0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
boldboy,μπορεί να είναι έτσι...Όπως είπες και εσύ ΜΠΟΡΕΙ... ναι αλλά πάλι μπορεί και όχι.... τι να πεις, δεν έχει και νόημα άλωστε. Πλέον λέει πως ουδεμία απόσπαση θα πραγματοποιείται χωρίς να έχει βρεθεί αντικαταστάτης για το λειτουργικό κενό που αφήνεται - ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ... Οπότε, ότι και να έχεις, αν δε βρούμε αντικαταστάτη ξέχνα την απόσπαση. π.χ. είσαι σύζυγος στρατιωτικού; Λυπούμαστε, αλλά δεν υπάρχει αντικαταστάτης... Πήγαινε εσυ στον Άγιο Ευστράτιο και ο άντρας σου με το παιδί σου στην Κρήτη... Η υπηρεσία κατά τα άλλα αγρυπνά για το καλό του εργαζόμενου... Είπαμε πρώτα ο μαθητής... Με ότι κόστος έχει αυτό... Ρε δε πάμε να ********************* άντε μη βγάλω και τα αστεράκια και το γράψω χύμα κα τσουβαλάτα όπως πρέπει...
Λοιπόν, μετά από τηλεφωνική συνομιλία φίλου μου με Υπουργείο:3. τα +2 μόρια ισχύουν ΜΟΝΟ για την κεντρική υπηρεσία στην Αθήνα! (το ίδιο δήλωσε και στην συνέντευξη τύπου η Διαμαντοπούλου!), ενώ στην εγκύκλιο αναφέρει και τα γραφεία και τις περιφ. δ/νσεις.
Τελικά βρε παιδιά ξέρει τι γινεται για εμας που διοριστηκαμε Σεπτεμβριο και χρωστάμε την οργανική μας τι γίνεται? Αν πάρουμε απόσπαση και χρωστάμε την οργανική, πόσα χρόνια θα χρωστάμε? 1 ή 3
Παράθεση από: dimari στις Απριλίου 28, 2010, 05:11:49 pmΤελικά βρε παιδιά ξέρει τι γινεται για εμας που διοριστηκαμε Σεπτεμβριο και χρωστάμε την οργανική μας τι γίνεται? Αν πάρουμε απόσπαση και χρωστάμε την οργανική, πόσα χρόνια θα χρωστάμε? 1 ή 3 Μέχρι στιγμής, ένα. Εάν ανέβουν και άλλο τα spread, τότε τουλάχιστον 3.Εάν όμως η χώρα χρεωκοπήσει, τότε... ξεχρεώνεις μια και καλή, δια μέσου της απόλυσης!!!
Με έκαψες Alexander Δεν έχω υπηρετήσει την οργανική μου γιατι πήρα απόσπαση... Σε ευχαριστώ πάντως