*

Αποστολέας Θέμα: Ωρομίσθιοι (varia)  (Αναγνώστηκε 345193 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος anneta

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
Απ: Ωρομίσθιοι (varia)
« Απάντηση #448 στις: Νοεμβρίου 24, 2007, 07:05:48 am »
Κι εγω παρουσιαστηκα Τριτη στο σχολειο κι εκανα αναληψη υπηρεσιας, αλλα δεν διδαξα εκεινη τη μερα. Κανονικα καθε τριτη εχω τις 3 πρωτες ωρες μαθημα. Μπορω δλδ λες να τις γραψω?
Ανάληψη υπηρεσίας έκανες τον μήνα Νοέμβριο;;; Αν μιλάμε για προηγούμενο μήνα, τώρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι γιατί κάθε τέλος του μήνα τα χαρτιά με τις ώρες τα στέλνουν στη Διεύθυνση.
Ένας μορφωμένος λαός εύκολα οδηγείται, αλλά δύσκολα παρασύρεται, εύκολα κυβερνάται, αλλά δύσκολα σκλαβώνεται !

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:46:52 »

Αποσυνδεδεμένος utenar

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #449 στις: Νοεμβρίου 24, 2007, 07:35:20 am »
Εκεί ήθελα να καταλήξω κι εγώ. Δεν χρειάζεται να παρακαλέσουμε εφόσον τις ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ.

Για την Α'βαθμια δεν ξερω, αλλα στη

Αποσυνδεδεμένος utenar

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #450 στις: Νοεμβρίου 24, 2007, 07:39:11 am »
Κι εγω παρουσιαστηκα Τριτη στο σχολειο κι εκανα αναληψη υπηρεσιας, αλλα δεν διδαξα εκεινη τη μερα. Κανονικα καθε τριτη εχω τις 3 πρωτες ωρες μαθημα. Μπορω δλδ λες να τις γραψω?

Αν ο υπευθυνος του προγραμματος στο επιτρεψει και δεν το διορθωσει, ναι, βεβαια.

Αποσυνδεδεμένος bagia

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #451 στις: Νοεμβρίου 24, 2007, 11:19:13 am »
Ανάληψη υπηρεσίας έκανες τον μήνα Νοέμβριο;;; Αν μιλάμε για προηγούμενο μήνα, τώρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι γιατί κάθε τέλος του μήνα τα χαρτιά με τις ώρες τα στέλνουν στη Διεύθυνση.

οι ωρες των ωρομισθιων πιανονται απο τη μερα που κανεις αναληψη υπηρεσιας. και εγω ανελαβα υπηρεσια  πεμπτη αλλα δε δουλεψα. τις
ωρες μου ομως τισ δηλωσα κανονικα.
και αυτο το πραγμα με τις ωρες των εορτων. μα γιατι να μην τισ πληρωνομαστε δλδ?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:46:52 »

Αποσυνδεδεμένος chania2005

• Πλήρες μέλος
  • ολα καλα!
    • Προφίλ
« Απάντηση #452 στις: Νοεμβρίου 24, 2007, 02:50:23 pm »

Ναι Anneta, για Νοεμβρη μιλαω. Συγκεκριμενα την Τριτη που μας περασε (20/11) ανελαβα υπηρεσια στο σχολειο. Υπεγραψα, συζητησαμε εκει καμια ωρα για το προγραμμα κι εφυγα. Μετα βγηκε το προγραμμα, κι οι μερες που θα πηγαινω ειναι Δευτερα Τριτη και Πεμπτη. Οποτε οι μερες που πηγα συνολικα ειναι Τριτη (για αναληψη) και Πεμπτη για μαθημα. Δεν εχω υπογραψει ακομα για καμια ωρα. Τη Δευτερα που θα παω θα υπογραψω μια και καλη για ολες. Οποτε να βαλω και της Τριτης? Πρεπει να ρωτησω καποιον για να μου το επιτρεψει? Ο utenar ειπε να ρωτησω τον υπευθυνο προγραμματος. Ο οποιος ειναι???
worrying does not take away tomorrow's troubles, it takes away today's peace

Αποσυνδεδεμένος geochem

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #453 στις: Νοεμβρίου 24, 2007, 03:31:07 pm »
σειρά 21.μάλλον χλωμό έως απίθανο το βλέπω

Τι σειρά είσαι στον πίνακα των ωρομισθίων στους χημικούς για την περιφερεια της Κρήτης.Ρωτάω γιατι και γω χημικός είμαι και περιμένω για κρήτη
Παράθεση

Ημουν πρωτη. Εσυ? Αρκετα κατω?
Παράθεση

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #454 στις: Νοεμβρίου 24, 2007, 03:45:47 pm »
Θέλω τα φώτα σας στο εξής. Μια φίλη μου,  μου είπε ότι την κάλεσαν ωρομίσθια και επειδή αρνήθηκε (χωρίς σχόλιο αυτό γιατί αν το σχολιάσω... :-[ :-X) της ζήτησαν να στείλει εγγράφως την άρνησή της για να την αποδεσμεύσουν τάχαμου. Έτσι γίνεται όταν αρνείται κάποιος ωρομίσθιος? Και τι επιπτώσεις έχει η άρνηση ως ωρομίσθιος?
"Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι. Εκείνοι που βλέπουν, εκείνοι που βλέπουν όταν τους δείχνουν κι εκείνοι που δεν βλέπουν." Λεονάρντο Ντα

