*

Αποστολέας Θέμα: Μονιμοποίηση νεοδιόριστων  (Αναγνώστηκε 62327 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Damien

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Sors rota tu volubilis
    • Προφίλ
Απ: Μονιμοποίηση νεοδιόριστων
« Απάντηση #70 στις: Μαρτίου 02, 2010, 03:55:53 pm »
Ως ειθισται στην ελληνικη πολιτεια, παραφραζοντας τον Ιουβεναλη, το θεμα ειναι ποιος θα αξιολογησει τους αξιολογητες...
Μα μετά το θέρο είναι η απελπισία. Ο θερμόχνοτος Λίβας κατακαίει το κάθε βλαστερό, κι οι κάργες καταπίνουν τα στεγνά βατράχια που απόμειναν στα βουρκωμένα χαντάκια.

La Resa Dei Conti
http://www.youtube.com/watch?v=7tiTzQoEWDw

Πείτε τους ότι (δεν) έφυγα: http://www.pde.gr/index.php?topic=27576.1148

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:05:30 »

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Μαρτίου 02, 2010, 04:07:28 pm »

Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε, όταν βγήκε η προκήρυξη στο Π.Ι. για τη συγκρότη του σώματος αξιολογητών (νομίζω αυτό έγινε το 98, ΄+- 1 χρόνο) οι πρωτοι που δήλωσαν συμμετοχή ήταν οι απόστρατοι αξιωματικοί και η εκκλησία της Ελλάδος.

το "μην κρίνετε ίνα μην κριθείτε" (Ματθ. ζ' 1) το εφαρμόζουν τελικά οι κληρικοί μας; ;D

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Μαρτίου 02, 2010, 04:29:07 pm »

Επίσης, ναι. Πρέπει να ισχύσει ο θεσμός του Δόκιμου εκπαιδευτικού. Δεν είμαστε όλοι κατάλληλοι για εκπαιδευτικοί, ακόμα και αν τελειώσαμε το καλυτερο πανεπιστήμιο και γράψαμε 100 στον ΑΣΕΠ!

συμφωνω !!

Πάλι, όμως, προκύπτεί το ερώτημα ποιός θα κρίνει αν στα 2 χρόνια είμαι ή δεν είμαι ικανή.... Η προϊσταμένη/ διευθύντρια του σχολέιου, που συνήθως αναλάμβάνει λόγω πολιτικών γνωριμιών; Ο Διευθυντής α/βάθμιας, στον οποίο είχα στείλει εξώδικο (ναι το έκανα και αυτό); Οι γονείς, που δεν έχουν σχέση με τη δουλειά μου; Οι συνάδελφοι, που μπορεί να είναι οι καλύτεροι αλλά μπορεί και οι χειρότεροι άνθρωποι; ΠΟΙΟΙ;;;;;;;;

οι γονεις, και τα παιδια.
( μακρυα απο συναδελφους !!! ακου που σου λεω,,, προτιμω να με κρινει η αεροσυνοδος στη γραμματεια παρα  ενας συναδελφος!!)
  ;D ;D

« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 02, 2010, 04:31:21 pm από MARKOS »
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Μαρτίου 02, 2010, 04:43:06 pm »
emmaki, σε παρακολουθώ αρκετό καιρό και συμφωνώ πολλές φορές μαζί σου, καθώς με καλύπτει η τεκμηρίωση που δίνεις..
στο θέμα της αξιολόγησης όμως, δεν καταλαβαίνω, τι σχέση έχουν οι παπάδες και οι στρατιωτικοί με εμάς;;; από πού και ως πού νομιμοποιούνται να μας αξιολογήσουν; είναι λίγο 'κουφό' κ μου φαίνεται κούφιος φόβος..

Και όμως, οι πρώτοι που είαν δηλώσει και είχαν ενταχθέι στο σώμα εξιολογητών ήταν αυτοί.
Δεν ξέρω, βέβαια, αν ισχύει ακόμα αυτό το σώμα που είχε αρχίσει να δημιουργείται τότε, ή αν άλλαξε (ή θα αλλάξει).
Είναι πάντως ενδεικτικό του ποιοί επιθυμούν να αξιολογήσουν τη δουλειά των εκπαιδευτικών και με ποιά κριτήρια (ίσως) θέλουν να κάνουν αυτή την αξιολόγηση.

Υ.Γ. Δεν σημαίνει ότι επειδή δήλωσαν κιόλας θα γίνουν αξιολογητές.
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:05:30 »

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Μαρτίου 02, 2010, 04:46:23 pm »

Επίσης, ναι. Πρέπει να ισχύσει ο θεσμός του Δόκιμου εκπαιδευτικού. Δεν είμαστε όλοι κατάλληλοι για εκπαιδευτικοί, ακόμα και αν τελειώσαμε το καλυτερο πανεπιστήμιο και γράψαμε 100 στον ΑΣΕΠ!

συμφωνω !!

