0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντως, πριν 2-3 ημέρες που παρακολουθούσα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στον Alter παρουσιάζε αναλυτικά όλα τα επιδόματα που κόβονται και δε συμπεριλαμβανόταν μέσα σε αυτά το επίδομα της εξωδιδακτικής.
Δεν πειράζει...Απλά θα μαθαίνω το μάθημα μαζί με τους μαθητές μου....Κομμένο το φιλότιμο πλέον...
Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι το εξωδιδακτικής θα σταματήσει να δίνεται σαν επίδομα, αλλά θα ενσωματωθεί μαζί με το επίδομα παραμεθωρίου (όσοι το δικαιούνται) στο μισθό.
Παράθεση από: papia στις Νοεμβρίου 22, 2010, 06:23:23 pmΑυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι το εξωδιδακτικής θα σταματήσει να δίνεται σαν επίδομα, αλλά θα ενσωματωθεί μαζί με το επίδομα παραμεθωρίου (όσοι το δικαιούνται) στο μισθό.Αφού χθες ανακοινώθηκε πως κόβεται το επίδομα εξωδιδακτικής, από που κατάλαβες πως θα ενσωματωθεί σε άλλο επίδομα. Έχεις κάποιο link, το άκουσες σε κάποιο κανάλι;
Παράθεση από: paschalist στις Νοεμβρίου 23, 2010, 08:41:29 amΠαράθεση από: papia στις Νοεμβρίου 22, 2010, 06:23:23 pmΑυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι το εξωδιδακτικής θα σταματήσει να δίνεται σαν επίδομα, αλλά θα ενσωματωθεί μαζί με το επίδομα παραμεθωρίου (όσοι το δικαιούνται) στο μισθό.Αφού χθες ανακοινώθηκε πως κόβεται το επίδομα εξωδιδακτικής, από που κατάλαβες πως θα ενσωματωθεί σε άλλο επίδομα. Έχεις κάποιο link, το άκουσες σε κάποιο κανάλι;τίποτα δεν κόβεται μην αναπαράγουμε φήμες, το ποιο πιθανό είναι να ενσωματωθεί στον βασικό ίσως με μια επιπλέον μείωση. Οι λεζάντες στα κανάλια έλεγαν "επιδόματα που θα κοπούν ή θα ενσωματωθούν".Κόψιμο δεν θα περάσει. Το ξέρουν. Εκτός και αν βλέπουν ηττοπάθεια από πλευρά μας.
Κόψιμο δεν θα περάσει. Το ξέρουν.