0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δηλαδη,τι προβλεπετε;Ο νεοδιοριστος να παιρνει 800 ευρω;Πως θα ζησουμε του χρονου;Μηπως θα ενσωματωθουν βρε παιδια γιατι ειναι επιδοματα που εχουν σκοπιμοτητα,δεν ειναι σαν το επιδομα εγκαιρης προσελευσης π.χ
Δεν τους εμπιστευομαι,κι εγω το ιδιο πιστευω,ετσι και σαρωσουν θα πρεπει να βγαλω αδεια για κυνηγι.Τι θα τρωω;
Συνάδελφοι, απ' ό,τι είδα για μισθολογικό κλιμάκιο 14 άγαμος εκπαιδευτικός, αυτή τη στιγμή (20 Νοεμβρίου 2010 παίρνει μεικτά 1.696 και καθαρά 1.273. Αν κοπούν τα επιδόματα α. εξωδιδακτικό 288, β. διδακτικής προετοιμασίας 85 και κίνητρο απόδοσης 100, σημαίνει ότι τα μεικτά θα έιναι 1.223 και αναλογικά τα καθαρά 917!. Μπορεί η λογική μου να είναι λίγο "μπακάλικη", αλλά τόσο περίπου θα διαμορφωθεί ο μισθός αφού είναι πλέον σίγουρο ότι όλα τα επιδόματα θα κοπούν. Κάτω και από χιλιάρικο δηλαδή. Και κατά τη γνώμη μο το εξωδιδακτικό και διδακτικής προετοιμασίας είναι απολύτως δίκαια επιδόματα με την έννοια ότι είμαστε ο μοναδικός ίσως κλάδος υπαλλήλων που η εργασία του συνεχίζεται και μετά το σχολείο. Που είναι η ΟΛΜΕ??
υπάρχουν όμως πάρα πολλοί εκπαιδευτικοί που είναι αποσπασμένοι σε διάφορες υπηρεσίες (εντός και εκτός Υπουργείου Παιδείας), παίρνουν από αυτές επιπλέον επιδόματα αλλά εξακολουθούν και παίρνουν και τα επιδοματα α. εξωδιδακτικό 288, β. διδακτικής προετοιμασίας 85..χωρίς να έχουν καμία σχέση με την εκπαίδευση...Αν είχε φροντίσει η ΟΛΜΕ να μη συμβαίνει αυτό, ίσως σήμερα να μην γίνονταν λόγος να κοπούν τα άνω επιδόματα σήμερα.Δημιουργείτε κακό προηγούμενο και κόβοντε από όλους τώρα...Παράθεση από: blueswire στις Νοεμβρίου 21, 2010, 03:09:09 amΣυνάδελφοι, απ' ό,τι είδα για μισθολογικό κλιμάκιο 14 άγαμος εκπαιδευτικός, αυτή τη στιγμή (20 Νοεμβρίου 2010 παίρνει μεικτά 1.696 και καθαρά 1.273. Αν κοπούν τα επιδόματα α. εξωδιδακτικό 288, β. διδακτικής προετοιμασίας 85 και κίνητρο απόδοσης 100, σημαίνει ότι τα μεικτά θα έιναι 1.223 και αναλογικά τα καθαρά 917!. Μπορεί η λογική μου να είναι λίγο "μπακάλικη", αλλά τόσο περίπου θα διαμορφωθεί ο μισθός αφού είναι πλέον σίγουρο ότι όλα τα επιδόματα θα κοπούν. Κάτω και από χιλιάρικο δηλαδή. Και κατά τη γνώμη μο το εξωδιδακτικό και διδακτικής προετοιμασίας είναι απολύτως δίκαια επιδόματα με την έννοια ότι είμαστε ο μοναδικός ίσως κλάδος υπαλλήλων που η εργασία του συνεχίζεται και μετά το σχολείο. Που είναι η ΟΛΜΕ??