Πάλι, όμως, προκύπτεί το ερώτημα ποιός θα κρίνει αν στα 2 χρόνια είμαι ή δεν είμαι ικανή.... Η προϊσταμένη/ διευθύντρια του σχολέιου, που συνήθως αναλάμβάνει λόγω πολιτικών γνωριμιών; Ο Διευθυντής α/βάθμιας, στον οποίο είχα στείλει εξώδικο (ναι το έκανα και αυτό); Οι γονείς, που δεν έχουν σχέση με τη δουλειά μου; Οι συνάδελφοι, που μπορεί να είναι οι καλύτεροι αλλά μπορεί και οι χειρότεροι άνθρωποι; ΠΟΙΟΙ;;;;;;;;

οι γονεις, και τα παιδια.
( μακρυα απο συναδελφους !!! ακου που σου λεω,,, προτιμω να με κρινει η αεροσυνοδος στη γραμματεια παρα  ενας συναδελφος!!)
  ;D ;D

Πρόσεχε τι εύχεσαι!
Πέρνα μια βόλτα έξω από τα δημοτικά το πρωί στην προσευχή ή το μεσημέρι στο σχόλασμα και κάτσε να ακούσεις λίγο τις "αξιολογήσεις" των μανάδων. :o :o :o

Αποσυνδεδεμένος petsos

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Μαρτίου 05, 2010, 06:53:25 pm »
καλησπέρα.ολοι μας πιστευω ειμαστε μουδιασμενοι απο τις νεες εξαγγελιες.Δεν καταλαβα ενα σημειο. Θα επικηκυνθει λεει ,ο χρονος υπο δοκιμη των νεδιοριστων. Αυτο πιανει κι εμας που το καλοκαιρι κλεινουμε τη διετια ή ισχυει για τους διορισμους απο δω και στο εξης?

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Μαρτίου 05, 2010, 10:09:24 pm »
 "Μειώνονται δραστικά οι διορισμοί μόνιμων εκπαιδευτικών και επιμηκύνεται  ο χρόνος των υπό διορισμό εκπαιδευτικών."
http://www.alfavita.gr/ank_b/ank5_3_10_937.php

Eίπε κάπου για επιμήκυνση του χρόνου των υπό δοκιμή εκπ/κών; Εγώ μόνο  το παραπάνω βρήκα.

Αποσυνδεδεμένος bella

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Μαρτίου 05, 2010, 10:29:37 pm »
καλησπέρα! εχω καποιες απορίες σχετικά με τη μονιμοποιηση, τον αυγουστο του 2009 συμπλήρωσα 2 χρόνια  μόνιμου διορισμού  μέσω ΑΣΕΠ και τον απρίλιο του 2009 ο διευθυντης του σχολείου μου έκανε θετική εκθεση αξιολόγησης. Πρέπει να περιμένω κάποιά ειδική βεβαίωση - έκθεση απο τη δευτεροβάθμια που ανήκω; κι αν ναι, σε πόσο καιρό γίνεται αυτό; αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα δεν θα με ενημέρωναν; εχω πλήρη άγνοια επί του θέματος...

Αποσυνδεδεμένος change73

• Πλήρες μέλος
  • Mπορώ,παρακαλώ, να έχω κι εγώ το λόγο;
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Μαρτίου 06, 2010, 10:28:05 am »
ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ Α ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ Ε
"Ζεις μόνο μια φορά-αλλά αν το κάνεις σωστά,μια φορά είναι αρκετή."  Joe E.Lewis

Αποσυνδεδεμένος para5

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Μαρτίου 06, 2010, 10:43:19 am »
"Μειώνονται δραστικά οι διορισμοί μόνιμων εκπαιδευτικών και επιμηκύνεται  ο χρόνος των υπό διορισμό εκπαιδευτικών."

Eίπε κάπου για επιμήκυνση του χρόνου των υπό δοκιμή εκπ/κών; Εγώ μόνο  το παραπάνω βρήκα.
Σωστά. Δεν είπε για επιμήκυνση των χρόνου των δόκιμων εκπαιδευτικών αλλά των υπό διορισμό εκπαιδευτικών. Δηλαδή αντί να διοριστούν σε 1-2 χρόνια θα διοριστούν σε περισσότερα.

Αποσυνδεδεμένος para5

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Μαρτίου 06, 2010, 10:44:50 am »

Αποσυνδεδεμένος Erofilaki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Μαρτίου 06, 2010, 10:49:06 am »
Μήπως γνωρίζει κανείς τι γίνεται με όσους διορίστηκαν φέτος (Αύγουστος '09); Θα μονιμοποιηθούν με το παλιό ή το νέο σύστημα; Δεν το έχουν διευκρινήσει ακόμη και δεν ξέρω τι να περιμένω! ???

Αποσυνδεδεμένος para5

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Μαρτίου 06, 2010, 10:54:10 am »
Άγνωσται αι βουλαί του υπουργείου.
Η προσωπική μου γνώμη πάντως είναι ότι τα νέα μέτρα για τη μονιμοποίηση θα ισχύσουν με τους νέους διοριζόμενους. Έχουν τόσα θέματα στο υπουργείο να ρυθμίσουν από Σεπτέμβρη που η μονιμοποίηση είναι συγκριτικά μικρής σημασίας για να το ενεργοποιήσουν αμέσως.

Αποσυνδεδεμένος petsos

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Μαρτίου 06, 2010, 10:56:39 am »

Εχεις δικιο συναδελφε, ευχαριστω. Αρα Ερωφιλακι εμεις εχουμε λαβει διοριστηριο, αναφερεται στους υπο διορισμο. Συνεπως προλαβαμε το παλιο.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182544
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 684
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)