0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σας!Ηθελα να ρωτησω αν η επαπειλουμενη αδεια κυησης μπορει να διακοπει τους μηνες του καλοκαιριου και να συνεχιστει ξανα το σεπτεμβρη?
Με συγχωρείτε για την παρέμβαση αλλά ας αλλάξει κάποιος τον τίτλο, αφού επαπειλούμενη δεν είναι η άδεια αλλά η κύηση.
Παράθεση από: jak13 στις Φεβρουαρίου 12, 2011, 06:15:33 pmΜε συγχωρείτε για την παρέμβαση αλλά ας αλλάξει κάποιος τον τίτλο, αφού επαπειλούμενη δεν είναι η άδεια αλλά η κύηση.Σωστός...
Χρειαζομαι την βοηθεια σας!ειμαι αναπληρωτρια και εχω παρει ολες τις αδειες που δικαιουμαι γιατι εκανα εξωσωματικη.Ειχα αιμοραγια και μετα πηρα ανευ αποδοχων.Το παιδι το εχασα τελικα και τωρα πρεπει να παρω ξανα αδεια γιατι εχω να κανω καποιες εξετασεις και ισως μια μικρη επεμβαση.Ηθελα να ρωτησω αν παω ιδιωτικα και δεν παω χαρτια στο ικα για να πληρωθω απο εκει(δεν με νοιαζει να πληρωθω δηλαδη) θα υπαρξει προβλημα με την υπηρεσια μου η δεν εχει σχεση αφου ετσι κι αλλιως με εχουν βγαλει απο την μισθοδοσια στο γραφειο που υπηρετω?να αναφερω οτι στο σχολειο οπου ημουν εχει παει αλλη συναδελφος.
STELLIOPH ακριβώς για περιπτώσεις όπως η δική σου θεσμοθετήθηκε αυτός ο νόμος. Δυστυχώς η ανύπαρκτη εργατική συνείδηση έχει οδηγήσει και σε καταχρήσεις του. Εγώ όμως προτιμώ να πληρώνω 99 έγκυες τζάμπα, παρά να αποβάλει 1 πάνω στην δουλειά. Πείτε με σπάταλη...
Παράθεση από: happiness στις Φεβρουαρίου 18, 2011, 09:29:11 amSTELLIOPH ακριβώς για περιπτώσεις όπως η δική σου θεσμοθετήθηκε αυτός ο νόμος. Δυστυχώς η ανύπαρκτη εργατική συνείδηση έχει οδηγήσει και σε καταχρήσεις του. Εγώ όμως προτιμώ να πληρώνω 99 έγκυες τζάμπα, παρά να αποβάλει 1 πάνω στην δουλειά. Πείτε με σπάταλη...Για μένα στο χώρο του σχολείου κάθε εγκυμοσύνη είναι επαπειλούμενη.Το να είσαι έγκυος σε μια αίθουσα με 30 παιδιά τα οποία κουβλάνε διάφορους ιούς και μπορεί να κολλήσεις το οτιδήποτε, το να είσαι σε ένα σχολείο με 150 (το λιγότερο) παιδιά τα οποία στο διάλειμμα τρέχουν σαν τρελαμένα χωρίς να κοιτούν γύρω τους, το να μπάινεις σε ένα προαύλιο στο οποίο υπάρχουν μπάλες, και άλλα πολλά καθιστούν μια εγκυμοσύνη επαπειλούμενη....Και ναι! Και γω προτιμώ να πληρώνω 99 εγκύους να κάθονται, προκειμένου 1 να μην αποβάλει γιατί θα της έρθει μια μπάλα στο κεφάλι, ή γιατί θα την σκουντηξουν και θα πέσει, ή γιατί θα κολλήσει μια ξεγυρισμένη γριπάρα ή γιατί μπορεί να έχει άλλα προβλήματα!
Παράθεση από: emmaki στις Φεβρουαρίου 18, 2011, 10:14:51 amΠαράθεση από: happiness στις Φεβρουαρίου 18, 2011, 09:29:11 amSTELLIOPH ακριβώς για περιπτώσεις όπως η δική σου θεσμοθετήθηκε αυτός ο νόμος. Δυστυχώς η ανύπαρκτη εργατική συνείδηση έχει οδηγήσει και σε καταχρήσεις του. Εγώ όμως προτιμώ να πληρώνω 99 έγκυες τζάμπα, παρά να αποβάλει 1 πάνω στην δουλειά. Πείτε με σπάταλη...Για μένα στο χώρο του σχολείου κάθε εγκυμοσύνη είναι επαπειλούμενη.Το να είσαι έγκυος σε μια αίθουσα με 30 παιδιά τα οποία κουβλάνε διάφορους ιούς και μπορεί να κολλήσεις το οτιδήποτε, το να είσαι σε ένα σχολείο με 150 (το λιγότερο) παιδιά τα οποία στο διάλειμμα τρέχουν σαν τρελαμένα χωρίς να κοιτούν γύρω τους, το να μπάινεις σε ένα προαύλιο στο οποίο υπάρχουν μπάλες, και άλλα πολλά καθιστούν μια εγκυμοσύνη επαπειλούμενη....Και ναι! Και γω προτιμώ να πληρώνω 99 εγκύους να κάθονται, προκειμένου 1 να μην αποβάλει γιατί θα της έρθει μια μπάλα στο κεφάλι, ή γιατί θα την σκουντηξουν και θα πέσει, ή γιατί θα κολλήσει μια ξεγυρισμένη γριπάρα ή γιατί μπορεί να έχει άλλα προβλήματα!Φυσικά συμφωνώ και επαυξάνω, και αν γινότανε να παίρνανε άδεια 9μηνη και οι γυναίκες του ιδιωτικού τομέα.