0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά έχω την ίδια απορια με Αγγελική, από τη μια έχω ακούσει ότι η άδεια επάπειλούμενης ονομάζεται ειδική άδεια κυοφορίας ( και όχι κύησης, όπως αυτή που παίρνουμε από τον όγδοο μήνα) και από την άλλη κάποιοι λένε ότι " χρεώνεται" ως αναρρωτική για τα επόμενα χρόνια, γνωρίζει κανείς κάτι επ' αυτού;
Συγνώμη που επανέρχομαι αλλά θα ήθελα πραγματικά να μάθω αν ισχύει αυτό που μου είπαν για τον υπέρηχο.Ότι δηλαδή θα πρέπει να προσκομίσω μαζί με το χαρτί του νοσοκομείου και υπέρηχο από το Δημόσιο νοσοκομείο. Έχει συμβεί σε κάποια από εσάς;Το έχετε ξανακούσει;
Εγώ πήρα 15 μέρες αναρρωτική με χαρτί από δημόσιο νοσοκομείο. Δε μου ζήτησαν υπέρηχο. Ποιος στο ζήτησε, το γραφείο εκπαίδευσης ή η υγειονομική επιτροπή; Όσο για το κίνητρο απόδοσης δεν το κόβουν αν έχεις χαρτί από δημόσιο νοσοκομείο.
Προφανώς είναι για να "αποδειχτεί" αν όντως σε εξέτασαν στο νοσοκομείο ή απλά πήγες για να πάρεςι την άδεια.Προκύπτει όμως το ερώτημα, στη διεύθυνση ξέρουν να "διαβάζουν" υπέρηχο;;;;
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω αυτή τους την επιμονή.Τη στιγμή μάλιστα που μέχρι τον περασμένο Ιούνιο έδειναν τις άδειες με απλό χαρτί ιδιώτη γιατρού.Από Σεπτέμβριο , όπως ακριβώς μου είπαν , αποφάσισαν να είναι πιο αυστηροί... Καλά κάνουν , αλλά πείτε μου πως μπορώ να πάω στο νοσοκομείο όταν πρέπει να αποφεύγω οποιαδήποτε μετακίνηση; Ας έρθουν σπίτι μου να δουν την κατάστασή μου.Τί άλλο να πω;
Παράθεση από: Μέλια στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 12:21:36 pmΠαιδιά έχω την ίδια απορια με Αγγελική, από τη μια έχω ακούσει ότι η άδεια επάπειλούμενης ονομάζεται ειδική άδεια κυοφορίας ( και όχι κύησης, όπως αυτή που παίρνουμε από τον όγδοο μήνα) και από την άλλη κάποιοι λένε ότι " χρεώνεται" ως αναρρωτική για τα επόμενα χρόνια, γνωρίζει κανείς κάτι επ' αυτού;http://www.pde.gr/index.php?topic=18319.56[/quoteΌσο διαβάζεις τελικά κάτι μαθαίνεις Damien...miker, υπομονή σου εύχομαι, η γραφειοκρατία στην ελλάδα ποτέ δεν σταματάει!!!