0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΠΕ0404, εγώ όπως έχω γράψει και παραπάνω περισυ είχα συνυπηρετηση με εκπαιδευτικό διορισμένο και δεν πήρα απόσπαση παρά μόνο όταν απευθύνθηκα στον αιρετό ,οποίος μάλιστα εξεπλάγην πως και δεν πήρα αποσπαση με συνυπηρέτηση με εκπαιδευτικό.Μόνο που εγώ δεν είχα πάρει απόσπαση ούτε προπερσι ενώ πάλι είχα συνυπηρέτηση.Υπόψην οτι έιχα κάνει την οργανική μου.Προπερσι έμεινα τελικά εκεί που ήμουν.Αλλά περισυ αποφάσισα να κάνω κάτι γιατι δεν μπορούσα να μείνω πάλι μακριά. Τώρα αν εσύ από αυτά καταλαβαίνεις οτι η συνυπηρετηση είναι σοβαρός λόγος για απόσπαση...............Lasard, πέρισυ εκτός από συνυπηρέτηση είχα και λόγους υγείας γονέων(πατέρας με 67% αναπηρία) αλλά απόσπαση δεν πήρα στην Α φάση παρά μόνο με 'σπρώξιμο' όπως ανεφερα και πιο πάνω.Δεν ξέρω αν φέτος αλλάξοουν τα πράγματα και πραγματικά μετρήσουν οι λόγοι υγείας η συνυπηρέτηση κτλ.Μέχρι πέρισυ το μόνο που μετρούσε ήταν το μέσο.
Παράθεση από: vama στις Απριλίου 19, 2010, 10:10:25 am ΠΕ0404, εγώ όπως έχω γράψει και παραπάνω περισυ είχα συνυπηρετηση με εκπαιδευτικό διορισμένο και δεν πήρα απόσπαση παρά μόνο όταν απευθύνθηκα στον αιρετό ,οποίος μάλιστα εξεπλάγην πως και δεν πήρα αποσπαση με συνυπηρέτηση με εκπαιδευτικό.Μόνο που εγώ δεν είχα πάρει απόσπαση ούτε προπερσι ενώ πάλι είχα συνυπηρέτηση.Υπόψην οτι έιχα κάνει την οργανική μου.Προπερσι έμεινα τελικά εκεί που ήμουν.Αλλά περισυ αποφάσισα να κάνω κάτι γιατι δεν μπορούσα να μείνω πάλι μακριά. Τώρα αν εσύ από αυτά καταλαβαίνεις οτι η συνυπηρετηση είναι σοβαρός λόγος για απόσπαση...............Lasard, πέρισυ εκτός από συνυπηρέτηση είχα και λόγους υγείας γονέων(πατέρας με 67% αναπηρία) αλλά απόσπαση δεν πήρα στην Α φάση παρά μόνο με 'σπρώξιμο' όπως ανεφερα και πιο πάνω.Δεν ξέρω αν φέτος αλλάξοουν τα πράγματα και πραγματικά μετρήσουν οι λόγοι υγείας η συνυπηρέτηση κτλ.Μέχρι πέρισυ το μόνο που μετρούσε ήταν το μέσο.Για την αποφυγή οποιονδήποτε παρερμηνειών, δεν ισχυρίστηκα ότι η συνυπηρέτηση είναι ισχυρό χαρτί για απόσπαση (αν και θα έπρεπε να είναι). Το ισχυρό χαρτί ήταν πάντα το μέσον. Ασφαλώς και γνωρίζω πολλούς συναδέλφους που δεν αποσπάστηκαν (αν και μέχρι πέρυσι ξαναλέω ότι ήταν σαφώς διατυπωμένη ως εξαιρετικής περίπτωσης η αίτηση για απόσπαση λόγω συνυπηρέτησης συζύγων ή προβλημάτων υγείας από την αρχή κιόλας της εγκυκλίου). Με προσεκτικότερη ανάγνωση του μηνύματος μου φαίνεται ότι με εντελώς προσωπική εκτίμηση σχολιάζω την πιθανότητα να αποσπαστεί κάποιος επικαλούμενος λόγους υγείας κι όχι συνυπηρέτησης με σύζυγο. Απλώς αναρωτιέμαι τη δική μου τύχη, η οποία και φαντάζει δυσοίωνη... Απολύτως κατανοητό και δεκτό κατά τ' άλλα ότι λες και σέβομαι την προηγούμενη ταλαιπωρία σου.
Καλησπέρα σε όλους και καλή δύναμη!Έχει κανείς υποψιν του τι εννοούν όταν λένε τα δικαιολογητικά πρέπει να έχουν εκδοθεί πρόσφατα?Πόσο πρόσφατα δεν διευκρινίζεται πουθενα.
Παράθεση από: MOUSE στις Απριλίου 19, 2010, 04:02:10 pmΚαλησπέρα σε όλους και καλή δύναμη!Έχει κανείς υποψιν του τι εννοούν όταν λένε τα δικαιολογητικά πρέπει να έχουν εκδοθεί πρόσφατα?Πόσο πρόσφατα δεν διευκρινίζεται πουθενα.Νομίζω ότι έχουν ισχύ τα έγγραφα μέχρι 3 μήνες από την έκδοση τους.
Σε επικοινωνία με το Υπουργείο, μας απάντησαν οτι θα βγει διευκρινιστική εγκύκλιος που θα απαντά στο θέμα των μορίων, της κάλυψης οργανικής θέσης και στο θέμα των ολοημέρων. Οψόμεθα...
Παράθεση από: carni στις Απριλίου 19, 2010, 01:41:19 pmΣε επικοινωνία με το Υπουργείο, μας απάντησαν οτι θα βγει διευκρινιστική εγκύκλιος που θα απαντά στο θέμα των μορίων, της κάλυψης οργανικής θέσης και στο θέμα των ολοημέρων. Οψόμεθα...εγκύκλιος που θα δείνει διευκρινήσεις για εγκύκλιο!!η διευκρινιστική εγκύκλιος καλο θα ηταν να εδινε και μια μικρη παραταση....Ωραια.... για γελια και για κλαματα ειναι η κατασταση.......Καλα η Αννουλα πρέπει να τα εχει παιξει τελειως μαζι και οι συμβουλοι της
Ηθελα να ξαναρωτησω για συνυπηρετηση με ιδιωτικο υπαλληλο,θα ξαναπαρουμε βεβαιωσης απο ΙΚΑ και εργοδοτη?Ό,τι καναμε για τη μεταθεση θα κανουμε και για την αποσπαση?