0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δε νομίζω να διοριστείς και θα σου πω γιατί
Σε αντίθετη περίπτωση θα διδάξεις λίγο την πρώτη χρόνια και όταν σε πάρουν χαμπάρι (μέσα στην τάξη λίγο δύσκολο να κρυφτείς) θα προστεθείς και εσύ στις ατέλειωτες στρατιές εκπαιδευτικών με ψυχολογικά προβλήματα που έχουν στελεχώσει τα γραφεία της εκπαίδευσης.
"Αν θες να πετύχεις μια επανάσταση (στο χώρο της Παιδείας) ξεκίνα μια μεταρρύθμιση (όλοι οι πίνακες ενοποιημένοι σε έναν με μόνο απαραίτητο προσόν το απολυτήριο Λυκείου!)
Παράθεση"Αν θες να πετύχεις μια επανάσταση (στο χώρο της Παιδείας) ξεκίνα μια μεταρρύθμιση (όλοι οι πίνακες ενοποιημένοι σε έναν με μόνο απαραίτητο προσόν το απολυτήριο Λυκείου!)Προφανώς η ρήση είναι "Αν θες να πετύχεις μια μεταρρύθμιση (στο χώρο της Παιδείας) ξεκίνα μια επανάσταση (όλοι οι πίνακες ενοποιημένοι σε έναν με μόνο απαραίτητο προσόν το απολυτήριο Λυκείου!)Ααααχ είδες τί μου κάνεις?Χάνω τον ειρμό... You naughty naughty boy!!!!
Πρώτη φορά βλέπω άτομο στο φόρουμ να απαντάει στον εαυτό του, τελικά η κατάσταση είναι πιο σοβαρή από ότι νόμιζα
Παράθεση από: asimos_alex στις Ιουνίου 12, 2008, 03:11:23 pmΑΜΕΣΗ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ στον κλάδο τουςΣόρρυ αλλά αυτό δε γίνεται για τα τους παρακάτω λόγους 1. Για να γίνει μετάταξη πρέπει να το θέλει ο εκπαιδευτικός, και δε νομίζω να το θέλει κανείς από αυτούς ειδικά όσοι έχουν ήδη κάποια οργανική σε Γυμνάσιο. Γιατί να τη χάσουν και να βγουν στη διάθεση 2. Για να πάρεις οργανική σε άλλη ειδικότητα θέλεις 80-100 μόρια, οι περισσότεροι από αυτούς έχουν μέχρι 30, που να πάνε 3. Ξεχνάς ότι όλοι αυτοί έχουν κάποια προυπηρεσία σαν καθηγητές πληροφορικής, αυτό δε σημαίνει τίποτα? Τα μαθήματα της ειδικότητάς του τα έχουν ξεχάσε, πως θα μπουν να διδάξουν?Παράθεση- Ο κλάδος δεν είναι διασπασμένος. Απλά δεν έχει ένα συλλογικό όργανο που να τον εκφράζειΦυσικά αφού με το έτσι θέλω έχεις βγάλει από τον κλάδο τους μίσους αφού δεν έχουν πτυχίο πληροφορικής τώρα χαίρω πολύΠαράθεση- ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΛΑΔΟ! Στον κλάδο ΠΕ19-ΠΕ20 ανηκούν απόφοιτοι συγκεκριμένων σχολώνΠοιες είναι οι συγκεκριμένες? τα 22 ΑΕΙ και άλλα τόσα ΤΕΙ? Παράθεση Απλώς υπεράσπιση των συλλογικών δικαιωμάτων του κλάδου μας[/i]Α μπράβο αυτό είναι λοιπόν, δε σε νοιάζει ούτε δε ενδιαφέρει το καλό των μαθητών αλλά μόνο τα συλλογικά δικαιώματα του κλάδου. Σκέφτεσαι συντεχνιακά δηλαδήΤώρα εσύ μπορείς να λες ότι αυτοί που δεν έχουν πτυχιο πληροφορικής δεν ανήκουν στον κλάδο ΠΕ19-20 αλλά προφανώς αναφέρεσαι σε έναν ιδεατό κλάδο που έχεις φτιάξει στο μυαλό σου. Γιατί στην πραγματικότητα όλοι αυτοί ΕΙΝΑΙ καθηγητές πληροφορικής ΠΕ19 είτε το θέλεις είτε όχι. Είτε το θέλεις είτε όχι ανήκουν και αυτοί στον κλάδο μας. Και ευχαριστώ που επιβεβαιώνεις αυτά που λέω με την εκδίωξη που πρότεινες για αυτούς τους καθηγητές από τον κλάδο μας. Για αυτό και ο κλάδος είναι διασπασμένος. Διότι οι μισοί θέλουν να διώξουν τους άλλους μισούς. Δεν σκέφτονται ότι θα είναι μαζί τους για τα επόμενα 15 χρόνια τουλάχιστον. Για τους λόγους που εξήγησα παραπάνω η εκδίωξη αυτή (μετάταξη την ονόμασες) δεν μπορεί να γίνει. Επίσης εσύ είπες ότι εγώ χρησιμοποιώ επιχειρήματα αλλά εσύ δε χρησιμοποίησες κανένα εκτός από το συντεχνιακό δηλαδή, που λέει βγείτε εσείς για να μπούμε στο δημόσιο εμείς. Κάποιο άλλο επιχείρημα έχεις για αυτά που λες που να στηρίζει κάποια λύση που μπορεί να υλοποιηθεί, γιατί τη μετάταξη ξέχνα τη.
