0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: thlemaxos355 στις Ιουλίου 18, 2008, 12:34:01 pmενα 70% με 80% των εγκυων εκπαιδευτικων(για να μην πω παραπανω) βγαινει με επαπειλουμενη κυηση...κατι δεν παει καλα με την συνουσια στον εκπαιδευτικο χωρο... εξ ου και το παρακατω....Δεν είσαι γιατρός και δικαιολογημένα λες..... αλλά, ως μορφωμένος και εκπαιδευμένος άνθρωπος θα περίμενα να γνωρίζεις ότι η επαπειλούμενη κύηση δεν είναι πρόβλημα συνουσίας
ενα 70% με 80% των εγκυων εκπαιδευτικων(για να μην πω παραπανω) βγαινει με επαπειλουμενη κυηση...κατι δεν παει καλα με την συνουσια στον εκπαιδευτικο χωρο... εξ ου και το παρακατω....
Εμένα προσωπικά δε μου αρέσει καθόλου το ρήμα "γκαστρώνομαι" που χρησιμοποιήθηκε από συνάδελφο....Δεν αμφισβητώ ότι κάποιες άδειες δίνονται χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει πρόβλημα στην κύηση, αλλά συνήθως το πρώτο τρίμηνο είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνο και η μέλλουσα μητέρα μπορεί να εμφανίσει συμπτώματα (π.χ. κόπωσης κτλ) που την καθιστούν ανίκανη να εργαστεί.Συνήθως αυτές που δεν έχουν μείνει έγκυες δεν μπορούν να καταλάβουν τις επιπτώσεις που έχει στον οργανισμό της γυναίκας μία εγκυμοσύνη, γι αυτό και καταφέρονται εναντίον τους.Εγώ πήρα άδεια τον τελευταίο μήνα αυτού του σχολικού έτους, διότι ήμουν έγκυος σε δίδυμα και έπρεπε να είμαι κλινήρης. Δυστυχώς έχασα το ένα μωρό παρόλες τις προσπάθειες που έκανα.Μήπως έπρεπε να μην "γκαστρωθώ¨ για να στηρίξω την ελληνική εκπαίδευση;;
Εγώ πήρα άδεια άνευ αποδοχών, διότι ήμουν αναπληρώτρια. Ούτε ένσημα μας κολάνε, ούτε πληρωνόμαστε. Μία μικρή αποζημίωση από το ΙΚΑ 400 ευρώ. Αν πραγματικά υπάρχει ανάγκη, δεν υπολογίζεις το χρήμα, αλλά τη ζωή που έχεις μέσα σου.