0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε, όταν βγήκε η προκήρυξη στο Π.Ι. για τη συγκρότη του σώματος αξιολογητών (νομίζω αυτό έγινε το 98, ΄+- 1 χρόνο) οι πρωτοι που δήλωσαν συμμετοχή ήταν οι απόστρατοι αξιωματικοί και η εκκλησία της Ελλάδος.
Επίσης, ναι. Πρέπει να ισχύσει ο θεσμός του Δόκιμου εκπαιδευτικού. Δεν είμαστε όλοι κατάλληλοι για εκπαιδευτικοί, ακόμα και αν τελειώσαμε το καλυτερο πανεπιστήμιο και γράψαμε 100 στον ΑΣΕΠ! συμφωνω !!Πάλι, όμως, προκύπτεί το ερώτημα ποιός θα κρίνει αν στα 2 χρόνια είμαι ή δεν είμαι ικανή.... Η προϊσταμένη/ διευθύντρια του σχολέιου, που συνήθως αναλάμβάνει λόγω πολιτικών γνωριμιών; Ο Διευθυντής α/βάθμιας, στον οποίο είχα στείλει εξώδικο (ναι το έκανα και αυτό); Οι γονείς, που δεν έχουν σχέση με τη δουλειά μου; Οι συνάδελφοι, που μπορεί να είναι οι καλύτεροι αλλά μπορεί και οι χειρότεροι άνθρωποι; ΠΟΙΟΙ;;;;;;;;οι γονεις, και τα παιδια.( μακρυα απο συναδελφους !!! ακου που σου λεω,,, προτιμω να με κρινει η αεροσυνοδος στη γραμματεια παρα ενας συναδελφος!!)
emmaki, σε παρακολουθώ αρκετό καιρό και συμφωνώ πολλές φορές μαζί σου, καθώς με καλύπτει η τεκμηρίωση που δίνεις..στο θέμα της αξιολόγησης όμως, δεν καταλαβαίνω, τι σχέση έχουν οι παπάδες και οι στρατιωτικοί με εμάς;;; από πού και ως πού νομιμοποιούνται να μας αξιολογήσουν; είναι λίγο 'κουφό' κ μου φαίνεται κούφιος φόβος..
Παράθεση από: emmaki στις Μαρτίου 02, 2010, 10:17:13 amΕπίσης, ναι. Πρέπει να ισχύσει ο θεσμός του Δόκιμου εκπαιδευτικού. Δεν είμαστε όλοι κατάλληλοι για εκπαιδευτικοί, ακόμα και αν τελειώσαμε το καλυτερο πανεπιστήμιο και γράψαμε 100 στον ΑΣΕΠ! συμφωνω !!Πάλι, όμως, προκύπτεί το ερώτημα ποιός θα κρίνει αν στα 2 χρόνια είμαι ή δεν είμαι ικανή.... Η προϊσταμένη/ διευθύντρια του σχολέιου, που συνήθως αναλάμβάνει λόγω πολιτικών γνωριμιών; Ο Διευθυντής α/βάθμιας, στον οποίο είχα στείλει εξώδικο (ναι το έκανα και αυτό); Οι γονείς, που δεν έχουν σχέση με τη δουλειά μου; Οι συνάδελφοι, που μπορεί να είναι οι καλύτεροι αλλά μπορεί και οι χειρότεροι άνθρωποι; ΠΟΙΟΙ;;;;;;;;οι γονεις, και τα παιδια.( μακρυα απο συναδελφους !!! ακου που σου λεω,,, προτιμω να με κρινει η αεροσυνοδος στη γραμματεια παρα ενας συναδελφος!!)
"Μειώνονται δραστικά οι διορισμοί μόνιμων εκπαιδευτικών και επιμηκύνεται ο χρόνος των υπό διορισμό εκπαιδευτικών."http://www.alfavita.gr/ank_b/ank5_3_10_937.php Eίπε κάπου για επιμήκυνση του χρόνου των υπό δοκιμή εκπ/κών; Εγώ μόνο το παραπάνω βρήκα.
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