ΑΜΕΣΗ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ στον κλάδο τους
- Ο κλάδος δεν είναι διασπασμένος. Απλά δεν έχει ένα συλλογικό όργανο που να τον εκφράζει
- ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΛΑΔΟ! Στον κλάδο ΠΕ19-ΠΕ20 ανηκούν απόφοιτοι συγκεκριμένων σχολών
Απλώς υπεράσπιση των συλλογικών δικαιωμάτων του κλάδου μας[/i]
Δηλαδή οι υπόλοιποι κλάδοι που υπερασπίζονται τα διακαιώματα τους σημαίνει ότι δεν νοιάζονται για τα παιδιά;
Ειλικρινά δεν σε καταλαβαίνω! Μήπως σε βολεύει αυτή η κατάσταση;
Πάντως το παραδέχεσαι κι εσύ ότι η ειδικότητα σου δεν είναι η Πληροφορική λέγοντας:"Τα μαθήματα της ειδικότητάς του τα έχουν ξεχάσε, πως θα μπουν να διδάξουν?"
Έχετε ξεφύγει από το θέμα πιστεύω. Μήπως θα έπρεπε να ανοίξετε ένα καινούριο θέμα και να αρχίζατε να ξαναμαλώνετε εκεί???
Παράθεση από: sakis82 στις Ιουνίου 13, 2008, 11:39:21 pmΔηλαδή οι υπόλοιποι κλάδοι που υπερασπίζονται τα διακαιώματα τους σημαίνει ότι δεν νοιάζονται για τα παιδιά; Φυσικά και δε νοιάζονται. Πιστεύεις ότι αυτοί που βγάζουν τις ώρες νοιάζονται για τα παιδιά? Μήπως πρέπει να ξυπνήσεις λίγο? Στην Ελλάδα είσαι. Ο κάθε ένας κοιτάει τον εαυτούλη του και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι πόσες ώρες θα έχει. Έτσι κάθε ειδικότητα ζητάει πάντα να έχει όσο το δυνατόν πιο πολλές ώρες ώστε να διοριστούν και περισσότεροι, βλέπε Οικονομολόγους επί Αρσένη, Φιλολόγους και άλλες ειδικότητες. Σιγά μην τους ενδιαφέρει το καλό των παιδιών. Το βόλεμα τους ενδιαφέρει. Να έχουν πλήρες ωράριο για να μην χρειαστεί να τρέχουν σε άλλο σχολείο.ΠαράθεσηΕιλικρινά δεν σε καταλαβαίνω! Μήπως σε βολεύει αυτή η κατάσταση;Εγώ είμαι διορισμένος και βολεμένος, οπότε μιλάω εκ τους ασφαλούς, δηλαδή είμαι πιο αντικειμενικός από τους περισσότερους εδώ οι οποίοι κάνουν ότι μπορούν να διοριστούν (δεν το κατακρίνω, είναι λογικό) οπότε δεν θεωρούνται αντικειμενικοί σε τέτοια θέματα. Δηλαδή όταν κάποιος βλέπει σαν μόνη λύση για το επαγγελματικό μέλλον του τον διορισμό σε δημοτικό είναι δυνατόν να παραδεχτεί ότι σε δημοτικό πρέπει να μπαίνει μόνο ο δάσκαλος? Πόλυ λίγοι θα είχαν το θάρρος να το παραδεχτούν.ΠαράθεσηΠάντως το παραδέχεσαι κι εσύ ότι η ειδικότητα σου δεν είναι η Πληροφορική λέγοντας:"Τα μαθήματα της ειδικότητάς του τα έχουν ξεχάσε, πως θα μπουν να διδάξουν?" Εσύ αυτό κατάλαβες? Πως ορίζεις την ειδικότητα κάποιου? από το πτυχίο? Να σου κάνω μια ερώτηση τότε? Ποιος από τους παρακάτω είναι πιο κοντά στην επιστήμη της πληροφορικής?1. Μαθηματικός ή Φυσικός με MSc στην πληροφορική και πορυπηρεσία στη διδασκαλία πληροφορικής2. Απόφοιτος του ΤΕΙ Τηλεπληροφορικής και Διοίκησης Άρτας ή Αυτοματισμού ή Διαχείρισης ΠληροφορίαςΕσύ ποιον από τους παραπάνω θα θεωρούσες πιο κοντά στην επιστήμη της πληροφορικής και να έχει τα προσόντα να μπει σε τάξη να διδάξει?Ο όρος ειδικότητα για σένα είναι απλά μια ετικέτα ή αντανακλά τις γνώσεις που έχει κάποιος? για να ξέρω..
ο jaffar βλέπει μόνο τον εαυτό του.Δεν ξέρει ότι το 90% των δασκάλων είναι άσχετοι με την Πληροφορική(