Αποσυνδεδεμένος geok_salonika

• Ιστορικό μέλος
  • Μηδένα προ του τέλους μακάριζε...
    • Προφίλ
    • Θεματα εξετάσεων και online test ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών
« Απάντηση #455 στις: Νοεμβρίου 24, 2007, 03:54:50 pm »
Θέλω τα φώτα σας στο εξής. Μια φίλη μου, μου είπε ότι την κάλεσαν ωρομίσθια και επειδή αρνήθηκε (χωρίς σχόλιο αυτό γιατί αν το σχολιάσω... :-[ :-X) της ζήτησαν να στείλει εγγράφως την άρνησή της για να την αποδεσμεύσουν τάχαμου. Έτσι γίνεται όταν αρνείται κάποιος ωρομίσθιος? Και τι επιπτώσεις έχει η άρνηση ως ωρομίσθιος?

Έτσι γίνεται για να είναι καλυμμένοι ότι σε κάλεσαν  και να έχουν απόδειξη ότι αρνήθηκες.

Δεν έχεις καμία επίπτωση. Απλά διαγράφεσαι από εκείνη την περιοχή
Κάθε εμπόδιο για καλό...
Κάθε μέρα είναι μια καινούρια μέρα!!!

Θέματα και online test προηγούμενων ΑΣΕΠ: www.exetaseis-asep.com

Αποσυνδεδεμένος Panos25m

• Πλήρες μέλος
  • O- E- O
    • Προφίλ
« Απάντηση #456 στις: Νοεμβρίου 24, 2007, 03:56:04 pm »
Το εχω ακουσει πως σε καποιους ζητησαν με φαξ την αρνηση.. Εμενα προσωπικα δεν μου ζητησαν οταν αρνηθηκα σε μια δευτεροβαθμια.
Δεν υπαρχει καμια επιπτωση. Μπορει να το ζητησαν για να ειναι κατοχυρωμενοι ωστε να καλεσουν τον επομενο στη λιστα. Τη φιλη σου μπορει να την καλεσουν απο αλλη δευτεροβαθμια..
do it!

Αποσυνδεδεμένος utenar

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #457 στις: Νοεμβρίου 25, 2007, 07:37:30 am »
Πρεπει να ρωτησω καποιον για να μου το επιτρεψει?

Οταν ειπα για τον υπευθυνο του προγραμματος εννοουσα για ΠΔΣ. Στο πρωινο προγραμμα ο διευθυντης κανονικα ελεγχει τις ωρες σου. Αφου εκατσες τοσο πολυ, φυσικα να τις γραψεις και να ελπιζεις να μη στο διορθωσει, ειτε επειδη θα το θεωρει αυτονοητο οτι θα παρεις ολες τις ωρες της Τριτης ειτε επειδη δε θα το προσεξει. :)

Δεν ειναι ολοι ετσι, παντως, γιατι μπορει καποιος να σου πει οτι αφου εκατσες μια ωρα, να γραψεις μονο μια ωρα κι οχι τις υπολοιπες. Ειδικα στην ΠΔΣ που πρεπει να υπογραψουν ΚΑΙ οι μαθητες, ο σχεδιαστης μπορει να ειναι στριμενος ή πολυ τυπικος και να μη θελει να κανει την εξυπηρετηση (ετσι ειναι μια διευθυντρια που εκτελει χρεη σχεδιαστη σ'ενα απο τα σχολεια μου - ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ στριγγλα, που δεν εκτιμα καθολου το γεγονος οτι πηγαινω εκει απο εκατονταδες χιλιομετρα μακρια).
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 25, 2007, 07:42:03 am από utenar »

Αποσυνδεδεμένος lena98

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #458 στις: Νοεμβρίου 25, 2007, 08:22:16 am »
Εγώ ανέλαβα υπηρεσία στο Σχολείο την Τετάρτη 21-11 ακόμη δεν έχει βγει το εβδομαδιαίο πρόγραμμα . Αν κάθε Τετάρτη έχω μάθημα θα πρέπει να μου μετρήσουν και την Τετάρτη που έκανα ανάληψη υπηρεσίας στο σχολείο παρόλο που δεν έκανα μάθημα αλλά κάθησα ένα τρίωρο μέχρι να βγάλουμε τις ώρες τα μαθήματα και τα τμήματα;

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #459 στις: Νοεμβρίου 25, 2007, 09:50:41 am »
Eυχαριστώ για τις απαντήσεις. :)
"Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι. Εκείνοι που βλέπουν, εκείνοι που βλέπουν όταν τους δείχνουν κι εκείνοι που δεν βλέπουν." Λεονάρντο Ντα

Αποσυνδεδεμένος lena98

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #460 στις: Νοεμβρίου 25, 2007, 02:31:32 pm »
Εγώ όταν είχα ρωτήσει τι γίνεται όταν αρνηθείς ανάληψη ωρομισθίας σε κάποια διεύθυνση μου απάντησαν ότι για να με αποδεσμεύσουν θα πρέπει να παρουσιαστώ στην διεύθυνση που με κάλεσαν και εγγράφως να δηλώσω την άρνηση ανάληψης ωρομισθίας στην συγκεκριμένη διεύθυνση που δεν ενδιαφέρομαι.

Αποσυνδεδεμένος lena98

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #461 στις: Νοεμβρίου 25, 2007, 02:40:48 pm »
Υπάρχουν κάποια προνόμια ή εκπτώσεις για ωρομισθίους;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη