0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
τωρα οσον αφορα την Υλη σε μερικα σχολεια ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ υπαρχει ενα βιβλιο για τις νεες τεχνολογιες (μια φιλη μου ωρομισθια στα Γιαννιτσα ειπε στο σχολειο να το παρει και το βρηκανε εχει cd βιβλιο με ασκησουλες αλλα πρεπει να ενεργησει ο εκει υπευθυνος σε συννενοηση με τον διευθυντη κλπ). το βιβλιο ειναι του ΥΠΕΠΘ....δεν θυμαμαι τιτλο αλλα θα τη ρωτησω να μαθω περισσοτερα.....γνωριζει κανεις κατι παρομοιο?
Η μεγαλύτερη δισκολία είναι τι θα κάνω με τους μικρούς (τα πρωτάκια) που ακόμα δεν ξέρουν να γράφουν!
Επίσεις παρατήρησα ότι το θεωριτικό μάθημα το βαριούνται ατελέιωτα (ακόμα και αν αυτό περιλαμβάνει να ανοίξουμε το pc και να το κάνουμε βίδες !!!! )
Εχω καταλήξει ότι ο καλύτερος τρόπος είναι να τα βάζω να γράφουν την ορθογραφία τους (όλοι) στο word και μετά όποιος τελειώνει παίζει (Peri & Katia, T I M Contraptions, Puzzle Bubble, Bubble Bubble).
Στους μικρούς τα αποθηκεύω μόνος μου. Είναι καλό για τα παιδία να ξέρουν ότι χάνονται αυά που γράψανε.
Σήμείωση: Οπωσδηποτε στους μικρούς πρέπει το μεγεθος της γρμματοσειράς να είναι μεγάλο (28, 30).
Παράθεση από: pepelekout στις Φεβρουαρίου 01, 2006, 10:27:58 amΗ μεγαλύτερη δισκολία είναι τι θα κάνω με τους μικρούς (τα πρωτάκια) που ακόμα δεν ξέρουν να γράφουν!Όντως τα πρωτάκια μόνο παιχνίδι μπορούν να κάνουν...
ΠαράθεσηΕχω καταλήξει ότι ο καλύτερος τρόπος είναι να τα βάζω να γράφουν την ορθογραφία τους (όλοι) στο word και μετά όποιος τελειώνει παίζει (Peri & Katia, T I M Contraptions, Puzzle Bubble, Bubble Bubble).Καλό αλλά άμα έχουνε μάθει στο παιχνίδι από προηγούμενους συναδέλφους πώς τους το κόβεις; Επίσης από τα παιχνίδια που ανέφερες, ποια θεωρείς πιο διδακτικά;
Φτάνει να καταλάβεις ότι έχει είσαι το αφεντικό μέσα στην αίθουσα! Δεν θα σου πουν τα παιδία τι θα τους κάνεις στο μαθημα! Στο κάτω κάτω εδώ δεν είναι ιδιωτικός τομέας να φοβάσε μήπως χάσεις τους πελάτες !!