lenazagor

• Συλλέκτης Παραστάσεων
  • Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • Lenazagor
« Απάντηση #66 στις: Μαΐου 26, 2009, 11:26:21 pm »
Το παρόν θέμα κλειδώνεται.
Οι προσωπικές λογομαχίες/επιθέσεις μπορούν να συνεχιστούν με pm ή με mail  και οι άσχετες με το θέμα απαντήσεις ίσως να είχαν λόγο ύπαρξης και να τυχαίναν καλύτερης αντιμετώπισης αν βρισκόταν στο κατάλληλο για αυτές  topic ( αν υπάρχει).
Δυστυχώς οι όποιες παρατηρήσεις έγιναν, αγνοήθηκαν και ένα ακόμη θέμα κλειδώνεται.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 26, 2009, 11:28:51 pm από Lenazagor »

Αποσυνδεδεμένος anglo

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
ΝΤΡΟΠΗ!!!!!
....... ντρέπομαι που είμαι Ελληνίδα...  [/center]

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=4520951
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 10, 2009, 01:49:07 pm από anglo »
teaching is an art

Αποσυνδεδεμένος Fringer Pint

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
ΑΙΣΧΟΣ!
ΝΤΡΟΠΗ!
δε εχω λόγια........μόνο λέξεις για το πώς είμαι-νιώθω μετά απ'αυτό
άναυδη. άφωνη, λυπημενη, νευριασμένη
"I find television very educating. Every time somebody turns on the set, I go into the other room and read a book."
Groucho Marx

Αποσυνδεδεμένος Άνναxxx

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Εγω να δεις κριση που επαθα!καλα βρεθηκε ΜΙΑ...αντε να υπαρχει και ακομη μια που εφαρμοζει διαπολιτιστικη εκπαιδευση και την βαλανε στον τοιχο???????? τη σκατα τοτε οργανωνουν σεμιναρια, βαζουν ερωτησεις στον ασεπ για ιση μεταχειριση και καλα, κυκλοφορουν βιβλια διαπολιτισμικης κτλ κτλ. Οχι οτι δεν γνωριζαμε την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ της κοινωνιας αλλα οχι ρε συ και ετσι! λιγη τσιπα ρε σεις!!!ο αλλος ο διευθυντης επειδη ηταν ανικανος να ακολουθησει την εκπαιδευτικη διαδικασια της προηγουμενης διευθυντριας το μονο που βρηκε να κανει για να καλυψει την αμαθια του γιατι φιλε μου η εκπαιδευση δεν ειναι στασιμη οσο και να το θελετε...την εστειλε στα δικαστηρια!χριστος και αποστολος θα το παθω το εγκεφαλικο τοσο νεα και ομορφη!!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182573
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)