0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Panais στις Ιουνίου 06, 2008, 06:58:15 pmΌταν λέει βασικές γνώσεις τι εννοεί;Εννοεί όταν τα διαβάζεις, αλλά επειδή δεν τα καταλαβαίνεις, δεν μπορείς να τα μάθεις. Ότι θυμάσαι μετά, είναι οι βασικές γνώσεις.
Όταν λέει βασικές γνώσεις τι εννοεί;
Αν έπρεπε να πας ας πούμε ως αναπληρώτρια εκεί, τότε θα δεχόσουνα να διαβάσεις και να διδάξεις Φυσική, ή θα είχες αρνηθεί να πας; Πραγματικά δεν έχεις ιδέα από Φυσική; Με ΑΣΕΠ διορίστηκες; Αν ναι, πώς έγραψες Φυσική στον ΑΣΕΠ;
3)Σπούδασα Χημεία και η μόνη φυσική που έκανα ήταν στο λύκειο και δύο μαθήματα στο Πανεπιστήμιο4)ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΦΥΣΙΚΗ !!!!!! και θα πάρω στο λαιμό μου πολλα παδάκια που δεν μου φταίνε σε τίποτα και είναι στην επαρχία οπου δεν υπάρχουν τα καλά φροντιστήρια ενώ αυτά δίνουν Πανελλήνιες και περιμένουν από το σχολείο!!!!5)Και να κάτσω να διαβάσω τη φυσική και παλι (και τώρα έρχεστε στα λόγια μου) δεν πρόκειται ποτέ να την κατανοήσω και να την μεταδόσω σε κανέναν.Το οτι κάτι τέτοιο με πειράζει πάρα πολυ έγω τουλάχιστον το λέω επαγγελματική συνείδηση!Αν μπορεί κάποιος λοιπόν να με βοηθήσει πραματικά , ειλικρινά σας ευχαριστω εκ των προτέρων!