0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(το ξέρω ότι υπάρχουν και τα Χ-mas, Πάσχα, καλοκαίρι...)
αυτό που αναφέρεται για 7 μέρες είναι παλιό. Έκτοτε έχει αλλάξει και είναι 10 μέρες κανονική άδεια. Το ζήτημα για μένα είναι άλλο. Ήρθε σημείωμα από τη διεύθυνσή μας ότι στην αίτηση για άδεια θα πρέπει να αναφέρεται αναλυτικά ο λόγος και θα κρίνει ο προϊστάμενος γραφείου αν είναι σοβαρός για να εγκρίνει την άδεια ή όχι για να την απορίψει. Η ερώτηση είναι: αν ο σοβαρός λόγος έχει σχέση με προσωπικά δεδομένα που δεν πρέπει να φραφούν αφού η αίτηση μέχρι να φτάσει στον προϊστάμενο ιθα περάσει από πολλά ζευγάρια μάτια (συνάδελφοι σχολείου που θα την πρωτοκολησουν, υπάλληλοι του γραφείου που θα την παραλάβουν κ.λ.π.). γιατί όλοι αυτοί θα πρέπει να μάθουν τον "σοβαρό" λόγο?
Στην κανονική άδεια που ζήτησα ο διευθυντής μου είπε πως θα εισηγηθεί αρνητικά και δεν μου δίνει άδεια, γιατί ισχυρίστηκε πως έκανα αίτηση Παρασκευή και ζητούσα για Δευτέρα και Τρίτη ενώ θα έπρεπε να την έχω ζητήσει 4 μέρες νωρίτερα.Ο λόγος που ζήτησα άδεια ήταν για να πάω το παιδί στο νοσοκομείο και το ήξερε.Πήγα τελικά από τον προϊστάμενο ... τα μάσησε για να μην έρθει σε αντιπαράθεση με τον Διευθυντή μου και μου είπε να πάω σε γιατρό να πάρω αναρρωτική κτλ κτλ και ας περάσω από υγειονομική. Δεν πειράζει.Εκεί χτύπησε το τηλέφωνο του προϊστάμενου και ήταν ο Διευθυντής ο οποίος είπε πως θα εισηγηθεί τελικά θετικά με την υποχρέωση να προσκομίσω βεβαίωση ότι ήμουν στο νοσοκομείο αυτές τις μέρες.Σημειώσεις:1. Ο Προϊστάμενος μου είπε πως δεν λέει ο νόμος για 4 ημέρες απλά λέει νωρίτερα να γίνει η αίτηση.2. Με διευθυντή δεν έχουμε και τις καλύτερες σχέσεις καθ' ότι η ειδικότητα μου είναι Πληροφορική και μέγα θέμα με τις εργασίες που θα ήθελε να μου είχε αναθέσει… και έχω αρνηθεί.Ο γιατρός έδωσε βεβαίωση για την Τρίτη ενώ για την Δευτέρα δεν έδωσε γιατί ήταν του Αγίου Αντρέα Πολιούχος της πόλης και δηλώνει απών από το νοσοκομείο …άλλο που ήρθε γιατί τα έχει πάρει.Για την Τρίτη την κατέθεσα και σημείωσα και τον λόγο που δεν προσκόμισα για την Δευτέρα.Ερωτήματα:1. Είναι στην κρίση του προϊσταμένου αν το δεχτεί???2. Αν δεν το δεχτεί … τι θα γίνει?