0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και να διανοηθεί κάποιος να υποβάλει ένσταση για κάποιον συνάδελφο που κατά τη διοικητική επαλήθευση π.χ. πριμοδοτήθηκε σε υπερβολικό βαθμό από την επιτροπή (μόνο σε εμένα φαίνεται ύποπτο να λαμβάνει 3 επιπλέον μόρια σε σχέση με αυτά που είχαν προκύψει από την καταμέτρηση των στοιχείων που είχε καταχωρίσει ο ίδιος στο πληροφοριακό σύστημα;), γρήγορα θα εγκαταλείψει την ιδέα. Ο λόγος; Προφανής. Δεν μπορεί να είναι απόλυτα βέβαιος ότι πίσω από το συγκεκριμένο αριθμό πρωτοκόλλου κρύβεται όντως ο συγκεκριμένος υποψήφιος (για τον οποίο έχει υπόνοιες)! Και σα να μην έφτανε αυτό, απουσιάζει η αναλυτική μοριοδοτηση για κάθε πεδίο που θα διευκόλυνε τη σύνταξη μίας τεκμηριωμένης ένστασης.Συγχαρητήρια στο ΙΝΕΔΙ
Τελικά τα ΣΔΕ προσμετρούνται στην τυπική δευτεροβάθμια ή μη τυπική εκπαίδευση εκτός ΙΕΚ ;
Κι εμένα αυτή είναι η απορία μου...Πέρυσι μου την μέτρησαν στην μη τυπική- γενική εκπαίδευση ενηλίκων (πεδίο 2.3) ενώ φέτος στη τυπική δευτεροβάθμια (πεδίο 2.2β)
Είναι να απορεί κανείς. Σε εμένα τα σεμινάρια μου τα μετράνε κάθε φορά σε διαφορετικό πεδίο. Έχει ενδιαφέρον όμως έτσι.Πόσο βαρετή θα ήταν η ζωή αν όλα ήταν αναμενόμενα! Αν ήταν όλα αναμενόμενα δεν θα μιλάγαμε για την Έλλαδα, αλλά μάλλον για άλλη χώρα.
Όσον αφορά την απορία σας για το που ανήκουν τα ΣΔΕ αν το ψάξετε λίγο στο google θα διαπιστώσετε ότι ανήκουν στην τυπική εκπαίδευση και μάλιστα στη Δευτεροβάθμια τυπική εκπαίδευση.
Στην τράπεζα θεμάτων του ΕΟΠΠΕΠ για τις εξετάσεις πιστοποίησης για επάρκεια στην εκπαίδευση ενηλίκων , ταξινομεί τα ΣΔΕ στην τυπική εκπαίδευση. Επίσης, αν δεν κάνω λάθος η προυπηρεσία των ΣΔΕ προσμετράται στον πίνακα αναπληρωτών, οπότε θεωρώ πως ανήκουν στην τυπική εκπαίδευση.
επειδη μετρουν τα μορια στη δευτεροβαθμια κατατασσεται εκει
Καθώς συζητήθηκε πιο πριν, σκεφτείτε το ενδεχόμενο (αυτοί που ενδιαφέρεστε) να προβείτε σε ένσταση εναντίον άλλου συναδερφου και κάποια στιγμή μελλοντικά να σας αναθέσουν μαζί σε κάποιο εργαστήριο....! Δεν λέω να μην το κάνετε αλλά να υπάρχει πραγματικά σοβαρός λόγος και κραυγαλέα περίπτωση. Μου συνέβει στο χειμερινό εξάμηνο να εχω συνδιδασκαλία με συναδερφισα που πριν 2 χρόνια είχε προβεί σε ένσταση εναντίον μου. Οπότε καλύτερα να μασάς παρα να μιλάς...! Ρόδα είναι και γυρίζει.
καλησπερα ποσος χρονος και ποσα χρηματα χρειαζεται για να πιστοποιηθει καποιος?
Καθώς συζητήθηκε πιο πριν, σκεφτείτε το ενδεχόμενο (αυτοί που ενδιαφέρεστε) να προβείτε σε ένσταση εναντίον άλλου συναδερφου και κάποια στιγμή μελλοντικά να σας αναθέσουν μαζί σε κάποιο εργαστήριο....!