0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντως, πρέπει να ομολογήσω ότι έχω φρικάρει με τη γραφειοκρατία! Δεν την παλεύω άλλο! Δηλαδή, τόση ταλαιπωρία για 10 ώρες την εβδομάδα, τις οποίες πληρωνόμαστε μετά από κάτι αιώνες.... Δεν έχετε φρικάρει εντελώς;
Γειά σας και χρόνια πολλά.Μια απορία έχω που εν μέρη σχετίζεται με τα ένσημα.Στα 50 ένσημα δικαιούμαστε βιβλιάριο υγείας ΙΚΑ? Είμαι σωστός ή ισχύει κάτι αλλο? Μπορούμε να βγάλουμε τέτοιο βιβλιάριο αμέσως αφου συμπληρωθούν τα 50 ένσημα ή πρέπει να περιμένουμε κάποιο χρονικό διάστημά???Είναι λίγο off topic αλλά όποις ξέρει ας κάνει ένα κόπο ...Ευχαριστωωω
.....Αλλα μη βαρας!Δεν ειπα και τιποτα,μια ερωτηση εκανα η γυναικα!
Εnastron ΟΧΙ να μην αγχωθείς. Άλλωστε είναι κάτι που θα το αποκτήσουμε όλοι είτε τώρα είτε στο μέλλον κάποια στιγμή. Από ότι έχω καταλάβει το θέμα της απογραφής δεν έχει πάρει την κατάλληλη δημοσιότητα και επειδή είμαστε Ελλάδα θα ξαναγίνει απογραφή γιατί πολύ λίγος κόσμος το έχει πάρει είδηση. Πάντως αν έχεις χρόνο πήγαινε τη Δευτέρα σε ένα ΚΕΠ και κάνε την αίτηση. Δεν είναι τίποτα αρκεί να έχεις μαζί σου τον ΑΜ σου στο φορέα που είσαι ασφαλισμένος/η και την αστυνομική σου ταυτότητα. Ελπίζω να μην πέσεις σε κάποιον ανενημέρωτο υπάλληλο και σε κοιτάει με το βλέμμα του ροφού Η όλη ιστορία θα γίνει μέσω ενός προγράμματος που έχουν περάσει στο σύστημα των ΚΕΠ.Αυτά και ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ Γιατί εσύ leti77 είσαι σίγουρη ότι έχεις την ειδική κάρτα (είναι όπως οι πιστωτικές σε μέγεθος και πλαστική) με τον ΑΜΚΑ? Προσοχή είναι άλλο ο ΑΜ και άλλο ο ΑΜΚΑ. Και σίγουρα δεν της έχει χρειαστεί ποτέ μέχρι τώρα διότι πουθενά δεν μας την ζητάνε. Κάποια στιγμή ίσως όταν θα πλησιάζουμε στη σύνταξη.Διαβάστε περισσότερα στο site που ανέφερα σε προηγούμενο μήνυμα.
υπαρχει περιπτωση να επιστρεψει ο μονιμος και να διωξουν τον ωρομισθιο; σας εχει τυχει ποτε;
Ξερει κανειs να μαs ενημερωσει μεχρι ποτε μπαινουν οι ωρεs στουs ωρομισθιουs οταν δουλευουν σε γυμνασιο σε μη εξεταζομενο μαθημα?
Παράθεση από: akos στις Ιανουαρίου 03, 2008, 07:17:25 pmυπαρχει περιπτωση να επιστρεψει ο μονιμος και να διωξουν τον ωρομισθιο; σας εχει τυχει ποτε;To ίδιο ερώτημα απασχολεί κι εμένα. Καλύπτω κενό μόνιμης της οποίας η άδεια τελειώνει 8/2.Υπάρχει περίπτωση να την ανανεώσει μπορεί όμως και όχι. Από 'κει και πέρα υπάρχει περίπτωση να μου περικόψουν ώρες?